Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Tips om valg av bilservice

Hvis du eier en bil, vet du sannsynligvis hvorfor det er viktig å få service på bilen
regelmessig. Den eneste måten å få god verdi for pengene du investerte i bilen din
er om den forblir i god stand. En av måtene å sørge for at bilen forblir i god stand, er
ved å kontrollere den regelmessig

  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Tips om valg av bilservice

  1. 1. TIPS OM VALG AV BILSERVICE
  2. 2. TIPS OM VALG AV BILSERVICE • Hvis du eier en bil, vet du sannsynligvis hvorfor det er viktig å få service på bilen regelmessig. Den eneste måten å få god verdi for pengene du investerte i bilen din er om den forblir i god stand. En av måtene å sørge for at bilen forblir i god stand, er ved å kontrollere den regelmessig.
  3. 3. TIPS OM VALG AV BILSERVICE • For at bilen din skal få riktig service, må du se etter det beste bilverkstedet i ditt område. Du er nødt til å finne ut hvilke bilverksted som er ærlige og hvilke som bare utnytter deg hvis du tar kjøretøyet ditt til verkstedet deres for service. En av tingene du bør se etter når du velger bilverksted, for ikke å bli skuffet, er erfaring. Ikke nøl med å finne ut hvor lenge fagpersonene på verkstedet du velger har jobbet med kjøretøy. Mer erfarne fagfolk vil sannsynligvis gjøre en bedre jobb enn nybegynnere.
  4. 4. TIPS OM VALG AV BILSERVICE • Lisens og forsikring er også viktig å se etter når du velger verksted. Det siste du vil er å gi et av ditt livs dyreste investeringer over i hendene på noen som ikke er lisensiert eller forsikret. I tilfelle fagpersoner forårsaker skade på kjøretøyet under service eller gjør en slurvete jobb, vil det være vanskelig å holde dem ansvarlige dersom de ikke har riktig lisens og forsikring. Du vil unngå en situasjon som vil tvinge deg til å betale mer enn du forventet for tjenesten hvis du bruket et verksted som er lisensiert og forsikret.
  5. 5. TIPS OM VALG AV BILSERVICE • Du bør muligens også vurdere prisen når du velger bilservice, men dette bør komme som det siste hensynet på listen. Hvis du er på et stramt budsjett, vil du ønske å finne et verskstes som ikke tar en ekstremt høy pris for den aktuelle tjenesten du vil ha. Men du må være forsiktig med ikke å velge det billigste verkstedet og ende opp med å bli skuffet. Du bør for det meste fokusere på kvaliteten på tjenesten du skal få fra hvem nå enn du vil skal få oppgaven med å betjene kjøretøyet ditt.
  6. 6. TIPS OM VALG AV BILSERVICE • Klikk her for flere tips om valg av verksted, sjekk ut https://vianor.no/ i dag.
  7. 7. TIPS OM VALG AV BILSERVICE

×