Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Winnaar Morningstar Awards 2014 categorie aandelen Europa

3,577 views

Published on

Published in: Economy & Finance
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Winnaar Morningstar Awards 2014 categorie aandelen Europa

  1. 1. Winnaar Morningstar Awards 2014 Invesco Pan European Structured Equity Fund Categorie: Aandelen Europa
  2. 2. Invesco Pan European Structured Equity Fund Morningstar Analyst Rating Morningstar Rating QQQQQ Fondsmanager Michael Fraikin Thorsten Paarmann (Bron: Morningstar 3/2/2014) Fondshuis
  3. 3. Morningstar over Invesco Pan European Structured Equity Fund • Het rendement van bijna 24% in 2013 behoort tot één van de beste in de categorie, die gemiddeld circa 20% noteert • Het fonds wordt beheerd door een groot en ervaren kwantitatief team • Het fonds maakt gebruik van een degelijk op regels gebaseerd beleggingsproces, dat gericht is op het identificeren van aandelen met een lage volatiliteit met aantrekkelijke fundamentals. In het licht van de uitgebreide middelen van het fonds en systematische aanpak, zijn we ervan overtuigd dat het fonds kan blijven bouwen op haar solide track record • Over de afgelopen 3 en 5 jaar, is het fonds één van de hoogst renderende en tegelijkertijd minst volatiele fondsen in de peer group. De Morningstar Analyst Rating is Silver ISIN LU0119753134 (Bron: Morningstar 3/2/2014)
  4. 4. www.morningstar.be

×