Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Com maquillar se per nadal

259 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Com maquillar se per nadal

  1. 1. Com maquillar-se per Nadal?
  2. 2. Els tons daurats o uns Smokey eyes són el maquillatge estrella per als teus ullsaquest Nadal.Ja queden molt pocs dies perquè arribi oficialment el Nadal i per descomptat, calbuscar un look perfecte per a aquestes festes. Per sort, aquest hivern podràs ferdiverses combinacions que et permetran estar perfecta de forma molt senzilla,només necessites els productes adequats per aconseguir el perfecte maquillatge defesta.Els tons daurats o uns Smokey eyes són el maquillatge estrella per als teus ullsaquest Nadal. Els llavis en tons naturals o en colors brillants seran perfectes. I perdescomptat, la teva pell que és la base de qualsevol maquillatge has cuidar abansde maquillar amb cremes hidratants. Perquè el teu look estigui llest sense que li falticap detall, preparat una manicura i brillaràs en qualsevol festa.
  3. 3. Aquest Nadal el maquillatge de festa es basa els tonsdaurats i platejats vénen pegant fort. Res millor per a unmaquillatge de festa per donar als nostres ulls aquesttoc brillant que és alhora molt molt nadalenc.
  4. 4. 1. Tez. Per tenir el maquillatge per Nadal perfecte, potsaplicar una base de maquillatge fluida i mat en to beix oporcellana i matisar amb pols transparents.
  5. 5. 2. Ulls. Un maquillatge per Nadal ideal consisteix enque els teus ulls un efecte més esquinçat, aplicant unlila intens sobre la parpella mòbil, i il · lumina amb lilaclar nacrat el lacrimal i larc de la cella. Amb lombra lilafosca perfila les pestanyes i posat màscara en to pruna.
  6. 6. 3. Galtes. Les galtes són part fonamental delmaquillatge per Nadal, així que per lluir bella, dóna-lirelleu a tot los del pòmul amb un cafè rosat o un dauratclar.
  7. 7. 4. Llavis. Un maquillatge per Nadal ideal ha dincloureuns llavis seductors. Llueix-los al màxim amb un toalbergínia i un toc de brillantor transparent.
  8. 8. Aquestes són alguns suggeriments demaquillatge per Nadal que pots seguir,estic segura que lluiràs esplèndida i seràsel centre datenció. 

×