Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentació Llorella&Co

239 views

Published on

Presentació dels serveis que ofereix actualment Llorella & Co

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Presentació Llorella&Co

 1. 1. <ul><li>Cooking Ideas </li></ul>llorella & co.
 2. 2. Els nostres serveis web més destacats Et presentem alguns dels serveis web que milloren l ’ experiència online dels nostres clients.
 3. 3. Posicionament a cercadors El tràfic orgànic és de vital importància per obtenir bons resultats online. Estem convençuts de la nostra capacitat per ajudar la teva empresa a millorar la seva visibilitat a les pàgines de resultats de cercadors i a trobar noves oportunitats a través de les cerques dels usuaris.
 4. 4. Publicitat a cercadors Amb la nostra experiència assessorant tot tipus d ’ empreses del sector, podem ajudar-te a definir quina és l ’ estratègia adequada perquè aconsegueixis els millors resultats a través de campanyes de publicitat en cercadors. Som especialistes i comptem amb professionals certificats en Google Adwords.
 5. 5. Analítica web Portem anys treballant amb software d ’ analítica com Omniture o Google Analytics, i estarem encantats de poder aplicar el nostre coneixement al teu projecte web, per tal que puguis conèixer i entendre el comportament dels usuaris a la teva pàgina web.
 6. 6. Reputació online Les opinions dels usuaris i la reputació de marca tenen cada cop més pes a la xarxa, i això influeix a la teva comunicació. Nosaltres t ’ ajudarem a dibuixar una bona estratègia de comunicació online per tal de positivitzar la marca i les comunicacions a tots els canals.
 7. 7. Gestió del blog El blog corporatiu de la teva empresa és el cor de l'estratègia “ social media ” , i el nostre equip t ’ ajudarà a obtenir els millors continguts, actuals i rellevants, que et permetran mantenir al dia els teus usuaris i també acostar nous clients potencials.
 8. 8. Gestió de continguts El contingut optimitzat és una de les claus per aconseguir un posicionament òptim dins dels cercadors. Volem una bona posició. La millor. Creem un contingut optimitzat per a cercadors? O és millor tenir un contingut agradable per l'usuari? A llorella&co creiem que no cal triar. No només elaborem continguts frescos i d ’ actualitat, sinó que estudiem cas per cas per tal de triar la millor estratègia de visibilitat.
 9. 9. I tot això, qui ho fa? Nando Llorella Consultant Lorena López Content & SMO Ferran Gavín SEO & Analytics Dani Morales SEM Eugenia Borisova SEM Guillem Oliva Web Developer
 10. 10. On ens trobaràs? [email_address] t witter.com / llorellaco linkedin.com / company /1555483 l lorella.net

×