Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Presentació Aula d'Acollida 20014-2015

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 20 Ad

More Related Content

Advertisement

Recently uploaded (20)

Advertisement

Presentació Aula d'Acollida 20014-2015

 1. 1. AULA D’ACOLLIDA INS LA GARROTXA CURSCURS 2014-20152014-2015
 2. 2. Alumnes de l’ AULA D’ACOLLIDA Curs 2014-2015 Hola! Què tal? Som els alumnes de l’Aula d’Acollida deHola! Què tal? Som els alumnes de l’Aula d’Acollida de l’INS LA GARROTXA d’Olot. La nostra professora es diu Maica.l’INS LA GARROTXA d’Olot. La nostra professora es diu Maica. Aquest any venim de països molt diferents: la Xina, l’Índia,Aquest any venim de països molt diferents: la Xina, l’Índia, Romania, Gàmbia, Espanya, Ucraïna i Hondures. A l’insti ens hoRomania, Gàmbia, Espanya, Ucraïna i Hondures. A l’insti ens ho passem molt bé i estudiem català. Tot seguit us ensenyem l’aulapassem molt bé i estudiem català. Tot seguit us ensenyem l’aula i us expliquem qui som, què fem i què ens agrada…i us expliquem qui som, què fem i què ens agrada…
 3. 3. LA NOSTRA AULA LA NOSTRA AULA ÉS LA NÚMERO 71. ENS AGRADA MOLT PERQUÈ ÉS MOLT GRAN I HI HA ESPAIS DIFERENTS. TENIM 10 ORDINADORS I UNA PDI.
 4. 4. OUSMANE KONTEH Hola! Em dic Ousmane Konteh. Sóc de Gàmbia i tinc 15 anys. Faig 3r d’ESO. M’agrada estudiar. M’agrada el futbol. Els meus jugadors preferits són en Messi i en Neymar. També m’ agrada en Luis Suárez i en Rakitic. M’agrada la música. Els meus cantants preferits son la Shakira i en Bhakar Papukan. També m’agraden molt els gelats de xocolata i mirar vídeos d’en Tom i Jerry i de Bola de Drac Z. També m’agrada jugar als jocs del mòbil. Jo tinc tres amics, l’Omar, en Mustafà i en Tabyn. Adéu!!!
 5. 5. ESTIVEN ORTEZ Què tal? Em dic Daniel Ortez. Tinc 12 anys i sóc d´Hondures. Fa sis mesos que he arribat a Olot amb els meus pares. Tinc un germà i una germana. Estudio a l´institut La Garrotxa. Faig 1r d´ESO. M´agrada molt el futbol i també jugar al Minecraft i a l’Euro Truck Simulator 2 online amb els meus amics. A la tarda surto amb els meus amics que són molt graciosos Adéu!!
 6. 6. ANDRIY SOLTYS Hola! Em dic Andriy Soltys. Jo tinc 12 anys i faig 1r d’ESO. Sóc d’Ucraïna, però visc a Olot. Fa molt poc que sóc aquí. M’agrada el futbol. Jo sóc del Reial Madrid. El meu jugador preferit és en Cristiano Ronaldo. A mi m’agrada menjar pizza i el kebab. Adéu!!!!!
 7. 7. SAIKOU DIKO Bon dia ! Em dic Saikou Diko. Tinc 13 anys. Vaig néixer a Catalunya, però sóc gambià. Faig 2B d’ESO a l’institut La Garrotxa. Tinc 5 germans. M’ agrada jugar a futbol. Jo jugo de porter amb La Garrotxa. També m’agrada dormir. Fins aviat!
 8. 8. Hola! Em dic Mamadou Jamegay. Tinc 13 anys i sóc de Gàmbia. Jo faig 2n ESO a l’institut la Garrotxa. M’agrada el futbol i jugo de davanter. Jo sóc del FCBarcelona. En Messi i en Neymar són els meus jugadors preferits. M’agrada dormir i també m’agrada jugar a la Play Station, sobretot al Fifa 14. De menjar, m’encanta la botifarra de pollastre amb pa. Que vagi bé!!!
 9. 9. HOLA!!!!!! Em dic Japheth. Tinc 13 anys i sóc d’Hondures. Estudio a l’INS Garrotxa i faig 2 d’ESO. Visc a Olot des de fa set mesos. M’agrada sortir amb els meus amics. També m’agrada menjar pizza i el menjar del meu país. Tinc molts amics, però no tinc ‘nòvia’. M’encanta el Nadal i també l’estiu perquè puc anar a la platja. Vull viatjar per tot el món abans de morir. M’agraden els cotxes ràpids. També vull tornar al meu país algun dia. Ah! I m’agraden els jocs d’ordinador. El meu joc preferit és el ‘Call of Duty . Adéu!
 10. 10. EBRAHIMA DAMBELLEH Hola!!! Em dic Ebrahima Dambelleh. Tinc 16 anys. Sóc de Gàmbia. Ara visc a Catalunya, en un poble que es diu Olot. Visc amb la meva família. Vaig a l ‘Institut INS La Garrotxa. Faig 3 d’ESO. M’ agrada molt anar a l’institut, perquè necessito aprendre català, castellà i altres. Les meves assignatures preferides són català, castellà, mates i socials. Quan jo sigui gran vull ser professor d’Alcorà perquè m’agraden les seves ensenyances. A mi m’agrada molt l’Alcorà!!. També voldria ser més intel·ligent!!! ADÉU!!!!!! Que vagi bé!
 11. 11. JESÚS OMITE HOLA!! Em dic Jesús Omite. Tinc 13 anys i sóc de Còrdova. Fa 4 mesos que he arribat a Catalunya (Espanya). Tinc dos germans. Tinc un germà més gran i un germà mes petit. El mes gran té 19 anys i el mes petit 7 anys. Ara visc a Olot i tinc molts amics. Els meus amic són divertits i graciosos. M’ agrada molt jugar a futbol. També m´ agrada l´ordinador i els mòbils. Estudio a l’ institut La Garrotxa. Aquest any estic fent 1r d’ESO. El meu menjar preferit són els
 12. 12. HOLA! Em dic Xiao Wei. Tinc 16 anys i sóc de la Xina. Fa un any i 10 mesos que he arribat a Catalunya, però els meus pares fa molts anys que són aquí. Jo visc en un pis d’Olot. Vaig a l’institut La Garrotxa. Aquesta escola és molt maca. Faig 4t d’ESO. Aquest curs hi ha moltes assignatures. Tinc un germà i una germana petits. El noi té 2 anys i la noia té 5 anys. Ella també va a l’escola. A mi m’agrada dormir, córrer, mirar cine de terror, la música de Corea Venus i Lee Min Ho. També m’agrada menjar raviolis. Jo tinc molts amics i moltes amigues de la meva classe. Es diuen Hayat, Diksha i Ayelen. Jo tinc una professora d’aula d’acollida, que es diu Maica Cima i m’agrada molt. Jo estic molt content d’haver vingut a aquest país, perquè aquí les persones són molt amistoses. Thank you !! ^_ ^
 13. 13. EBRAHIMA JOWARA Hola!!! Em dic Ebrahima Juwara. Tinc 16 anys i sóc de Gàmbia. Faig 4t d’ESO a l’institut La Garrotxa. L’institut m’agrada molt. Sóc molt estudiós. Visc a Olot. A mi m’agrada el futbol i els cotxes de carreres. Els meus cantants preferits són Demarco i Mavado, que són de Jamaica. Tinc dos germans petits. Els meus professors es diuen Maica, Tati, Teresa i Sílvia Massanella. Adéu!!
 14. 14. QI LU HOLA!!!!! Em dic Qi Lu. Tinc 15 Anys. Sóc de la Xina. Faig 2n d’ESO. Fa tres anys que visc a Olot. A mi m’agrada jugar molt a l’ordinador. Jugo a DNF, que és un joc de lluita. M’agrada molt la fruita: el raïm, les maduixes i les cireres. No m’agrada la xocolata perquè és massa dolça, tampoc m’agraden les patates, ni l’ou. A l’estiu vaig a Barcelona amb els meus tiets i cosins i com que fa calor vaig a la platja, però a mi no m’agrada gaire perquè l’aigua és salada i a vegades quan nedo m’entra per la boca i pel nas. No tinc nòvia, però no passa res. Adéu!!!!!
 15. 15. RAMON SANTOS Hola! Em dic Ramón Santos. Vaig néixer el 13 d’octubre del 98 a Hondures (Tegucigalpa). Fa onze mesos que he arribat a Catalunya amb el meu germà gran. També tinc una germana de 24 anys que ja estava aquí i la meva mare que f molt temps que està aquí. Ara visc a Olot, que és una ciutat petita i m’agrada molt perquè té unes festes molt maques. El curs passat vaig començar tercer i ara torno a fer ·D. M’agrada molt el futbol i sempre fem partits a l’hora del pati. Aquest institut m’agrada molt per tot. Adéu!
 16. 16. Hola!!!!! Em dic Gurpreet Kaur. Tinc 12 anys. Visc a Olot, però sóc de l’Índia. Fa uns 2 anys que estic aquí. Sóc una persona tranquil·la, però a vegades sóc desconfiada amb les persones que no conec. Tinc un germà més petit que jo, que fa 5è de primària i la meva mare treballa en una carnisseria. Vaig a l’institut La Garrotxa. És un institut molt gran. M’agrada llegir llibres interessants i mira pel·lícules de por. També m’agrada jugar a la tablet i estar amb els amics. Els meus cantants preferits són en Yo Yo Honey Singh i la Miss Pooja. Tinc una millor amiga que és diu Angie. L’Angie és una millor amiga perquè quan tinc una problema em dona la solució i m’ajuda. També tinc uns amics que van amb mi a l’aula d’acollida que es diuen Gerard, Christian Jahpteh, Ramon, Rafa i la Xiao. En Gerard i en Christian són germans. Tinc més amics i amigues. M’agraden molt perquè m’ajuden encara que a vegades em gasten alguna broma i m’enfado. Però la veritat és que són molt bons amics. Els nens i les nenes de la meva classe són molt bons. ADÈU!!!!
 17. 17. MAYERLIN BENÍTEZ Hola!! EM DIC MaYERlIN I SóC D’HoNDURES. TINC 13 aNYS I ESTUDIo a l’ INTITUT la GaRRoTXa. FaIG 2N D’ESo. lES MEvES aSSIGNaTURES pREFERIDES SóN El CaTalÀ I El DIBUIX. M’aGRaDa SoRTIR al paTI aMB ElS MEUS aMICS. QUaN vIvIa al MEU paÍS TaMBé TENIa MolTS aMICS. FINS I ToT TENIa UN XICoT. allÀ vIvIa aMB la MEva ÀvIa, El MEU avI, la MEva GERMaNa, la MEva TIETa I ElS MEUS CoSINS. pERò a l’aNY 2012 HaN aRRIBaT a ESpaNYa. Jo vaIG aRRIBaR a CaTalUNYa El DIa 14 DE FEBRER. aRa Fa DEU MESoS QUE SóC aQUÍ. QUaN SIGUI GRaN M’aGRaDaRIa FER DE pRoFESSoRa o D’aDvoCaDa I CaSaR-ME I TENIR FIllS. M’aGRaDa MolT ESTUDIaR I JUGaR a l’ oRDINaDoR. QUE vaGI Bé!!!
 18. 18. WEILIAN HOLA !!! Jo em dic Weilian i el meu cognom és Li. Sóc de la Xina. Sóc xinès. Visc a Olot. Fa dos anys i vuit mesos que vaig arribar a Olot. Tinc dotze anys. El meu institut es diu INS LA GARROTXA. La meva família som jo i els meus pares perquè no tinc germans. El meu pare treballa en una fàbrica i la meva mare no treballa, però estudia castellà. Jo estudio primer d’ESO a l’ institut. A mi m’agrada menjar arròs, jugar a bàsquet amb els meus amics i les matemàtiques. Ah!! i m’agrada molt jugar a l’ordinador a jocs de la Xina. ADÉU !!!
 19. 19. GERARD Hola! Em dic Gerard Emanuel. Tinc 15 anys i sóc d’Hondures. Fa 5 mesos que he arribat a Catalunya. Tinc tres amics que es diuen Christian, Sergi i Rafa. Faig 3r ESO i m’ agrada molt viure a Olot perquè és un poble molt tranquil. M’ agrada sortir amb els meu amics i m’ agrada menjar pizza i kebab i jugar a l’ ordinador i també el mòbil. A més, m’agraden els cotxes i les motos. Jo sóc una persona tranquil·la. Adéu!
 20. 20. LA FAGEDA D’EN JORDÀ OLOT 2014-2015 FI

×