Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Et udvalg af projekter under uddannelse    E-koncept udvikling       (Prof. Bach.)
Projekter under uddannelse – E-koncept udvikling (PBA)INDHOLD         o  Danske Spil   Branding       ...
Danske Spil      Klienten ønskede brand-synlighed på      Facebook – men ikke sårbarhed.Branding  Vi udviklede ...
Benjamin Media       Opgaven var af udvikle et problemstilling og       Beskrivelse at opgave, koncept for  ...
Better Place       Klienten ønskede et koncept i form af et og       Beskrivelse af opgave, problemstilling ...
VIA Travel - Praktikforløb        Jeg udviklede omfattende        Beskrivelse af opgave, problemstilling o...
Folkekirken – BA Projekt       For mit bachelorløsning, produkt eller       Beskrivelse af projekt valgte je...
Malene JessenLØSNING        www.KLART-sprog.dk LOGO        MaleneJessen@klart-sprog.dk
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

E-koncept udvikling

356 views

Published on

Et udvalg af projekter, jeg har arbejdet på under uddannelse.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

E-koncept udvikling

 1. 1. Et udvalg af projekter under uddannelse E-koncept udvikling (Prof. Bach.)
 2. 2. Projekter under uddannelse – E-koncept udvikling (PBA)INDHOLD o Danske Spil Branding o Benjamin Media Marketing o Better Place Interactive Design o VIA Travel Kommunikation o Folkekirken Tværfagligt o Malene Jessen Kontakt information
 3. 3. Danske Spil Klienten ønskede brand-synlighed på Facebook – men ikke sårbarhed.Branding Vi udviklede spilkonceptet ”Happy Monday”, målrettet virksomheder. Et spil Bingo af 15-20 minutters varighed samt chat-funktion i et, for virksomheden, privat område. Vinderen findes blandt virksomhedens x ansatte og præmien er en sæson-orienteret genstand med Happy Monday’s logo på. Under spillet og umiddelbart efter er det muligt for den enkelte ansatte at lave en Facebook post omhandlende den pågældende aktivitet. Signalværdi for virksomheden: ”Vi har et godt arbejdsmiljø” Signalværdi for Danske Spil: ”Til glæde og til gavn”
 4. 4. Benjamin Media Opgaven var af udvikle et problemstilling og Beskrivelse at opgave, koncept for StyleGALLERY, som kunne øge tallet på udfordring Sitets indtægt kommer udelukkende bundlinjen.Marketing CASE fra banner-reklame. For at sikre et indtægtsgrundlag i fremtiden, hvor banner-blindhed bliver mere og mere fremherskende, valgte vi at basere vores løsning på semantic adverticement. LOGO Løsningen er, på sigt, at oprette et samarbejde med de dominerende brands, hvis produkter brugerne uploader på siden. Når en bruger søger efter et bestemt brand eller blot ser på en tøjstil, hvori dette brand præsenteres, vil reklamen i venstre side af skærmen vise et udvalg af produkter fra pågældende brands seneste kollektion. Således bliver reklamen relevant og appellerende for brugeren og dermed modvirke banner-blindhed.
 5. 5. Better Place Klienten ønskede et koncept i form af et og Beskrivelse af opgave, problemstilling tilføjelsesprogram for OSCAR, bilens in-car udfordringInteractive CASE unit. OSCAR gør det muligt for ejeren at kommunikere med bilen via PC og mobil. Design Jeg udviklede Better Place Work Space, som gør det muligt at arbejde i bilen under kørsel. En rapport, der skal læses, emails som skal besvares eller noter, der skal skrives, kan LOGO komme fra hænderne på turen hjem ved blot et enkelt drag ‘n’ drop til et ikon på PC’en. Nu LOGO ligger filerne på OSCAR. Ved hjælp af stemmeaktivering og en voice- over utility er det muligt at kommunikere med bilen, få den til at læse højt og tage noter. Og aftenen kan i stedet bruges med familien. Værdi: Bæredygtig kørsel – bæredygtigt familieliv.
 6. 6. VIA Travel - Praktikforløb Jeg udviklede omfattende Beskrivelse af opgave, problemstilling og præsentationsmateriale på dansk og udfordringKommunikation CASE engelsk for VIA Travels afdeling for grupperejser. De daglige arbejdsopgaver bestod også af: • Flyers LOGO • Tekst til web • Destinationsbeskrivelser • Hotel beskrivelser • Beskrivelser, forklaringer og opdateringer i VIA Regi (CMS system) • Layout og opsætning af div. Print materialer • Andre ad hoc opgaver.
 7. 7. Folkekirken – BA Projekt For mit bachelorløsning, produkt eller Beskrivelse af projekt valgte jeg at fokusere på Folkekirken med det formål at forbedre koncept. deres sociale ”License to Operate”.TværfagligtLØSNING Løsningen er et TV show over 10 afsnit i samarbejde med TV2, hvori en præst hver uge får lov at prøve kræfter med almindelige danskeres arbejde. Det vil sige, en uge i Netto, en uge som renovationsmedarbejder osv.. Valget af præst/præster er afgørende for, om LOGO udsendelsen vil kunne kaste et positivt lys over folkekirken. Programmet understøttes af en Facebook side opdateret af præsten selv, hvor seerne kan følge med i de daglige udfordringer. Værdi: - At se præster som sympatiske, selvironiske mennesker. - At se Folkekirken som en del af samfundet.
 8. 8. Malene JessenLØSNING www.KLART-sprog.dk LOGO MaleneJessen@klart-sprog.dk

×