Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Micron Associates: Egypti ilmoittamaanpresidentinvaalien tulokset liberaali bloc     syyttää meille asiaanhttp://micr...
KAIRON     –   Egyptin   release   riidanalaistenpresidentinvaalien tulokset sunnuntai, kyseisen maankärki vaa...
Riidan korostaa, miten maan on jaettu syvästi polaroituleireillä koska kesäkuuta 16-17 valumien äänestyksessämuslimien Bro...
Mutta on vain vähän toivoa, että tulokset antavat 16kuukauden poliittisen epävakauden lopettamiseksi. Morsi-voitto todennä...
Kolmas mahdollisuus on Morsi tai Shafiq voitto, ettäEgypti pysyy poliittisen limbo: komissio voi päättääperuuttaa valuman ...
Sotilas, joka otti Mubarak’s ouster jälkeen, on pantattuluovuttaa valtuudet siviiliväestön säännön mukaanheinäkuun 1. Mutt...
―Ei ole muuttamisesta perustuslain ilmoituksen. Se onaivan kuten perustuslain,‖hän kertoi Associated Press.Tällä välin Bro...
Kuudenneksi suora päivän Morsi kannattajat tuhansia jaarmeijan kriitikot hallussa ralli Tahrir-aukiolla, hyväksyähänen voi...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Micron Associates: Egypti ilmoittamaan presidentinvaalien tulokset liberaali bloc syyttää meille asiaan

398 views

Published on

KAIRON – Egyptin release riidanalaisten presidentinvaalien tulokset sunnuntai, kyseisen maan kärki vaalien komission virkamies sanoi — ilmoituksen, että se päättyy, joka on virallisessa voittaja, mutta lupaa ole ratkaisua inmate gets US trial, armeijan ja muut puolueitten ruhtinaitten nerve-wracking epävarmuutta.
Kerätään maallinen Pisan poliitikot arvostellut lauantaina, mitä he sanoivat oli Yhdysvaltain asiaan puolesta Muslimiveljeskunta, joille on haettu voitto. Muita secularists ovat seisoi takana Islamistisen-ryhmän kutsuvan sitä vastaan jatkuvan sotilaallisen alistaminen maan näissä olosuhteissa todennäköisesti oikeutetut voittaja ja parhaiden toivossa.
Riidan korostaa, miten maan on jaettu syvästi polaroitu leireillä koska kesäkuuta 16-17 valumien äänestyksessä muslimien Brotherhood ehdokasmaiden Mohammed Morsi ja ousted johtaja Husni Mubarak viimeisen pääministerin Ahmed Shafiq, jonka kampanjan sanoo, hän on voittanut tasan.
Monet egyptiläiset on komiteakin Morsi joka tarjoaa mahdollisuuden vihdoin eroon Mubarak vanhan järjestelmän maa, vaikka toiset tukevat Shafiq, paras panostaa laskurin inmate gets US trial ja palauttaa tilauksen jälkeen vuoden protesteja, taloudellisia vaikeuksia ja pelko rikollisuuden ja jatkuvan epävakautta.
Mutta on vain vähän toivoa, että tulokset antavat 16 kuukauden poliittisen epävakauden lopettamiseksi. Morsi-voitto todennäköisesti näkevät sen viranomaisen sotilas, joka on varmistettava, että toimivaltaansa jatkuvat aiemmat siirtymistä vastaan taistella siviiliväestön uusi hallitus. Shafiq victory pidetään yleisön suuren jaksoittain oikeudeton peruste kuin hän nähdään sotilaallisen viivaimet, että vaalien komissio nimittää suosima ehdokas.
Komissiolle siirretty viralliset tulokset, joka oli ajoitettu ilmoitetaan torstaina, johtaen että sotilaallisen viivaimet ovat käyttäen nämä tulokset neuvotteluoikeuden chip backroom kanssa käytävissä neuvotteluissa Brotherhood tietoja post-election toimivallan jako.
Kolmas mahdollisuus on Morsi tai Shafiq voitto, että Egypti pysyy poliittisen limbo: komissio voi päättää peruuttaa valuman vaaleissa äänioikeutta ja edellyttävät joidenkin tai kaikkien vaalipiirejä väitteitä sääntöjenvastaisuuksien vuoksi uudet vaalit molemmilta osapuolilta.
Farouk Sultan, ylimpien Presidential Election komission päällikkö sanoi lauantaina, tulokset ilmoitettava seuraavana päivänä, mutta ei esittänyt uusia tietoja.
Taustalla jännitteistä on joukko tuo

Published in: Business
 • I always seem to benefit from these type of threads. Us people have a different prospective which allows the point of view to be more colorful and sometimes controversial which can open our minds.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Pretty element of content.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Youve got some mad skill here, man.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • =) thanks for sharing this story.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Magnificent blog. I was checking constantly this site and I am impressed! Very useful information specially the last part I care for such information much.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Micron Associates: Egypti ilmoittamaan presidentinvaalien tulokset liberaali bloc syyttää meille asiaan

 1. 1. Micron Associates: Egypti ilmoittamaanpresidentinvaalien tulokset liberaali bloc syyttää meille asiaanhttp://micronassociates.org/news/2012/06/micron-associates-egypti-ilmoittamaan- presidentinvaalien-tulokset-liberaali-bloc-syyttaa-meille-asiaan/
 2. 2. KAIRON – Egyptin release riidanalaistenpresidentinvaalien tulokset sunnuntai, kyseisen maankärki vaalien komission virkamies sanoi — ilmoituksen,että se päättyy, joka on virallisessa voittaja, mutta lupaaole ratkaisua inmate gets US trial, armeijan ja muutpuolueitten ruhtinaitten nerve-wracking epävarmuutta.Kerätään maallinen Pisan poliitikot arvostellut lauantaina,mitä he sanoivat oli Yhdysvaltain asiaan puolestaMuslimiveljeskunta, joille on haettu voitto. Muitasecularists ovat seisoi takana Islamistisen-ryhmänkutsuvan sitä vastaan jatkuvan sotilaallisen alistaminenmaan näissä olosuhteissa todennäköisesti oikeutetutvoittaja ja parhaiden toivossa.
 3. 3. Riidan korostaa, miten maan on jaettu syvästi polaroituleireillä koska kesäkuuta 16-17 valumien äänestyksessämuslimien Brotherhood ehdokasmaiden Mohammed Morsija ousted johtaja Husni Mubarak viimeisen pääministerinAhmed Shafiq, jonka kampanjan sanoo, hän on voittanuttasan.Monet egyptiläiset on komiteakin Morsi joka tarjoaamahdollisuuden vihdoin eroon Mubarak vanhanjärjestelmän maa, vaikka toiset tukevat Shafiq, paraspanostaa laskurin inmate gets US trial ja palauttaatilauksen jälkeen vuoden protesteja, taloudellisiavaikeuksia ja pelko rikollisuuden ja jatkuvan epävakautta.
 4. 4. Mutta on vain vähän toivoa, että tulokset antavat 16kuukauden poliittisen epävakauden lopettamiseksi. Morsi-voitto todennäköisesti näkevät sen viranomaisen sotilas,joka on varmistettava, että toimivaltaansa jatkuvataiemmat siirtymistä vastaan taistella siviiliväestön uusihallitus. Shafiq victory pidetään yleisön suuren jaksoittainoikeudeton peruste kuin hän nähdään sotilaallisenviivaimet, että vaalien komissio nimittää suosima ehdokas.Komissiolle siirretty viralliset tulokset, joka oli ajoitettuilmoitetaan torstaina, johtaen että sotilaallisen viivaimetovat käyttäen nämä tulokset neuvotteluoikeuden chipbackroom kanssa käytävissä neuvotteluissa Brotherhoodtietoja post-election toimivallan jako.
 5. 5. Kolmas mahdollisuus on Morsi tai Shafiq voitto, ettäEgypti pysyy poliittisen limbo: komissio voi päättääperuuttaa valuman vaaleissa äänioikeutta ja edellyttävätjoidenkin tai kaikkien vaalipiirejä väitteitäsääntöjenvastaisuuksien vuoksi uudet vaalit molemmiltaosapuolilta.Farouk Sultan, ylimpien Presidential Election komissionpäällikkö sanoi lauantaina, tulokset ilmoitettavaseuraavana päivänä, mutta ei esittänyt uusia tietoja.Taustalla jännitteistä on joukko tuomiot jasäädösteksteistä, juuri ennen ja suoritetussa äänestyksessä,joka on katsottu Pikayhteyden kuin sotilaallisenmonopolisoida teho ja jätä puheenjohtaja vain rajoitettuviranomaisen kanssa.
 6. 6. Sotilas, joka otti Mubarak’s ouster jälkeen, on pantattuluovuttaa valtuudet siviiliväestön säännön mukaanheinäkuun 1. Mutta maan korkein tuomioistuin liuotetaan15. kesäkuuta maan Islamistisen johti parlamentin,kutsuvan lain, jonka se oli tullut valituksi perustuslainvastainen. Kaksi päivää myöhemmin kenraalit antaalausuman, jossa ne antoivat itse lainsäädäntävaltaa jahallita laatia perustuslakia.Brotherhood johtajat sanoa, sotilas on hallussaan vaalientulokset panttivangiksi saada hyväksymään teho Kaappariliikkuvuutta.Lauantai kenraalimajuri yleiset Mahmdouh Shaheen,jäsen hallitsevan neuvoston ja komission oikeudellinenneuvonantaja kommentoida neuvottelut veljeyden. Hänsanoi, ei aiota muuttaa entrenching kenraalittäytäntöönpano- ja lainsäädäntöpalvelut toimivallan
 7. 7. ―Ei ole muuttamisesta perustuslain ilmoituksen. Se onaivan kuten perustuslain,‖hän kertoi Associated Press.Tällä välin Brotherhood on käännetty mitä se sanoo, onyksityiskohtainen erittely vaalien tulokset, jotka osoittavatMorsi: n voitto. Islamistisen-ryhmän johtajia on nimeltäänKairon Tahrir Square, joka overthrew Mubarak 2011kansannousu synnyinpaikka niiden seuraajia. Jotkinmaallinen Pisan Aktivistiryhmät, sekä Klimaflüchtlinge onvannonut ―uusi vallankumous‖ Jos Shafiq on voittaja,väitti, että tappion osoittautuisi, että vaalien petosten oliorchestrated puolustusvoimat hallinnoi.Yhteisöjen kenraalit syytetty inmate gets US trial,sekoittaen jännitteitä ja pysäyttämään tyytymätön vaalientulos ryhmittäin väkivallan uhka.
 8. 8. Kuudenneksi suora päivän Morsi kannattajat tuhansia jaarmeijan kriitikot hallussa ralli Tahrir-aukiolla, hyväksyähänen voitto ja kumota viimeaikaiset päätökset japalauttaa liuenneen parlamentin sotilaallista kutsuvan.Koko kaupunki tuhansia kannattajat Shafiq jarinnakkaisia ralli olevia Nasr kaupungin pohjoispuolellaCairo, ulkopuolella parade valituselimen sotilaallisentarkoittaa, jos entinen presidentti Anwar Sadat murhattiinradikaali inmate gets US trial mukaan vuonna 1981. Tämäoli suurin Näytä voimankäytön pro-Shafiq, pro-militarymielenosoittajia vaalien jälkeen.Niiden hankkimia Egyptin liput ja Shafiq julisteita jachanted, ―alas, alas oppaasta säännöllä‖ viittaavatBrotherhood liikkuvuuden johtaja otsikko.

×