Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Nyttige fordeler av regelmessig dekkservice

81 views

Published on

Nyttige fordeler av regelmessig dekkservice

Published in: Automotive
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Nyttige fordeler av regelmessig dekkservice

  1. 1. NYTTIGE FORDELER AV REGELMESSIG DEKKSERVICE
  2. 2. NYTTIGE FORDELER AV REGELMESSIG DEKKSERVICE • Dekk er en svært viktig del av et kjøretøy. Siden de er den eneste delen av kjøretøyet som kommer i direkte kontakt med veien, bestemmer de i stor grad komforten og sikkerheten. Det er svært viktig å sørge for riktig vedlikehold av dekk hvis du vil ha en komfortabel og trygg kjøreopplevelse. Selv om du kjøper et nytt kjøretøy som kommer med alt i god form, inkludert dekkene, betyr det ikke at du bør ignorere å ta kjøretøyet ditt med til service for å få dekkene sjekket.
  3. 3. NYTTIGE FORDELER AV REGELMESSIG DEKKSERVICE • Når du passer på å få regelmessig dekkservice, vil du kunne nyte flere fordeler, en av dem er forbedret sikkerhet. Kjøring av et kjøretøy som har feiljusterte eller feil oppblåste dekk kan føre til problemer med håndteringen. Dekk som er i dårlig stand kan også forhindre at kjøretøyet akselererer, styrer og bremser riktig. Bremsekontrollsystemene og bremsene til kjøretøyet kan ikke fungere skikkelig dersom dekkene ikke er riktig oppblåst. Hvis dekkene ikke klarer å fungere riktig på veien som følge av dårlig lufttrykk eller andre vedlikeholdsproblemer, kan de være en medvirkende faktor i å forårsake en ulykke.
  4. 4. NYTTIGE FORDELER AV REGELMESSIG DEKKSERVICE • En annen fordel som du får fra vanlig dekkservice er bedre drivstofforbruk. Kjøring på dekk som er riktig oppblåst, kan bidra til å gi kjøretøyet bedre drivstofføkonomi, noe som gjør at du kan kjøre lenger mellom hver gang du må fylle på drivstoff. Dette vil igjen gi deg mulighet til å bruke mindre penger på drivstoff. Med de stigende prisene på drivstoff vi ser dag, må du sørge for at bilen din blir så energieffektiv som mulig.
  5. 5. NYTTIGE FORDELER AV REGELMESSIG DEKKSERVICE • Sist men ikke minst, vil regelmessig dekkservice bidra til å forbedre holdbarheten til dekkene dine. Det er et bevist faktum at feil lufttrykk fører til at dekkene slites ut raskere. Når du passer på å ha riktig lufttrykk sammen med andre vedlikeholdstips som justering, rotasjon og balansering, vil dekkene dine definitivt vare lenger. Riktig dekktrykk bidrar til å forhindre dårlige slitemønstre på dekkene som kan føre til behov for for tidlig utskifting.
  6. 6. NYTTIGE FORDELER AV REGELMESSIG DEKKSERVICE • For mer informasjon om fordelene med regelmessig dekkservice, sjekk ut vianor.no
  7. 7. NYTTIGE FORDELER AV REGELMESSIG DEKKSERVICE

×