Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

SoloparaAgentes (cat)

284 views

Published on

Ofertes exclusives per l’ús d’agents de viatges i prescriptors turístics

Published in: Travel
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

SoloparaAgentes (cat)

 1. 1. Ofertes exclusives per l’ús d’agents de viatges i prescriptors tur ístics
 2. 2. Els agents de viatges venen mé s els productes que millor coneixen. Per això hem creat la plataforma soloparaAgentes . com Des de la que es distribueixen ofertes que atreuen la seva atenció i els permeten disfrutar i conèixer els productes que venen.
 3. 3. Contem amb una extensa base de dades d’agents, responsables de viatges d’empreses, organitzadors d’events i gestors de col.lectius. N´hi prou amb registrar-se per in ertar les teves ofertes a soloparaagentes .com .
 4. 4. soloparaAgentes . com és una plataforma autogestionable, un cop registrat pots insertar tu mateix les ofertes omplint un formulari i afegint fins a 5 fotos per oferta.
 5. 5. Si tens inter és en que els agents de viatges coneguin el teu producte, podem fer-los arribar les tevas propostes a través de la nostra web i de la seva llista de subscripció.
 6. 6. Si els agents utilitzan les ofertes: Els pagaments i les reserves es realizara n de forma directa. No perdis l´oportunitat d´influir en els que influeix en les decisions de compra dels teus clients.
 7. 7. Si els agents no aprofiten les ofertes: Hauràs aconseguit que la seva atenci ó es detingui en les teves propostes.
 8. 8. Disenya ofertes atractives, ajusta el marge de benefici i les farem arribar als agents de viatges, ells t’ajudaran a vendre.
 9. 9. soloparaagentes.com és una idea de hotelSalesforce , propostes de outsourcing comercial para la indústria tur ística…… Tenim més!!!!!! Consulta´ns

×