Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Raiffeisen bank

747 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Raiffeisen bank

 1. 1. Tema: analiza e nje biznesi privaT punoi: luljeTa Qose Grupi a
 2. 2. 2 RAIFFEISEN BANK • Historik i shkurter i RB • Misioni dhe Vizioni • Skema e organizimit te Raiffeisen Bank; departamentet perkatese • Vendimarrja ne Raiffeisen Bank • Menyra e organizimit te sherbimit • Raiffeisen Leasing Çështjet që do të trajtohen:
 3. 3. Misioni dhe Vizioni • Vizioni: Raiffeisen Bank sh.a synon te njihet si Banka qe ofron produktet dhe sherbimet me te mira dhe te jape nje kontribut pozitiv ne vend. 3
 4. 4. Misioni dhe Vizioni • Misioni:Ne kerkojme marredhenie afatgjata me klientet; Ne synojme qe te transformohemi ne nje banke teresisht te perqendruar tek klienti, duke u bere keshtu banka me e mire (dhe me e madhe ne Shqiperi) 4 Vendet ne te cilat eshte e shtrire RaiffeisenBank jane
 5. 5. Vendimmarrja eshte nje proces shume i rendesishem per mbarevajtjen e punes se organizatave te ndryshme 5
 6. 6. Menyra e organizimit ; departamentet Raiffeisen Bank eshte nje nga bankat me te medha ne vend, e cila eshte e perbere nga disa Departamente 6
 7. 7. Trajnime Dep. Burimeve.Nj erezore Dep. Burimeve.Nj erezore Vleresimi I perfomances Detyrat e punonjesit Pagesa
 8. 8. Hua financiare pa kolateral (garanci) per makineri dhe pajisje, e cila po perdoret shume ne Shqiperi Raiffeisen Leasing
 9. 9. Konkluzione Konkluzione  RZB eshte nje nga bankat me te medha , e cila operon ne Shqiperi mbi 10 vjet  Ajo synon te ofroj prod/ sherbime te mira dhe cilesore  Ajo eshte eperqendruar tek klienti  Perbehet nga disa Departamente dhe ka nje menyre te mire organizimi  Ofron nje sere produktesh dhe sherbimesh  Raiffeisen Leasing; hua financiare per makineri dhe pajisje 9
 10. 10. Faleminderit ! Pyetje ??? 10

×