Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hva du bor vite nar du ser etter Gode Piggdekk

51 views

Published on

Hva du bor vite nar du ser etter Gode Piggdekk

Published in: Automotive
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hva du bor vite nar du ser etter Gode Piggdekk

  1. 1. HVA DU BØR VITE NÅR DU SER ETTER GODE PIGGDEKK
  2. 2. HVA DU BØR VITE NÅR DU SER ETTER GODE PIGGDEKK • Hvis du kommer fra et sted som opplever iskalde vintre og ikke ønsker å stresse med kjøringen med å kjøre på de utfordrende vinterveiene, er det viktig at du ser etter gode piggdekk å montere på kjøretøyet ditt. Kjøring på snødekte og isete veier med sommerdekk kan være svært utfordrende og risikabelt. Siden de ikke er utformet med funksjoner som gir bedre ytelse på vinterveiene, vil du være i stor fare for å havne i en ulykke hvis du insisterer på å bruke dem. Men med piggdekk, derimot, vil du enkelt kunne kjøre på de isete veiene fordi de er egnet for å håndtere is, snø, regn og kulde.
  3. 3. HVA DU BØR VITE NÅR DU SER ETTER GODE PIGGDEKK • En av de tingene du bør se etter i gode piggdekk er symbolet med tre fjelltopper og et snøfnugg. Dette symbolet betyr at dekket har blitt testet, sjekket og sertifisert for å kunne fungere godt i kaldt vær. Bortsett fra piggdekk, finnes det også andre dekk som har denne funksjonen, nemlig piggfrie vinterdekk og allværsdekk. Så, hvis du kommer over dekk som ikke har denne logoen, kan du være sikker på at de ikke er ment for bruk i kaldt vær.
  4. 4. HVA DU BØR VITE NÅR DU SER ETTER GODE PIGGDEKK • Det er også viktig å vite riktig tidspunkt for å installere piggdekk. Når temperaturen begynner å nærme seg rundt 0 grader celsius, bør du vite at det er nå du skal installere de montere dekkene.Ved den temperaturen vil bilen din trenge ekstra grep og svingeevne. I motsetning til sommerdekk er vinterdekk laget med unikt materiale som gjør at de kan forbli fleksible selv når temperaturen blir ekstremt kald.
  5. 5. HVA DU BØR VITE NÅR DU SER ETTER GODE PIGGDEKK • Det er også viktig at du vet riktig dekkstørrelse på kjøretøyet ditt. Dekkstørrelsen varierer basert på ulike faktorer, inkludert bilens krav, bilens størrelse og så videre. Du finner den riktige dekkstørrelsen for kjøretøyet på to steder: Du kan finne den på et klistremerke på bilens dørramme eller på sideveggene til de dekkene som er montert på bilen nå. Ikke gjør feilen å kjøpe dekk som er for små eller for store til kjøretøyet ditt, for da blir bilens ytelse påvirket dersom du gjør det.
  6. 6. HVA DU BØR VITE NÅR DU SER ETTER GODE PIGGDEKK • For mer informasjon om hva du bør vite når du ser etter gode piggdekk, besøk Vianor
  7. 7. HVA DU BØR VITE NÅR DU SER ETTER GODE PIGGDEKK

×