Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Løbehjul er blevet 2012 store motions dille

940 views

Published on

Den store dille i 2012 er blevet løbehjulet, der har får os til at bevæge os. Det ses i stigende grad erstatte cykler og overflødiggøre andre motionsformer.

Published in: Health & Medicine
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Løbehjul er blevet 2012 store motions dille

  1. 1. Løbehjul er blevet 2012 store motions dilleVi ved alle, at de ekstra kilo på kroppen er usundt. Vi ser vores børn vokse op med Ipad og pc, som deelsker, og det kan til tider være ganske svært at rive os selv og dem væk fra disse. Men løbehjulet harpludselig givet os den smarte måde at få motion på, for både voksne og børn.Det startede med børnene på løbehjulDet hele startede med at børn tog de såkaldte transport løbehjul til sig. De blev i starten brugt til sjov leghjemme omkring huset – til og fra kammerater og små ture hen til skolen. Men derfra, blev de udviklet til atskulle tåle tricks. Det stillede igen krav til ændringer af løbehjulet, så det kunne tåle denne ekstrabelastning. Hjulene blev gjort mindre, og baren og decket blev opgarderet så det kunne klare det.Det kan jo pakkes sammen og tages med i bussen og togetÅrsagen til løbehjulet hitter i 2012, er vores behov for at have det korrekte køretøj på det rigtige sted. Ibyerne, er det svært at have bilen med. Alle de andre biler holder jo i vejen og det er dyrt at parkere. Derfortager vi tog og bus. Men skal vi videre fra disse, krævede det førhen en cykel. Den blev så stjålet og varudsat for hærværk, fordi den var nød til at stå på stationer og øde steder.Men løbehjulet er jo genialt. Du kan folde det sammen, og have det med i bussen. Når du kommer ud ogskal videre på din tur, klapper du det blot ud igen – og 10 sekunder senere er du rullende. I øvrigt i ettempo som er tæt på cykelhastighed.De er absolut værd at nævneDe førende løbehjuls mærker er: Razor, Slamm, Hudora, Roces og Madd, hvor du finder både trick løbehjulog løbehjul med store hjul (som er dem som egner sig til transport for bla voksne).Vil du gerne i gang med at denne fantastiske motions dille – kan du jo tage et kik på denne side fraLegehjulet.dk som netop sælger massevis af løbehjul til voksne og børn.

×