Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

LogiMARK - Ide të vogla, për shitje të mëdha

230 views

Published on

Published in: Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

LogiMARK - Ide të vogla, për shitje të mëdha

 1. 1. LogiMARKIde të vogla, për shitje të mëdha
 2. 2. 2Në vend të hyrjesÇfarë është LogiMARKMix & Match pa antarësimMix & Match me antarësimVoucher të brendshëm & të jashtëmSi funksion kjo zgjidhjePërmbajtjaPse Logical?!
 3. 3. Logical është një kompani dinamike në fushën e programeve kompjuterike me fokus në dhënien e zgjidhjeve përshitjet dhe marketingun e biznesit.Ekipi ynë, përbëhet nga individë të veçantë dhe mjaft inteligjentë, të cilët aplikojnë përvojën e tyre me pasion dhepërgjegjësi në zhvillimin e programeve dhe shërbimeve tona.Raportepromocionale3Në vend të hyrjes
 4. 4. 4Çfarë është LogiMARKLogiMARK është një zgjidhje funksionalemarketing që synon të zhvilloj marketingune kompanive retailLogiMARK krijon forma të ndryshmepromocionale duke ju përshtatur sezonevepromocionale dhe ofertave të ndryshmeLogiMARK ju ofron mundësinë që të shtonifrekuencën e klientëve tuaj, nëpërmjetfunksionaliteteve të kuponave dhe voucher.LogiMARK ofron raporte të detajuara përpromocionet e realizuara, duke ju ndihmuartë kuptoni cili është më efektiv.
 5. 5. 5Mix & Match pa antarësim25,920opsione marketingu mix& match…dhe vazhdojnëtë rritenKategoria eartikullitGrupi iartikullitSasiaMarkaVleraSpecifikimet eartikullit
 6. 6. 6Mix & Match pa antarësimMarketing nëpërmjet informacionit të artikullitKodi kategorisë së artikullitKodi i grupit të artikullitKategori shtesë për atikullinKategori shtesë për artikullinVleraSasiaArtikulli më i lirëArtikulli Klienti FaturaArtikulli më i shtrenjtëKodi kategorisë së artikullitKodi i grupit të artikullitPikëMesazheUlje në %Ulje në vlerëVlerë fikse
 7. 7. 7Mix & Match pa antarësim10% ulje përkategori të veçanta1,000 lekë përfaturat mbi 10,000lekë 10,000 ALL30% ulje speciale përprodukte të veçantaPaguaj 1, Merr 2
 8. 8. 23,950,080opsione marketing mix& match…dhe vazhdojnëtë rritenDitëlindja eklientitStatusi iklientitVendodhja ekientitRastet specialepër klientinGjinia e klientitKohëzgjatja elidhjes klient -biznes8Mix & Match me antarësim
 9. 9. 9Mix & Match me antarësimMarketing nëpërmjet informacionit të klientitDitëlindjaGjiniaProfesioniQytetitPrefiksi i telefonitVendodhjaArtikulli më i lirëArtikulli Klienti FaturaArtikulli më i shtrenjtëKodi kategorisë së artikullitKodi i grupit të artikullitPikëMesazheUlje në %Ulje në vlerëVlerë fikseSatusi martesorPrindër apo jo
 10. 10. 10Mix & Match me antarësimUlje për ditëlindjeUlje për familjenUlje për ditën e gruasUlje për klient besnikëUlje për përvjetor dyqani
 11. 11. 11Voucher i brendshëmPrintimi i një voucheri për të përmisuar vizitat gjatë orareve më të këqija të ditësPrintimi i një voucheri për të përmisuar vizitat gjatë ditës më të keqe të javësPrintimi i një voucheri për të përmisuar vizitat gjatë ditëve të fundit të muajitOrari më i mirë i ditës Orari më i keq i ditësDita më e mirë e javës Dita më e keqe e javësDita më e mirë e muajit Dita më e keqe e muajit
 12. 12. 12Voucher i jashtëmPrintimi i një voucheri për të marrë vizita nga bizneset e suksesshmePrintimi i një voucheri për ti dhënë vizita një biznesi partnerPrintimi i një voucheri për kompanitë për kuponat që ato ofrojnë çdo fundvitiNjë biznes i suksesshëm Biznesi jonëBiznesi jonë Biznes partnerKompanitë Biznesi jonë
 13. 13. 13Si funksionon kjo zgjidhjeBlej1 ProduktMerr 50% uljetek i dytiIde përMix & MatchAktivitetiPromocionalRaporte përpromocionin
 14. 14. 14Si funksionon kjo zgjidhjeAnaliza e rezultateve promocionale krahasuar me periudhënKrahasimi i promocioneve brenda periudhës për të gjetur promocionin më të mirëAnaliza e kohës më të përshtatme për promocione brenda muajit
 15. 15. Eksperiencë në fushën e IT-sëManaxherë me eksperiencë disa vjeçareLogical ka në përbërjen e tijmanaxherë me eksperiencë lokale dhendërkombëtare në fushën e IT-së dhetë biznesit.Konsulencë biznesiShërbim konsulence para implementimitZgjidhjet tona fillojnë së pari me njëvlerësim të nevojave të biznesi dukeofruar një konsulencë IT të përshtatshmepër çdo biznes.Orientim treguVlerësimi i strukturës së industrisëÇdo zgjidhje e propozuar ka si qëllimkryesor efektin tek tregu i klientëve.Kështu synohet optimizimi i operacionevepër një kohë të shkurtër.Trajtim i personalizuarÇdo klient është i veçantëÇdo klient siguron një shërbimindividual, duke përshtatur zgjidhjetme nevojat e tij operacionale, dukereduktuar kohën e provës.Zgjidhje të përshtatura me biznesinKapacitetet financare dhe njerëzoreMadhësia e çdo biznesi përcaktonedhe kapacitetet financiare dhenjerëzore në dispozicion, të cilëtvlerësohen gjatë ofrimit të zgjidhjes.Shërbim mbas shitjesManaxhim marrëdhëniesh me klientëtZgjidhjet tona, parashtrohen edhe menjë shërbim mbas shitjes duke asistuarklientin dhe duke përditësuar zgjidhjenvazhdimisht.15Pse Logical ?!
 16. 16. 16Zbuloni gamën e programeve Logical
 17. 17. Faleminderit

×