Eläkkeelle

583 views

Published on

Eläkkeelle.com sivun esittelypowerpoint. Eläkkeelle.comista löydät vastaukset kaikkiin eläkkeessä askarruttaviin kysymyksiin

Published in: Self Improvement
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
583
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Eläkkeelle

  1. 1. Eläkkeelle
  2. 2. Eläkettä voidaan kuvata ajaksi, joka alkaa työuran jälkeen. Se on iso muutos jokaiselle monella tapaa, tapahtui eläkkeelle siirtyminen miten tahansa. Yritämme tuoda neuvoja ja vinkkejä, kuinka voit helpottaa tätä muutosta sekä tarjota tietoa, jos eläkkeelle lähteminen alkaa olla ajankohtaista.
  3. 3. Eläkeikää pidetään eläiän pidentymisen myötä uutena ikävaiheena ja niin pitäisikin. Sitä kutsutaan kolmanneksi iäksi. Eläke on monille hyvin odotettu aika ja siihen hakeudutaan yhä varhemmin.
  4. 4. Eläkkeelle lähteminen on toisille juhlan hetki ja toisille ristiriitainen tilanne. Takana on pitkä aika työelämässä ja vaikka eläkeikää on saattanut odottaa, voi työn jättäminen tuntua haastavalta. Toisille eläkkeelle jääminen on suuri helpotus, kun työelämän kiireet ja rutiinin voi jättää taakse. Iän myötä kiire ja tressi voi tuntua jatkuvasti raskaammalta. Työ vaatii usein jatkuvaa itsensä kehittämistä ja se voi vaatimuksineen tuntua liian vaikealta.
  5. 5. Perustimme ilmaisen tietosivuston helpottamaan eläkkeelle jäämistä http://eläkkeelle.com/
  6. 6. Perustimme ilmaisen tietosivuston helpottamaan eläkkeelle jäämistä http://eläkkeelle.com/

×