Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Aplicatiile preferate

135 views

Published on

Acest proiect va documenteaza despre aplicatii bune ale telefonului.

Published in: Art & Photos
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Aplicatiile preferate

 1. 1. Baciu Lucian Clasa a 7-a A
 2. 2.  YouTube este un Site Web unde utilizatorii pot încărca și vizualiza videoclipuri. YouTube a fost creat în februarie 2005 de trei foști angajați ai companiei PayPal.Serviciul cu sediul în San Bruno, California, folosește tehnologia Adobe Flash Player pentru a expune o gamă largă de clipuri video create chiar de utilizatori, incluzând și fragmente din programe de televiziune sau din filme. YouTube face parte din fenomenul recent numit Web 2.0.
 3. 3.  1.Aceasta aplicatie imi este draga deoarece pe ea pot sa ma informez,sa vad ultimele noutati,pot sa invat si multe altele.  2.Mai pot sa incarc videoclipuri cu melodii, jocuri.Acestea pot sa ma faca cunoscut,tinand cont ca persoanele odata ce am incarcat un videoclip vor sa vada vor sa mai vada si alte videoclipuri din partea mea.
 4. 4.  Google Play (în trecut Android Market) este un serviciu Google care constă într-un magazin online de melodii, filme, cărți și aplicații pentru sistemul de operare Android. Acesta este disponibil pe internet, prin aplicația Android sau prin TV.  Google Play a fost lansat pe 6 martie 2012, după ce Google a hotărât să cumpere acțiunile sistemului de operare Android și să contopească Android Market cu Google Music. Aplicațiile și materialele media sunt disponibile și în România.
 5. 5.  1.Imi place aceasta aplicatie deoarece pot sa imi descarc melodii,jocuri,carti.  2.Pot sa ma interesez de cele mai bune sau proaste aplicatii incarcate de pe aceasta aplicatie ca sa pot sa ma amuz.
 6. 6.  Instagram este un serviciu online de photo-sharing, video-sharing și rețea socială care oferă utilizatorilor posibilitatea să încarce poze și video-uri, să le aplice filtre digitale, și să le distribuie pe o varietate de rețele sociale.  Instagram a fost creat de Kevin Systrom și Mike Krieger, și a fost lansat în octombrie 2010. Serviciul a câștigat popularitate rapid, în aprilie 2012 atingând cifra de 100 de milioane de utilizatori înregistrați.
 7. 7.  1.Imi place aceasta aplicatie deoarece pot sa postez poze si sa vad la randul meu si alte poze.  2.Imi mai place aceasta aplicatie pentru follow- rile pe care le primesc.
 8. 8.  Facebook este un site web de tip rețea de socializare din Internet, creat de către Mark Zuckerberg în anul 2004 pentru a oferi posibilitatea de a contacta persoane apropiate, dar și persoane încă necunoscute. În acest moment facebook este una dintre cele mai răspândite rețele sociale din lume.
 9. 9.  1.Imi place aceasta aplicatie deoarece pot sa fac aproape orice , sa inserez imagini,sa ma joc,sa vorbesc etc.  2.Imi mai place aceasta aplicatie pentru ca pot sa ma fac mai cunoscut.
 10. 10.  WhatsApp este o aplicatie in care poti comunica cu persoane pe care le cunosti sa ne facem cunoscute anumite informatii etc.Este utilizat de peste 700 mil persoane.
 11. 11.  1.Imi place aceasta aplicatie deoarece pot sa vorbesc cu anumite persoane .  2.Imi mai place aceasta aplicatie deoarece putem sa facem grupuri cu mai multe persoane.
 12. 12.  Aceste aplicatii v-au fost oferite de Baciu Lucian.

×