Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Tips om hvordan du velger bilverksted

62 views

Published on

Tips om hvordan du velger bilverksted

Published in: Automotive
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Tips om hvordan du velger bilverksted

  1. 1. TIPS OM HVORDAN DU VELGER BILVERKSTED
  2. 2. TIPS OM HVORDAN DU VELGER BILVERKSTED • Det er lurt å begynne å leter etter det beste bilverkstedet lenge før du begynner å oppleve problemer med bilen din. Dette er fordi det kan være utallige bilverksted i ditt område, og ikke alle av dem kan tilby utmerket service. Men hvis du ser etter det rette verkstedet på forhånd, vil du kunne unngå risikoen som består av å bli lurt eller å overlate kjøretøyet ditt til folk som kan skade det ytterligere.
  3. 3. TIPS OM HVORDAN DU VELGER BILVERKSTED • Det første du må gjøre for å velge det beste bilverkstedet, er å snakke med andre sjåfører eller venner som selv tar bilen sin til verksted. Hvis du for eksempel eier en jeep og er på utkikk etter et godt bilverksted for denne typen kjøretøy, kan det virkelig hjelpe deg å snakke med noen som eier en jeep. Det er alltid verdt å lytte til anbefalinger, spesielt hvis du ikke har eid bilen særlig lenge.Vennene dine kan fortelle hva slags service de har fått fra de verkstedene de har vært på, som kan hjelpe deg med å gjøre et mer informert valg.
  4. 4. TIPS OM HVORDAN DU VELGER BILVERKSTED • En annen ting du må gjøre når du ser etter riktig bilverksted, er å undersøke på nettet. Å få flere anslag fra pålitelige kilder på Internett kan hjelpe deg med å få et tydeligere bilde av hvilken pris du bør betale for servicen. Når du gjør dette, kan du unngå risikoen for å bli overladet av skruppelløse teknikere som er ute etter pengene dine. Det er mange bilverksted som tilbyr tjenester av høy kvalitet til en rimelig pris. Du trenger bare å være litt tålmodig når du ser etter dem.
  5. 5. TIPS OM HVORDAN DU VELGER BILVERKSTED • Det vil også være en god ide å stille folkene på bilverkstedet du vurderer noen spørsmål før du inngår en avtale med dem. Spør dem om de gir garanti for arbeidet de skal utføre på bilen din, og hvor lenge garantien varer hvis de har den. Du må også sjekke hva slags forsikring som er på plass på bilverkstedet du tar bilen din til. Dersom det skulle oppstå et problem, kan du være sikker på at du vil få tilgang.
  6. 6. TIPS OM HVORDAN DU VELGER BILVERKSTED • For mer informasjon om hvordan du velger riktig bilverksted, besøk https://www.vianor.no/
  7. 7. TIPS OM HVORDAN DU VELGER BILVERKSTED

×