SEMRo cauta un project manager

364 views

Published on

SEMRo este o asociatie de search engine marketing in Romania. Membrii de pana acum: Today’s SEM (reprezentata de Marius LAZARESCU),Webdigital (reprezentata de Ionut MUNTEANU), Adriana CEAUSESCU, Sorin GULEAC, Olivian BREDA.
Asociatia isi propune sa fie o resursa valoroasa in domeniul SEM, sa asigure certificare profesionala membrilor, sa contribuie la dezvoltarea profesionala a celor care fac parte din asociatie si sa
organizeze evenimente de networking.

Published in: Technology
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
364
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
78
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

SEMRo cauta un project manager

  1. 1. Project Manager @ SEMRoDeterminarea si pasiunea sunt mai presus decat experienta intr-un post asemanator!Cine suntem?SEMRo este o asociatie de search engine marketing in Romania.Membrii de pana acum: Today’s SEM (reprezentata de MariusLAZARESCU),Webdigital (reprezentata de Ionut MUNTEANU), AdrianaCEAUSESCU, Sorin GULEAC, Olivian BREDA.Asociatia isi propune sa fie o resursa valoroasa in domeniul SEM, sa asigure certificare profesionalamembrilor, sa contribuie la dezvoltarea profesionala a celor care fac parte din asociatie si saorganizeze evenimente de networking.Ce calitati cautam:- sa iti placa marketingul, comunicarea, publicitatea, relatiile publice- sa ti se pare util sa lucrezi cu MS Office- sa iti placa marketing-ul online si sa vrei sa inveti mai multe- sa iti placa sa stii tot ce se intampla in jurul tau- este musai sa fii organizat- sa poti sa interpretezi dateCe va trebui sa faci:- sa realizezi un studiu de calitate- sa lucrezi in echipa cu cei de la SEMRo.ro- sa culegi informatiile pentru realizarea studiului- sa stabilesti intalniri cu diverse persoane din industrie- sa faci follow-up intalniri- sa organizaezi sedintele interne-sa mentii legatura cu membrii organizatiei- sa te ocupi de partea de Social Media a organizatieiProgramul tau va fi part time. Vei lucra alaturi de o echipa tanara si dinamica.Beneficii: - Remuneratie - Telefon de serviciuDaca simti ca te potrivesti cu toate cele mai sus, esti student si ai vrea sa te dezvolti profesional sipersonal, trimite CV-ul tau la adresa miruna@webdigital.ro pana pe 15 Ianuarie 2013.

×