Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Entrevista Doraemon i amics

974 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Entrevista Doraemon i amics

 1. 1. ENTREVISTA AEN DORAEMON I ELS SEUS AMICSESCOLA JOAN SALVAT PAPASSEIT - ESCOLA BEETHOVEN SANTA COLOMA DE GRAMENET AULA D’ACOLLIDA VOLTEM PEL MÓN – CURS 2012-2013
 2. 2. En Doraemon és un gat còsmic molt simpàtic, decolor blau. Té un amic que es diu Nobita.Té una butxaca màgica i surten molts aparells, queserveixen per ajudar al seu amic.A en Doraemon li fan por els ratolins.Ara li farem preguntes per saber més coses dell itambé farem preguntes als seus amics.
 3. 3. - Per què et dius Doraemon? És el nom que em va posar el net del Nobita. És el nom d’uns dolços típics de Japó.- En Nobita i els seus amics són del Japó, però tu don ets? També sóc del Japó però vinc d’un futur Japó- Quants anys tens? La meva edat és difícil de saber, he anat i vingut tantes vegades del futur que no recordo quina edat tinc. Vaig néixer el 3 de setembre de 21122 a una fàbrica de robots. 21.122 -2.013 19.109 anys farà el 3 de setembre
 4. 4. - Tens germans? Com es diuen? Si, tinc una germana que es diu Dorami, és molt simpàtica i divertida.- A quina escola vas? Jo no vaig a cap escola sóc un robot.- A què t’agrada jugar? No tinc gaire temps per jugar sempre vigilo al Nobita però m’agrada el beisbol.
 5. 5. - Quines coses tagrada fer? És molt divertit treure invents de la meva butxaca.- Quina música tagrada escoltar? M’agrada la música que agrada al Nobita i els seus amics.- Què t’agrada menjar? M’encanten els doraiakis que son uns dolços típics del Japó.- Quin suc tagrada beure? No m’agraden els sucs.
 6. 6. - Hi ha alguna gata que t’agradi molt? Com es diu? Es una gata , es diu Mi . És una gata de veritat, no un robot com jo.- Si tu ets un gat, per què et fan por els ratolins? Perquè quan jo era al meu temps el futur es van menjar les meves orelles.- Per què abans tenies orelles i ara ja no en tens? Per culpa dels ratolins que son els animals més dolents de la Terra.- Per què abans eres groc, i ara ets blau? També per culpa dels ratolins, quan jo dic que son molt dolents.......
 7. 7. - La teva butxaca és gran o petita? Per què surten coses grans? És una butxaca del futur i màgica, ja veureu quan vingueu al futur.- Quin invent t’agrada més? Els meus invents son tots genials, sóc el mes bo.- Doraemon, com vas conèixer en Nobita? Quan vaig venir procedent del futur per encàrrecs del seu net.- Per què vius a casa den Nobita? Ja,ja,ja, com voleu que els vigili, si no visques a casa seva encara faria més malifetes i es ficaria en més embolics.- Ets bo o dolent? Jo sóc un robot molt bo, el millor robot del món.
 8. 8. Ara farem unes preguntes als amics d’en Doraemon.En Nobita és el millor amic d’en Doraemon. És un nen de 5è. que noestudia i treu molt males notes.- Nobita, per què treus males notes? No m’agrada estudiar, és més divertit jugar sempre.- Quina assignatura tagrada més? Cap, és un rotllo estudiar sempre, a mi m’agrada jugar i barallar-me amb el Gegant.
 9. 9. - Tagrada jugar a futbol? Això si, es clar quan es tracta de jugar.- Shizuka és la teva promesa? Oh, és la meva enamorada, per ella seria capaç de portar-me bé i tot, és la noia més bonica del món.
 10. 10. Shizuka és la nena que li agrada a en Nobita. - Shizuka, tagrada en Nobita? Hola guapos, Si el Nobita és el meu enamorat. - Quants anys tens? Tinc 11 anys igual que el Nobita i els meus amics, per això fem 5è. - Què tagrada menjar? Jo sóc molt bona nena i sempre menjo el que diu la meva mare. - Tagrada mirar la tele? Quins programes? No miro massa la televisió, no tinc temps, m’agrada més tocar el piano i el violi. - Tagrada fer deures? Per què? M’encanta fer els deures i estudiar molt per treure molt bones notes.
 11. 11. En Takeshi Goda és un altre nen del grup. També li diuen Gegant.- Gegant, per què pegues als nens i nenes? Perquè no son els meus amics i en fan enfadar sempre. - Què tagrada cantar? Si, m’encanta cantar i ho faig molt bé, però els altres nens no els hi agrada com canto, però a mi m’és igual, jo els obligo a que m’escoltin, ells diuen que canto fatal. Voleu que us canti alguna cançó? Ara us cantaré “escarabat bum-bum”. No pot marxar ningú fins que no escolti la meva cançó.
 12. 12. PRESENTACIÓ PREPARADAPELS ALUMNES DE L’ESCOLA BEETHOVEN FANGKUA JABED LIHUA SABA SUDAN WEIQIANG XIANGJI XU YANLING

×