Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Boekblad lezen vanaf uw iPad

2,021 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Boekblad lezen vanaf uw iPad

 1. 1. BOEKBLAD gebruiken op uw iPad Zo moet dat!
 2. 2. TablistoPak uw iPad, open de App store en zoek naar de app Tablisto
 3. 3. Nog geen abonnee van BOEKBLAD? U kunt de editie ook los kopen voor € 10,99 vanuit de Tablisto-app. Uiteraard kunt u abonnee worden via www.boekblad.nl/abonneren.Download de Tablisto- app om BOEKBLADmagazine vanaf uw iPad te kunnen lezen. De app is gratis te downloaden. Als u eenBOEKBLAD-abonnementhebt, is het lezen van hetiPad-magazine uiteraard gratis. Open de app na het downloaden omBOEKBLAD te gaan lezen.
 4. 4. Binnen de kiosk van Tablisto kunt u ervoor kiezen BOEKBLAD te vinden door te zoeken binnen het tabblad ‘vakbladen’ en‘BOEKBLAD’ in te typen in de zoekbalk.
 5. 5. Wanneer u BOEKBLAD magazine hebt gevonden zijn alle edities die u kunt downloaden zichtbaar in de kiosk van TablistoAlle edities van BOEKBLAD worden vanaf 2013 gepubliceerd in de app!
 6. 6. Als abonnee van BOEKBLAD kunt u het magazine gratis lezen. U hebthiervoor uw inlog nodig die u ookvoor de site gebruikt. Inlog kwijt? boekblad@mybusinessmedia.nl Klik op ‘abonnement’ om in te loggen en het magazine te lezen.Hebt u geen abonnement, dan kuntu BOEKBLAD los kopen voor € 10,99 per editie. Wilt u graag een abonnement? www.boekblad.nl/abonneren
 7. 7. Door bij de leestafel op BOEKBLAD te klikken opent u het blad en kunt u gaan lezen. U kunt zoveel edities downloadenBoekblad verschijnt na downloaden als u maar wilt.direct in uw brievenbus. Als u eropklikt, verplaatst deze zich automatischnaar de leestafel.
 8. 8. Extra opties Snel bladeren door de pagina’s: klik op het scherm, er verschijnt onder in beeld een stippellijn waar u met uw vinger over kunt bewegen. Door op deze button te klikken volgt u een link naar een relevante website. Als u op deze button klikt, wordt er binnen de app een videofragment getoond. Wanneer er kort een blauwe rand in beeld komt dan betekent dit dat u dit vlak kunt aanklikken. Het is een link naar een website van een adverteerder, naar een pagina binnen het magazine (inhoudsopgave) of naar een boekhandelssite (Boekverkopers kiezen).
 9. 9. BOEKBLAD gebruiken op uw iPad Zo moet dat!

×