Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Fordeler ved a bytte til sommerdekk

107 views

Published on

Fordeler ved a bytte til sommerdekk

Published in: Automotive
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Fordeler ved a bytte til sommerdekk

  1. 1. FORDELER VED Å BYTTE TIL SOMMERDEKK
  2. 2. FORDELER VED Å BYTTE TIL SOMMERDEKK • En av tingene som hører til å være en ansvarsbevisst bilinnehaver er å sørge for at bilen din har dekk som passer til behovene til omgivelsene du bor i. Med hensyn til dette tror mange bileksperter at sommerdekk er de mest effektive dekkene å bruke for de som bor i områder der veiene forblir relativt tørre og våte i løpet av vår, sommer og høst.
  3. 3. FORDELER VED Å BYTTE TIL SOMMERDEKK • Å bytte til sommerdekk kan gi deg en rekke ekstra fordeler når det gjelder kjøring i varmt vær. Den første fordelen er lengre holdbarhet på slitebanen. Før du må begynne å tenke på å bytte sommerdekk, ville de ha vart i flere år - forutsatt at du kjøper de fra den pålitelige dekkprodusenten.
  4. 4. FORDELER VED Å BYTTE TIL SOMMERDEKK • En annen fordel ved å bytte til sommerdekk er bedre ytelse. Hvis du prøver å spare penger på drivstoff, er dette de riktige dekkene å bruke på bilen din i varmere kjøreforhold. I løpet av våren, sommeren og høsten, bidrar den økte trekkraften som disse dekkene gir deg til å bruke mindre drivstoff ved å øke avstanden som bilen din kjører og redusere behovet for å trykke ned gasspedalen ofte.
  5. 5. FORDELER VED Å BYTTE TIL SOMMERDEKK • Dessverre kan du ikke bruke disse dekkene om vinteren på snø eller is, siden de ikke er designet for å håndtere kjøring på glatte overflater, og det vil være ekstremt farlig å prøve dette. Hvis du vil oppnå samme drivstoffeffektivitet i vintersesongen, så er det best at du bytter til vinterdekk når høstsesongen nærmer seg slutten.
  6. 6. FORDELER VED Å BYTTE TIL SOMMERDEKK • Sommerdekkene er også designet for å tilby effektiv forebygging av hydroplanering. Hvis du ikke vet hva hydroplanering er, er det bare tap av styring eller bremsing som følge av ekstra vann på veien. Sommerdekk er svært effektive i å forhindre dette problemet på grunn av mønstrene de har i slitebanen. Mønsteret kanaliserer vanligvis vann og hjelper dekkene til å kjøre gjennom våte forhold lett som bare det.
  7. 7. FORDELER VED Å BYTTE TIL SOMMERDEKK • For mer informasjon om fordelene ved å bytte til sommerdekk, besøk https://www.vianor.no/
  8. 8. FORDELER VED Å BYTTE TIL SOMMERDEKK

×