Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Mai oblidaré quan vaig haver tingut el meu tercer fill, el dia que vaig visitar a lacomare i me va dir que tot estava bé i...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Mai oblidaré quan vaig haver tingut el meu tercer fill

187 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Mai oblidaré quan vaig haver tingut el meu tercer fill

  1. 1. Mai oblidaré quan vaig haver tingut el meu tercer fill, el dia que vaig visitar a lacomare i me va dir que tot estava bé i a punt de fer es quart. Jo li vaig contestaramb un rotund : "no! es quart ha de ser sa carrera!" I varem quedar que quantengui sa carrera acabada hi hauré danar a visitar-la i dir-li: "Ana ja tenc esquart". Doncs aquesta idea que me semblar tant llunyana en un principi, cada copva agafant més forma i poc a poc es va fent més real.I és que no voldria sonar a tòpic recurrent però no mhi queda altra remei que fer-ho, quan miro enrrera i em recordo quan vaig llegir entre llàgrimes dalegria,que mhavien agafat per estudiar infantil. En aquell moment vaig pensar queaquest cop el tren no el podia deixar perdre, i vaig tenir la certesa que aquestavegada si ho aconseguiria.Han estat fins avui, tres anys que han passat com solen dir "sin prisa pero sinpausa", amb els seus trams de camí llis, i altres plens de pedres, amb costesper avall i altres de ben amunt, però un camí en definitiva transitable, que persort mha aportat més de bò que de dolent.Avui me trobo asseguda davant aquesta pàgina en blanc del meu blog de carrerai me inunden les mateixes il.lusions, o més, si cal, que quan havia de començar aestudiar el primer curs. Il.lusions per tot allò que aprendré, per tot allò quedescobriré, pels llibres i articles que hauré de llegir, pels treballs que hauré deportar a terme.. .però tot i les ganes, també em visita la por i els temors, por a totallò que me resulta desconegut: afrontar el projecte de final de carrera, lespràctiques, si podré anar a lescola que jo esculli, a dur-me bé amb lescompanyes, a trobar equip de treball, si estaré a lalçada de la feina a fer per lesassignatures.... però no cregueu que les pors mimpediran avançar, no! les pors ihan de ser, i les he de tenir en compte, perquè son les que majuden a voler sermillor persona, i afrontant-les, apreng i creixo com a persona i com a futuradocent que esper ser.En definitiva ens trobem a les portes dun gran any i dun millor curs, perquèsenyores i senyors, aquest curs serem mestres!

×