Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Resido - Logo-Ontwerper.com Netherlands

169 views

Published on

Momenteel zijn wij bezig met het ontwerpen van het logo voor Resido vastgoed. De klant wilt graag een mooi kleurrijk logo welke gebruikt zal worden voor branding. Deze opdracht beschouwen wij als erg leuk.

Published in: Design
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Resido - Logo-Ontwerper.com Netherlands

  1. 1. Resido - Logo-Ontwerper.com Netherlands Momenteel zijn wij bezig met het ontwerpen van het logo voor Resido vastgoed. De klant wilt graag een mooi kleurrijk logo welke gebruikt zal worden voor branding. Deze opdracht beschouwen wij als erg leuk. De wens was geen standaard logo met een dakje of een huisje maar iets abstracts en anders. Hoewel het logo momenteel nog niet opgeleverd is zijn wij al wel erg goed te spreken over het resultaat. Wilt u ook een prachtig logo bestellen? Dat kan. Druk dan snel op de knop “Logo Bestellen”, vul het formulier in en u zal binnen de kortste keren een prachtig logo hebben. Terecht op for gratis Advies logo laten Ontwerpen SOURCE: http://logo-ontwerper.com/

×