Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Japonia - pps

1,158 views

Published on

Published in: Health & Medicine
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Japonia - pps

  1. 1. <ul><li>Japonia intre intelepciune si arta </li></ul><ul><li>Ne gandim la Japoinia si tragem concluzia ca este tara care le are pe toate. Are principii, are motivatie, are valori, are disciplina, frumusete, tehnologie, resurse, capacitate si lista e nesfarsita. Mai presus de toate conteaza faptul ca orice fac japonezii, tind sa ridice la nivelul de arta. Orice creatie este o combinatie de multe lucruri marunte dar care formeaza un intreg imens. Demnitatea, devotamentul, priceperea, sunt lucrurile care se pot observa in orice lucru realizat de mainile lor. Totul are o poveste, totul are o filozofie, totul este creat cu un scop si toate se aduna la un loc pentru a spune un singur lucru: Japonia le are pe toate . </li></ul>Clic pentru vizionare automata
  2. 2. Amida Buddha Amida Buddha
  3. 4. Tokio - Muzeul national
  4. 6. Templul de Aur Templul de Aur
  5. 12. Festival
  6. 25. Pietrele sacre ,,casatorite&quot; de la Meotoiwa (coasta de est a Japoniei, langa Ise). Pietrele sacre ,,casatorite&quot; de la Meotoiwa (coasta de est a Japoniei, langa Ise).
  7. 26. By Lorin

×