Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Keluarga saya

15,512 views

Published on

  • Be the first to comment

Keluarga saya

  1. 1. 1 KELUARGA SAYA Nama saya NETHYA SHARMA A/L MATHIVARNNAN. Saya berusia lapan belas tahun dan merupakan seorang pelajar pra diploma. Politeknik Muadzan Shah.Saya dilahirkan 02/09/1995 di hospital besar Seremban. Saya mempunyai satu kakak dan merupakan anak sulung dalam keluarga saya. Saya mempunyai sebuah keluarga yang bahagia. Orang yang lebih tua merupakan merupakan individu yang paling saya sayangi dan hormati dalam hidup saya. Nama ayah saya ialah MATHIVARNNAN A/L ELLAPAREDDY. Ayah saya berumur limapuluh satu tahun.Ayah saya dilahirkan 04-05-1962 . Dia dilahir di kelantan.Ayah saya mempertingkatkan ilmu dia di university singapura. Ayah saya seorang jurutera elektrik.Dia seorang berkerja keras dan tegas.sepatutnya ayah saya meningal dunia pada 31/07/2010.Dan saya sangat rindu ayah saya. Nama ibu saya ialah SRI VALLI A/P MUNISAMY. Ibu saya berumur empat puluh tujuh tahun. Ibu saya dilahirkan 14-08-1967. Dia dilahir di kelantan. Ibu saya berkerja di sekolah menengah gali raub sebagai seorang pekebun.Pendapatan ibu saya sebulan ialah RM700.00.Ibu saya gemar memasak makanan yang enak. Beliau sentiasa menasihat saya belajar bersungguh-sungguh supaya dapatberjaya dalam hidup dunia dan mencapai hasrat. Nama kakak saya ialah THARESHANA A/P MUNISAMY. Dia berumur dua puluh satu tahun.dia lahir di hospital besar kuala lipis.dia dilahirkan pada 12/11/1991.Dia belajar di SRI SIDDARTHA DENTAL COLLEGE BANGLORE INDIA. Dia suka main permainan seperti congkak,permainan computer dan sebagainya. Saya berdoa agar keluarga saya hidup aman, makmur dan bahagia selama-lamanya. Kesimpulannya,saya sangat bangga dan berterima kasih kepada tuhan kerana tuhan memberi keluarga yang bahagia sebegini. Saya berharap dan berdoa saya juga menjaga nama keluarga dan ingin mencapai cita-cita saya sebagai menjadi seorang jurutera automotive di dunia ini.
  2. 2. 2 NAMA UMUR ASAL DARI PEKERJAAN MATHIVARNNAN 51 KELANTAN -TIADA- SRI VALLI 47 KELANTAN PEKEBUN SEKOLAH THARESHANA 21 LIPIS BELAJAR NETHYASHARMA 18 NEGERI SEMBILAN BELAJAR
  3. 3. 3

×