Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Työtodistus

5,784 views

Published on

Haluatko työtodistuspohjan? Lataa se täältä: http://tyotodistus.fi/lataa-tyotodistuspohja/

Published in: Career
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Työtodistus

  1. 1. Työtodistuspohja
  2. 2. Jokainen työnantaja tarvitsee valmiin työtodistuspohjan. Koskaan ei tiedä milloin sitä voi tarvita. On hyvä pitää halussa myös pari eri vaihtoehtoa työtodistuksesta. Ainakin yksi vaihtoehto arvioinnin kanssa ja yksi ilman arviointia.
  3. 3. Työntekijä voi itse päättää haluaako arvioinnin vai ilman, hän voi pyytää myös molempia.
  4. 4. Myös työntekijöiden tulisi säilyttää todistusmallia valmiina, sillä yhä useammat työnantajat pyytävät heitä etsimään sellaisen ja aloittamaan täyttämisen heidän puolestaan. Tiukalla hetkellä siitä voi olla hyötyä, että sinä työntekijänä valmistelet työdistuksen työnantajan puolesta. Voit todennäköisesti vaikuttaa sillä myös omaan arviointiisi.
  5. 5. Haluatko ilmaisen työtodistuspohjan? Löydät sivuiltamme kolme vaihtoehtoa työtodistukselle. Voit ladata jokaisen välittömästi ja aloittaa täyttämisen vaikka heti. Lataaminen on myös ilmaista. Lataa työtodistuspohja osoitteesta: http://tyotodistus.fi/lataa-tyotodistuspohja/
  6. 6. Haluatko ilmaisen työtodistuspohjan? Löydät sivuiltamme kolme vaihtoehtoa työtodistukselle. Voit ladata jokaisen välittömästi ja aloittaa täyttämisen vaikka heti. Lataaminen on myös ilmaista. Lataa työtodistuspohja osoitteesta: http://tyotodistus.fi/lataa-tyotodistuspohja/

×