Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentasjon

585 views

Published on

Kort beskrivelse av hva vi kan bidra med i utviklingen av nye prosjekter og hvordan vi jobber.

Published in: Design
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Presentasjon

  1. 1. etage interiørkontor Konkurransen i markedet tilspisser seg og vi ønsker å bidra til at deres firma sikrer seg kontraktene i det krevende markedet. Evnen til å formidle prosjektets fortrinn og skape trygghet for potensielle kunder eller oppdragsgivere er viktigere enn noen sinne. etage interiørkontor er lokalisert i Tønsberg og har siden 2004 hatt varierte oppdrag innen privat- og offentlig miljø. Med kreativitet og sans for detaljer vil etage være med å utarbeide gunstige løsninger til en konkurransedyktig pris.
  2. 2. Involver etage tidlig i byggeprosessen slik at vår fagkunnskap kan bidra til en helhetlig utforming av prosjektet. etage interiørkontor Vi tegner i ArchiCad og kan utveksle dwg filer med arkitekter og andre involverte. Alle planløsninger, farger og materialvalg, belysning og møblering kan visualiseres i digitale 3d-bilder, collager og hånd tegnede perspektiver.
  3. 3. Vi håper det er i orden at vi tar kontakt for en uforpliktende samtale. Hvis dere vil snakke med oss kan vi nås her: etage interiørkontor tlf: 952 28 285 Østre vei 27 mail: lill@etage.no 3152 Tolvsrød www.etage.no etage interiørkontor etage jobber med prosjekter av alle størrelser og innenfor de rammer kunden skisserer.

×