Bradley Associates Media: UK      svg niveauer ramt
KPMG advarer virksomheder, der skal på vagt somstraffe økonomiske betingelser tilskynde svindlerneat tage flere risiciIføl...
Men markedet repræsentation advarede om, at denhårde økonomi var sandsynligt, at gøre situationenværre før det blevet bedr...
“Den økonomiske usikkerhed har været et tveæggetsværd bag disse tal: virksomheder og statsligeagenturer har Udryddes mere ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Bradley Associates Media: UK svg niveauer ramt

367 views

Published on

http://www.redgage.com/blogs/madalenaquick/bradley-associates-media-uk-svig-niveauer-ramt-rekordh-je.html

Bradley Associates Media: UK svg niveauer ramt

http://bradleyassociatesmadrid.info/tag/bradley-associates-madrid-spain/
KPMG advarer virksomheder, der skal på vagt som straffe økonomiske betingelser tilskynde svindlerne at tage flere risici
Ifølge de seneste KPMG svig BAROMETER, 2011 var en rekord år for svig, nå frem til en massiv £3.5bn .
Men markedet repræsentation advarede om, at den hårde økonomi var sandsynligt, at gøre situationen værre før det blevet bedre.
Men markedet repræsentation advarede om, at den hårde økonomi var sandsynligt, at gøre situationen værre før det blevet bedre. Trods en 20% nedgang i registrerede tilfælde i 2011, at svig vaerdi nået et historisk højt med forvaltning svig op 74 % og investorer ser navnlig sårbare som tab fra svig fordoblet i de 12 måneder.
Hitesh Patel, KPMG Kriminalvidenskabelig partner, udtalte: “2011 var ekstraordinært år for svindlerne – som det fremgår af de rekordhoeje tab gennem storstilede tilfælde af svig som dominerede overskrifter.
“Den økonomiske usikkerhed har været et tveægget sværd bag disse tal: virksomheder og statslige agenturer har Udryddes mere svig ved at gennemføre SPAREFORANSTALTNINGER og operationelle ændringer, mens samtidig det pres på personer som resultat af tilbageslaget fortsætter med at fungere som katalysator for mere svig begås. Disse tal for tynde kant på et meget større kile.”

Published in: Business
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
367
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bradley Associates Media: UK svg niveauer ramt

  1. 1. Bradley Associates Media: UK svg niveauer ramt
  2. 2. KPMG advarer virksomheder, der skal på vagt somstraffe økonomiske betingelser tilskynde svindlerneat tage flere risiciIfølge de seneste KPMG svig BAROMETER, 2011 varen rekord år for svig, nå frem til en massiv £3.5bn .Men markedet repræsentation advarede om, at denhårde økonomi var sandsynligt, at gøre situationenværre før det blevet bedre.
  3. 3. Men markedet repræsentation advarede om, at denhårde økonomi var sandsynligt, at gøre situationenværre før det blevet bedre. Trods en 20% nedgang iregistrerede tilfælde i 2011, at svig vaerdi nået ethistorisk højt med forvaltning svig op 74 % oginvestorer ser navnlig sårbare som tab fra svigfordoblet i de 12 måneder.Hitesh Patel, KPMG Kriminalvidenskabelig partner,udtalte: “2011 var ekstraordinært år for svindlerne –som det fremgår af de rekordhoeje tab gennemstorstilede tilfælde af svig som domineredeoverskrifter.
  4. 4. “Den økonomiske usikkerhed har været et tveæggetsværd bag disse tal: virksomheder og statsligeagenturer har Udryddes mere svig ved at gennemføreSPAREFORANSTALTNINGER og operationelleændringer, mens samtidig det pres på personer somresultat af tilbageslaget fortsætter med at fungeresom katalysator for mere svig begås. Disse tal fortynde kant på et meget større kile.”

×