9 Times Table Drill

1,117 views

Published on

Published in: Spiritual, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,117
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

9 Times Table Drill

  1. 1. Do you know your 9’s? 9 TIMES TABLE DRILL When you answer the question correctly click the next button! Begin
  2. 2. Click on the star that corresponds with the correct answer. 9X2= 18 16 12 next
  3. 3. Click on the star that corresponds with the correct answer. 9X3= 26 27 18 next
  4. 4. Click on the star that corresponds with the correct answer. 9X4= 32 35 36 next
  5. 5. Click on the star that corresponds with the correct answer. 9X5= 45 37 46 next
  6. 6. Click on the star that corresponds with the correct answer. 9X6= 54 46 62 next
  7. 7. Click on the star that corresponds with the correct answer. 9X8= 82 72 81 next
  8. 8. Click on the star that corresponds with the correct answer. 9X7= 64 53 63 next
  9. 9. Click on the star that corresponds with the correct answer. 9X9= 81 72 90 next
  10. 10. Click on the star that corresponds with the correct answer. 9X10= 89 98 90 next
  11. 11. GREAT JOB! You are now finished with your 9 times table. Check out this video to learn an easy way to remember your 9’s! http://www.youtube.com/watch?v=xhhlWiv006 M Finish
  12. 12. WRONG! Try Again
  13. 13. CORRECT! GREAT JOB! NEXT

×