Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentacio alumnes2

590 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Presentacio alumnes2

 1. 1. Shere Jo som Sheherezade i tinc 9 anys, crec que som simpàtica, tinc els cabells curts i marrons fluixet, tinc els ulls blaus i duc braquets liles. Som molt presumida, m'agrada ballar i cantar. També m'agrada molt la roba (sobretot els vestits).M'agrada anar amb ses amigues i jugar amb elles a disfressar-nos i maquillar-nos totes plegades. M'agrada molt contar acudits o anèctodes divertides que a mi m'haguessin passat. No em consider una nina molt estudiosa, però si un poc treballadora i amb moltes ganes d'aprovar i treure bones notes perquè els meus pares estiguin contents amb mi . Els meus colors favorits són el rosa, el lila, el color esmeralda i el blau cel. Prefereix l'estiu que l'hivern encara que som molt calorosa. M'agrada que em facin fotografies. Les sèries de televisió que més m'agraden són ''Aída'', ''La que se avecina'' i ''Física o química''.El meus animals preferits són els conills, els hàmsters i els cavalls. De major m'agradaria ser cantant profesional o infermera. El meu artista preferit es Lady Gaga i Hannah Montana. El meu actor-actriu preferit/preferida és Zac Effron i Maxi Iglesias. El meu llibre preferit són els de ''Gerónimo Stilton''.La película que més m'agrada és ''El peque se va de marcha''.El menjar que més m'agrada són els ciurons i la xocolata negra. Paula Som na Paula i ara diré com som jo. Tenc el cabell ros fort i els ulls marrons fort. Jo som una nina molt, molt activa, i ho sé perquè m'ho diu tothom. Jo no tenc molta paciència i no sé estar asseguda més d'una hora si no és per obligació .Crec que soc una nina molt, divertida, simpática i amable. Ser tan activa cansa molt, ho vull fer tot a la vegada i si no ho faig me pos molt nirviosa o m'enfad. Amb les meves amigues tenc molt bona relació menys quan m'enfad amb elles. Amb la meva família també tenc molt bona relació, els estim molt. M'encanta el patinatge artístic.
 2. 2. Adrián Som un nin de 9 anys, tinc els cabells castanys i curts, somun poc prim i d'estatura mitjana, els meus ulls son castanys i duc ulleres de color blau. M'agrada la roba d'esport i còmoda, les sabates han de ser d'esport normalment. Som bastan tímid, m'agrada els videjocs,els dibuixos, montar amb bicicleta que vaig aprende aquest estiu. No m'agrada gens anar a natació pero la meva mare s'afanya en qué hi vagi. M'agrada llegir llibres de Geronimo Stilton i còmics en castellà. Reyes Hola sóc na Reyes tenc 10 anys sóc alta , tenc el cabell ros i curt, sóc regordeta ,tenc els ulls color mel. Sóc simpàtica, m'agrada contar-li secrets a les meves amigues,no sóc molt bona estudianta ,però m'agrada llegir els llibres de el vaixell de vapor,lo que més m'agrada es Patito feo i anar a el cinema amb els meus pares i el meu germà. Marc Hola soc en Marc . Soc molt àgil. T enc una velocitat increïble. Jugo al futbol molt . Ara et diré com es la meva roba : tinc una jaqueta de color gris i negra , la meva camiseta interior es blava , els meus pantalons son negres , els meus mitjons son blancs i les meves sabates son de color negre,gris,blau fort i blanc . Ara et diré com som : som una persona bona bona que quasi sempre tenc paciència, jugo molt a la consola en temps lliure, faig molts de deures, per a mi som una persona llesta i som molt responsable.
 3. 3. Lluís Hola, som en Lluís i tenc 10 anys. No som ni alt ni baix , faig 1,40m i som prim. Tenc els cabells castanys, curts i llisos. Tenc els ulls marrons. La cara la tenc prima. A les cames, tenc morats. M'agrada el futbol, m' agrada dibuixar i inventar-me històries però sobretot m'agrada el poble que vaig a estiuejar un poble molt petit anomenat La Mata situat a Castelló. Vaig al conservatori i toc el violí, vaig a classes d'anglès, a futbet i a dibuix i pintura. També m' agradaría anar a taikwondo com el meu germà però no tenc temps. No m' agraden gens els deures. M'agrada conèixer gent i fer amics i el meu millor amic és en Ricardo. Soc simpàtic però de vegades m' enfad molt. De mascota tenc una tortuga. Fernando Hola, som en Fernando,tinc 10 anys . Mid 1,38 i pes 50,5 kg . Som un poc caparrut i normal, tinc ulleres . Tinc els cabells curts i negres. M´agrada els cans,nedar,menjar macarrons . També jugar a bàsquet,futbol,tenis,ping-pong,badminton i voleibol. Lo que no m ´agrada córrer,veure un ca abandonat i veure un animal mort. Silvia Hola, som na Silvia, i tenc deu anys . Som alta i prima,els meus cabells són castanys. Tenc els ulls del mateix color que els cabells. El meu caràcter és a vegades un poc difícil encara que som simpàtica i oberta. M'agrada montar a cavall, estar amb les amigues, anar al cinema, estar amb la família, anar en bici, vestir d'esport. Ajut a la meva mare quan puc. M'agrada l'hivern perquè puc anar a esquiar amb el meu pare. M'agrada anar a pescar i banyar-me amb la barca del meu tio. Bé, aquesta som jo. Esper que t'ajudi a conèixer-me millor.
 4. 4. Erika Hola som n'Erika i tinc 10 anys El meu cabell és ros. Tinc els ulls verds. No som ni alta,ni baixa. No tenc la pell gens morena, però tampoc som molt blanca. Les meves sèries preferides son Pokemón, Pacific Blue,Rush,Física o Química,El Internado i Ses noveles com Doña Bella... Els esports m'encaten com el Futbol,Basquet...M'encanten les Matemàtiques i fer els deures. Llellir m'agrada però jo em llegeix un llibre si m' interesa si no, el llegiria amb poques ganes i no m'enteraria de res, del que diu. Jo soc estudiosa però de vegades em fa peresa estudiar. Tinc qualque mania molt dolenta com escriure separat però jo sé que és junt, però els mestres no això em dona molta ràbia. No som res mentidera no m'agrada mentir si no es per qualque cosa que no ha de saber ningú, si em contes un secret mai el diré. Toni Em diuen Toni, vaig néixer a Marratxí el 25 de maig de l’any 2000, era molt ros. Ara tenc 10 anys i visc a la urbanització Cas Carbonell de Marratxí, i vaig al Col·legi Blanquerna del Pont d’Inca Nou, al curs cinquè B. Tenc el cabells de color ros obscur, el ulls verds obscurs i de pell blanca. Som més alt del normal per a la meva edat i estic més prim que gras, si bé el metge diu que pes el que toca. De peu duc una talla 41. Ara mateix duc a la boca un aparell per a les dents. Diuen que som molt simpàtic, també nerviós. M’agrada el futbol, tennis i els esports, pero sobretot, m’agrada jugar amb les video consoles. També m’agrada veure la televisió, pero a vegades llegesc qualque llibre com Platero i Jo, contes de Geronimo Stilton, còmics de Mortadelo i Filemon, Pokemon, Bakugan, Ben 10, etc. El meu color preferit es el blau i vermell, deu ser perquè en el futbol m’agrada el Barcelona i el Mallorca, i també el Poblenc que és de Sa Pobla d’on són els meus padrins paterns. Els meus padrins materns són de Son Ferrer. Ma mare nom Susana i mon pare Antoni com jo.
 5. 5. Bea El meu nom es Bea i tinc 10 anys i la meva estatura es de 1,61. Els meus cabells son de color negre. Els meus ulls son marrons. El meu nas es gran. La meva boca es mitjana. Tenc una marca de naixement al coll. La roba que mes m'agrada es l'escotada. M'agrada la roba gris i la de colors vius no m'agrada. M'agraden les esportives de les tendes mes exclusives i populars. Tenc molts amics , els millors són Toni,Marc,Laura i la més important, Rita. El meu caràcter es que cada vegada em pos a riure,soc bromista,graciosa i agradable. Rita El meu nom és Rita i tenc 10 anys. Tenc els cabells castanys llarguets. Tenc el ulls marrons. La pell la tenc morena. Som alta. yo mido : 1,45 m i pes : 44 quilos M'agrada dur trunyelles , jugar a futbol , jugar a volei i sobretot estar amb el meus amics de l'escola. Soc molt amiga de sa gent. Crec que soc simpàtica , carinyosa, amable, etc El que més m'agrada és estar a l'ordinador , anar amb els meus amics, jugar als jocs de taula com el parxís i el trivial. A més a més, m'agrada anar amb els meus amics pel carrer. També m'agrada escoltar música. Paula HOLA! Som na Paula i ara diré com som jo. Tenc el cabell ros fort i els ulls marrons fort. Jo som una nina molt, molt activa, i ho sé perquè m'ho diu tothom. Jo no tenc molta paciència i no sé estar asseguda més d'una hora si no és per obligació .Crec que soc una
 6. 6. nina molt, divertida, simpática i amable. Ser tan activa cansa molt, ho vull fer tot a la vegada i si no ho faig, me pos molt nirviosa o m'enfad. Amb ses meves amigues tenc molt bona relació menys quan m'enfad amb elles. Amb la meva família també tenc molt bona relació, els estim molt. M'encanta el patinatge artístic. Sofía Hola som na Sofía Siles Tinc els cabells rosos i curts. Tinc els ulls marrons. La meva estatura és mitjana. Som prima. El meu caràcter és bo. M'agrada vestir de manera esportiva. M'agrada el futbol, el karate i la música. M'agrada llegir llibres d'aventures. Crec que som una persona agradable. M'importen algunes coses: com les coses de pati, si passa alguna cosa, m'importa. Els meus colors preferits són el blau i el vermell. M'encantaria tenir un ca marró i negre. M'agrada la pluja, la televisió, l'ordinador, els jocs de futbol, les carreres de fórmula 1, jugar amb el meu germà i les pel·lícules de terror. Però el que més m'agrada és el col·legi, els meus companys i la mestra. Els meus millors amics són: na Noemi, na Sara, na Marina, na Miriam, n'Àlex i en Marc. Quan sigui major m'agradaria ser logopeda. Noemi Hola,som na Noemi. Tenc 10 anys. Som un poc tímida, m'agrada molt pintar i patinar. Som bona nina i molt carinyosa. M'agrada estar amb les meves amigues/-os, i passar-m'ho bé. La meva millor amiga es na Marina
 7. 7. Sara Hola som na Sara. Tenc 10 anys vaig néixer un dia 27 de Maig de 2000 en la ciutat de Palma. Tenc els cabells llisos, grog fosc i llargs. Els meus ulls son de color marró. Som morena de pell. Duc ulleres. Mid 1,34cm.Tenc una germana que nom Miriam que va a la mateixa escola. Els noms dels meus pares som Isabel i José Luis .Visc en Marratxí dins la urbanització Sa Cabana. Em consider una nina simpàtica i bona amb les meves amigues i els meus amics. M’agrada estudiar, llegir, tocar el piano, patinar i veure la tele. Tinc vergonya de xerrar amb gent que no coneix. També m’agrada conèixer gent nova. No m’agrada barallar-me amb les amigues, ni tampoc que em cridin. Els caps de semana m’agrada dormir, dormir i dormir per desestressar-me del trull de la semana. També m’agrada sortir a passejar amb bicicleta i veure els meus cosins. Aquest curs vull aprofitar-lo per aprendre coses noves i treure bones notes. Ricardo El meu nom és Ricardo. Tinc 10 anys. Tinc els cabells de color marró fosc. Els meus ulls són de color negre. Tinc el nas rodó i la boca petita. La meva cara és rodona. Tinc els braços llargs i prims i els meus dits són també llargs. No estic ni prim ni gruixat. Les meves cames són llargues,i tenc molts morats. Els meus peus són molt grans. Som simpàtic. Som molt obedient i em consider llest. Som xerrador. La meva asignatura preferida es Medi. M´agrada molt jugar a futbol i a bàsquet. En el meu temps lliure m´agrada jugar a la DS i veure la televisió.
 8. 8. Judith Hola soc na Judith. Tinc 11anys. Tinc els cabells castanys. Som morena. Tinc els ulls marrons. Som alta. M'agrada jugar al futbol i bàsquet. Les meves sèries preferides són: Patito Feo, Hannah Montana,los Jonas... i no m'agrada fer molt de deures pero els he de fer . Som simpàtica , graciosa,divertida. Tinc molt caràcter i molta poca paciència. Marina Hola som na Marina. Tenc deu anys. Som alta i el meu cos es normal ni molt prima ni molt grassa. Els meus cabells són de color marró, arrissats i llargs. Els ulls són de color verd. Me consideren una persona tímida però som simpàtica. M'agrada fer patinatge artístic,ballar, jugar, difressar- me, cantar, veure la tele, fer els deures,anar amb bici amb la meva cosina. A l'estiu m'agrada anar a la platja amb la meva família, anar a menjar gelats amb el meu padrí i la meva cosina, fer excursions amb el vaixell del meu tio i banyar-me a la mar, banyar-me a la piscina dels meus padrins. M'agraden els macarrons, la paella, la truita de patates,l'escalop amb patates, la sopa, l'arròs amb tomàtiga, l'arròs de peix, peix al forn, dorada o lubina a la sal, el bullit, el calamar a la planxa o a la romana, el xocolate, les magdalenes, les galetes(etc...)No m'agrada la verdura, el puré, la llet(etc...). Aquesta som jo esper que me coneguis millor durant aquests dos anys.
 9. 9. Emilio Hola som n'Emilio Espigares Calderón,tenc deu anys i m'agrada molt cantar. Som alt, mid 1'41 metres, tenc les cames mitjanes i els peus llargs i prims. Els meus braços són mitjans i les meves mans també. Tenc els ulls marrons i verds, els meus cabells són marrons i curts. Som un nin estudiós i si sent alguna cosa que rimi, m'invent una cançó. Faig tots els deures, som graciós i em relaciono bé amb els companys, i em fa riure quasi tot. M'agrada jugar a tenis, a futbol, a la play station 2 i a la Nintendo. També m'agrada llegir Mortadelo i Filemón i altres llibres. No m'agrada que em peguin i que no juguin amb mi. Miriam Hola!, jo som na Miriam i tenc 10 anys. Som una nina alta y prima. Tenc els cabells llargs i castanys. Els meus ulls són marrons forts. M'agrada jugar a futbol, tenis i bàsquet però l'esport que mes m'agrada és el patinatge artístic de quatre rodes.

×