Estrelleta natàlia

352 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
352
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
107
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Estrelleta natàlia

 1. 1. Aqui teniu uns quantstrossets del que ha estat lameva vida fins el diad´avui. En tenc més, peròaquesta es tracta d´unaselecció de moments orecords alguns de molt bonsi altres de no tant, però totsténen un aspecte en comú:cada un d´ells m´ha suposatun aprenentatgeimportantissim per a lameva vida. Esper que vos agraditant com a jo muntar-ho.
 2. 2. Som la número de set de vuit germans i tencpoques fotos de la meva infantesa; per quin motiu?
 3. 3. Vaig tenir una infància molt feliç al “CineEspanya”. Els meus records sempre vanacompanyats del meu germà petit, en José, i demúsica: de la discoteca, de les sarsueles, el meupare cantant,…..
 4. 4. Les meves amiguessón un pilar moltimportant de la mevavida. D´Elles he aprèsque si són bonesamigues ho perdoneni accepten tot; però unmateix també n´ha deser conscient i cuidari mimar les amistats.
 5. 5. Quan me vaig separar des meu primer homo,va suposar una de ses decissions més difícils iimportants de la meva vida. Però és sa millordecissió que he pres mai!
 6. 6. Es meu homo ipare dels meusfills, en Kiko.Que vos puc dir….És sa personaamb qui espertornar vella, éses meu companyde vida, es meuAMOR.
 7. 7. Ma mareta… era es meuDéu. Sa seva mort me vasuposar un cop molt fort.Veure-la com lluitavacontra es càncer com unalleona, me va ensenyarque un mai pot tirar satovallola, un ha demenjar-se la vida amossegades, si cal, i viure,viure i batallar fins a lafi. Amb la seva mort es vaesfonsar el meu món; peròpoc a poc i amb ajuda, hohe anat reconstruïnt totmés ferme.
 8. 8. Els meus fills. Quevos puc dir! Són elsmeus tresors, i elmillor que m´hapassat en la vida.
 9. 9. El meu pare, en Tòful.La seva mort me vasuposar un aprenentatgemolt significatiu: maihem de deixar de dirallò que ens surt del cor.Aquella abrassada,aquella besada, aquellt´estim….que no quedi resa dintre per dir!
 10. 10. Sa meva germana, naGore, es va morir l´anypassat. Va ser un palenorme. La sevaabsència m´ha fet pensarmolt en la fragilitat deles persones i el poderque l´amor pot exercirsobre noltros; ja siguiper bé o per mal. Crec,sincerament, que la mevagermana es va morird´amor.

×