HI HAVIA UNA VEGADA UNA  ZEBRA QUE ESTAVA MOLTORGULLOSA DEL SEU ESTAMPAT IAMB TOTHOM EN  PRESUMIA
UN MATÍ QUAN ES VA  MIRAR AL MIRALL VA    COMPROVAR HORRORITZADA COM LES SEVES PRECIOSES RETXES HAVIEN DESAPARESCUT. -...
EL PRIMER ANIMAL QUE VA TROBAR ERA UNAGIRAFA QUE PASSETJAVA  TRANQUIL.LAMENT. LA ZEBRA LI DEMANÀ SI  HABIA VIST ALGÚN ...
UN POC MÉS ENDAVANT VA TROBAR UNA SERP QUE    DORMITAVA   PLÀCIDAMENT. LI DEMANÀ SI HAVIA VISTALGÚN ANIMAL AMB EL S...
PEL CAMÍ VA VEURE UN PRECIÓS PARDAL DE    COLORS. LI DEMANÀ SI HAVIA VIST ALGÚN ANIMALAMB EL SEU ESTAMPAT I   EL...
CAMINANT, CAMINANT    VA VEURE UNAPAPALLONA DESCANSANT  DAMUNT UNA FLOR.LA ZEBRA LI VA DEMANAR EL MATEIX QUE HAVIADEMA...
PEL CAMÍ S´ATURÀ EN UNESTANC PER BEURE AIGUA.ALLÀ HI VIVÍA UN PEIXET.- HAS VIST PER UN CASUAL UN ANIMAL AMB EL MEU    E...
QUAN LA ZEBRA ES TROBÀ ELTIGRE LI DEMANÀ MALEITA SI    LI HAVIA PRES ELL     L´ESTAMPAT. EL TIGRE LI RESPONGUÉ QUE...
LA FESTA ESTAVA MOLT  ANIMADA.HI HAVIA TOTSELS ANIMALS A QUI HAVIA  ESTAT DEMANANT IALTRES QUE NO HAVIA VIST.
LA ZEBRA ESTAVA BALLANT QUAN  DE REPENT UN GRAN TIGRE DE   BENGALA RECLAMÀ LA SEVA       ATENCIÓ. –QUE ESTRANY ...
I CONTE CONTAT, JAS´HA ACABAT;  SI NO ÉSMENTIDA, SERÀ VERITAT.
EL CONTE DE LA ZEBRA PRESUMIDA QUE VAPERDRE EL SEU ESTAMPAT       Text: Natàlia Vinent       Il.lustracions: ...
Gràcies a na Mercè i a na Erika per sa bona idea a l´hora adequada i en el moment                    i...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

La zebra que va perdre el seu estampat

1,032 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,032
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
360
Actions
Shares
0
Downloads
9
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

La zebra que va perdre el seu estampat

 1. 1. HI HAVIA UNA VEGADA UNA ZEBRA QUE ESTAVA MOLTORGULLOSA DEL SEU ESTAMPAT IAMB TOTHOM EN PRESUMIA
 2. 2. UN MATÍ QUAN ES VA MIRAR AL MIRALL VA COMPROVAR HORRORITZADA COM LES SEVES PRECIOSES RETXES HAVIEN DESAPARESCUT. -AY, NO QUIN HORROR!; QUÉ ELS HA PASSAT A LES MEVES RETXES?-TOTA MALEITA SORTÍ DE LA SEVA CASA PER ANAR A CERCAR QUI LI HAVIA ROBATEL SEU PRECIAT ESTAMPAT.
 3. 3. EL PRIMER ANIMAL QUE VA TROBAR ERA UNAGIRAFA QUE PASSETJAVA TRANQUIL.LAMENT. LA ZEBRA LI DEMANÀ SI HABIA VIST ALGÚN ANIMAL AMB UNESTAMPAT IGUAL QUE EL SEU.LA GIRAFA LI DIGUÉ QUENO, PERÒ QUE SABIA QUE MÉS ENDAVANTTROBARIA MÉS ANIMALS A QUI DEMANAR.
 4. 4. UN POC MÉS ENDAVANT VA TROBAR UNA SERP QUE DORMITAVA PLÀCIDAMENT. LI DEMANÀ SI HAVIA VISTALGÚN ANIMAL AMB EL SEU ESTAMPAT. LA SERP LI CONTESTÀ QUE NO, PERÒ QUE MÉS ENVANT TROBARIA MÉSANIMALS A QUI DEMANAR.
 5. 5. PEL CAMÍ VA VEURE UN PRECIÓS PARDAL DE COLORS. LI DEMANÀ SI HAVIA VIST ALGÚN ANIMALAMB EL SEU ESTAMPAT I EL PARDAL LI RESPONGUÉ QUE NO, PERÒ QUE MÉS ENDAVANT TROBARIA MÉS ANIMALS A QUI DEMANAR.
 6. 6. CAMINANT, CAMINANT VA VEURE UNAPAPALLONA DESCANSANT DAMUNT UNA FLOR.LA ZEBRA LI VA DEMANAR EL MATEIX QUE HAVIADEMANAT A LA GIRAFA, A LA SERP, I AL PARDAL; I LA PAPALLONA LI RESPONGUÉ EL MATEIXQUE LI CONTESTAREN LA GIRAFA, LA SERP I EL PARDAL.
 7. 7. PEL CAMÍ S´ATURÀ EN UNESTANC PER BEURE AIGUA.ALLÀ HI VIVÍA UN PEIXET.- HAS VIST PER UN CASUAL UN ANIMAL AMB EL MEU ESTAMPAT?- EL PEIXET LI CONTESTÀ QUE SÍ, QUE FÈIA POC HAVIA VIST PASSAR UN TIGRE I QUE L´ESTAMPAT ERA SIMILAR AL DE LA ZEBRA. LA ZEBRA LI VA AGRAÏR I CONTINUÀ CERCANT.
 8. 8. QUAN LA ZEBRA ES TROBÀ ELTIGRE LI DEMANÀ MALEITA SI LI HAVIA PRES ELL L´ESTAMPAT. EL TIGRE LI RESPONGUÉ QUE TOT I SER TAMBÉ DE RETXES, LES DE LA ZEBRA EREN MÉS GRUIXADES QUE LES SEVES, I QUE PER TANT NO LI HAVIA ROBAT ELL. – NO ESTIGUIS TANT TRISTA I ACOMPANYAM A UNA FESTA DE DISFRESSES- LA CONVIDÀ EL TIGRE. LA ZEBRA ACCEPTÀRESSIGNADA A NO RECUPERAR EL SEU ESTAMPAT MAI MÉS.
 9. 9. LA FESTA ESTAVA MOLT ANIMADA.HI HAVIA TOTSELS ANIMALS A QUI HAVIA ESTAT DEMANANT IALTRES QUE NO HAVIA VIST.
 10. 10. LA ZEBRA ESTAVA BALLANT QUAN DE REPENT UN GRAN TIGRE DE BENGALA RECLAMÀ LA SEVA ATENCIÓ. –QUE ESTRANY QUE UN TIGRE DEBENGALA SIGUI ESTAMPAT, SI SOLEN TENIR LA PELL LLISA!-POC A POC S´HI ATRACAR AMB POR. QUAN EL TIGRE LA VA VEURE VA EXCLAMAR: - EY! ZEBRA NO T´HAVIA VISTT´AGRADEN LES MEVES RETXES? SÓN LES TEVES, TE LES HE AGAFAT PER VENIR A LA FESTA I DESPRÉS TE LES TORNARÉ.- LA ZEBRA VA SOSPIRAR ALIVIADA PERQUE JA SABIA ON ERA EL SEU ESTAMPAT. ARA PODRIA PER FI, GAUDIR DE LA FESTA DE DISFRESSES.
 11. 11. I CONTE CONTAT, JAS´HA ACABAT; SI NO ÉSMENTIDA, SERÀ VERITAT.
 12. 12. EL CONTE DE LA ZEBRA PRESUMIDA QUE VAPERDRE EL SEU ESTAMPAT Text: Natàlia Vinent Il.lustracions: Natàlia Vinent
 13. 13. Gràcies a na Mercè i a na Erika per sa bona idea a l´hora adequada i en el moment ideal. Al meu «equipo»: Na Marina, na Gemma i en Francesc per ajudar-me a retallar i muntar. Al meu homo, per entendre que açò és important per jo. I a na Goretti, per ses fotos i es seu temps. Mercy

×