Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Programa estand m4Social al MWC 18

151 views

Published on

Programa estand m4Social al MWC 18

Published in: Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Programa estand m4Social al MWC 18

  1. 1. Informació d’interès per als assistents al Mobile World Congress 2019 i 4YFN 4YFN · 25-27 febrer · Fira Barcelona Montjuïc, Av. de la Reina Maria Cristina, s/n, 08004 Barcelona 1. Rebreu un correu electrònic amb l’assumpte “Et convidem al MWC’19 i al 4YFN!”. 2. Aquest correu enllaçarà amb la pàgina on haureu de seleccionar “VISITOR PASS” i completar el regis- tre amb la vostra informació. 3. Quan acabeu el registre en comptes de pagar haureu de clicar a “APPLY CODE” i afegir el codi que heu rebut al correu electrònic. Amb la col·laboració de: MWC · 28 febrer · Fira Barcelona, Av. Joan Carles I, 64, 08908 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona Procés d‘acreditació 4. Aquestes acreditacions donen accés a cada dia del 4YFN, i al Mobile World Congress el dia 28 de febrer, a condició que, fins al dia 27/02 a les 18:00h, hàgiu recollit el passi i accedit al 4YFN situat al re- cinte Fira Montjuïc. 5. Cal tenir en compte que el 4YFN i el MWC estan situats en recintes diferents, tot i que hi ha a disposi- ció dels assistents un shuttle gratuït. Per accedir al MWC el 28 de febrer és condició indispensable entrar entre els dies 25-27 de febrer al 4YFN.
  2. 2. Amb la col·laboració de: Activitats d’interès Creu Roja Espanyola celebrarà en el marc del Mobile World Congress a Barcelona, la tercera edició del lliurament dels Premis a la Innovació Tecnològica amb finalitats Humanitaries. Aquests guardons distingeixen a aquells nous desenvolupaments per a dispositius mòbils que siguin inno- vadors i puguin utilitzar-se per a les finalitats pròpies de Creu Roja en la seva atenció als col·lectius més vulnerables. Dimarts 26 de febrer de 18:00 a 19:00 Fira Montjuïc Hall 8 - Garden Stage Women4Tech En el marc del Mobile World Congress se celebrarà el Women4Tech, un programa paral·lel per abordar la igualtat de gènere en el sector de la tecnologia. Women4Tech 4YFN Dimarts 26 de Febrer 11:45-12:45 - Keynote and Diversity Panel @Agora Stage 13:00-13:45 - Workshop 1 @Mint 15:00-15:45 - Workshop 2 @Mint 17:00-18:00 - Meet Up @Discovery L’accés és lliure amb l’acreditació del 4YFN. Women4Tech Summit (MWC) Dijous 28 de Febrer 08:45-14:30 - Women4Tech Summit Hall 4, Auditorium A Per accedir al MWC el 28 de febrer és condició indispensable entrar entre els dies 25-27 de febrer al 4YFN. Per assitir a aquest espai caldrà una inscripció prèvia a l’enllaç: https://bit.ly/2Ghw8Ni Premis a la innovació tecnològica amb finalitats humanitàries de Creu Roja
  3. 3. Programa m4Social al MWC’19 Estand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona, al recinte firal Gran Via L’Hospitalet (Av. Joan Carles I, 64, 08908 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona). Dijous 28 de febrer de 2019 de 13:00 a 15:00. Aquest any hem elaborat un programa a partir del vostre feedback, amb ponents internacionals que puguin inspirar als assistents, projectes propis d’entitats que permetin trobar sinergies, un format més dinàmic i un horari que permetrà als assistents gaudir del Congrés tecnològic més important del món. 13:00 Benvinguda Sr. Jordi Arrufí, Digital Transformation Projects & DLab Director de la Fundació Mobile World Capital Barcelona Sra. Francina Alsina, Presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. 13:10 Keynote inspiracional: “El viaje de la innovación” Sr. Oisin Walton, Responsable Instant Network a Fundació Vodafone. 13:35 De l’Internet de les Coses a l’Internet de les Persones Sr. Adolf Díaz, referent a la Junta Directiva de la Taula del Tercer Sector del projecte m4Social. • Presentació dels tres projectes del curs d’Agents d’Innovació. »» Gabriel González, responsable de innovación en Fundación Esplai. »» Anna Inglés, dinamitzadora pedagógica multimèdia, Comunicació i responsable de la gestió de persones (RRHH) a Colectic. »» Borja Ramon, gestor TiC en Fundació Foment de l’Habitatge Social. 13:55 Presentació Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya Sr. Josep Ginesta i Vicente, secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. 14:10 Presentació Ajuntament de Barcelona Sr. Lluís Torrens, director de Planificació i Innovació de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona. 14:25 Presentació del projecte ImagiMakers de Fundació Bancària “La Caixa” Sr. Manel Rullo, director de l’Espai Caixa de l’Obra Social “la Caixa”. 14:40 Presentació de Voluntariapp Grup Alba - Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) 14:55 Presentació EASEAPPS Fundació ASPACE Catalunya - Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) 15:00 Tancament Amb la col·laboració de:
  4. 4. Amb la col·laboració de: Selecció d’estands d’interès Nom de l’empresa Temàtica Stand ABLE Human Motion El primer exoesquelet assequible, lleuger i fàcil d’ús per recuperar la capacitat de caminar de manera intuïtiva. Hall 4YFN Montjuic Hall M8 Stand O2.2 AccessLab IT Services Empresa amb serveis de mobilitat i mapejat per a persones amb discapacitat. Hall 4YFN Montjuic Hall M8 Stand K2.9 Barcelona Tech City Organització sense ànim de lucre que representa a organitzacions tecnològiques localitzades a Barcelona. Hall 4YFN Montjuic Hall M8 Stand M2 Biel Glasses Projecte de desenvolupament d’unes ulleres intel·ligents per a mi- llorar la percepció visual de les persones amb baixa visió. Hall 4YFN Montjuic Hall M8 Stand T3.8 DeafTawk Proveïdor interpretació de llenguatge de signes. Hall 4YFN Montjuic Hall M8 Stand H3.5 Fairphone Empresa social de fabricació de mòvils i electrònica justa. Hall 2 Stand 2D10Ex Fundació Mobile World Capital Barcelona Estand de la Fundació Mobile World Capital Barceliona. Hall Congress Square Stand CS40 Fundació Vodafone Espai on la Fundació Vodafone presentarà iniciatives d’impacte .social. Hall 3 Stand 3D30 Generalitat de Catalunya Estand de la Generalitat de Catalunya. Hall 4YFN Montjuic Hall M8 George and Shaun, LLC. Companyia que proposa sistemes de IoT per solucionar reptes socials. Hall 4YFN Montjuic Hall M8 Stand K3.2 LoudSteps Assistent per a persones cegues. Hall 4YFN Montjuic Hall M8 Stand P4.2 Mental Health Cluster of Ca- talonia El Grup de Salut Mental de Catalunya és una oferta estratègica de la ciutat per desenvolupar projectes de salut mental i crear el Cen- tre Internacional d’Excel·lència per Salut Mental de Catalunya. Hall 4YFN Montjuic Hall M8 Stand O2.2 mSchools SDG Challenge Estand del projecte mSchools de la Fundació Mobile World Capital Barcelona. Hall 4YFN Montjuic Hall M8 Stand 8 NurtureWatch Sistema de seguiment per a persones grans, nens o altres col·lec- tius. Hall 4YFN Montjuic Hall M8 Stand G1.2 Orange Estand on hi haurà projectes de la Fundació Orange. Hall 3 Stand 3K10 Ship2b Acceleradora empreses socials. Hall 4YFN Montjuic Hall M8 Stand J3 SocialNest Acceleradora empreses socials. Hall 4YFN Montjuic Hall M8 Stand R2.6

×