Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

PSJ Xavier

329 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

PSJ Xavier

 1. 1. Xavi Grullón 4t A 5.
 2. 2. 1. Quan se celebra la diada de Sant Jordi?• La festa de Sant Jordi és el 23 dabril, festa preuada entre mil.• Sant Jordi és el patró de Catalunya.• També celebrem el Dia del Llibre, és el dia que van morir Cervantes i Shakespeare.
 3. 3. 2. On se celebra?• A Catalunya i també a altres països: França, Bélgica, Anglaterra, Japó…• Hi ha un poble que celebra Sant Jordi de forma especial, es diu Montblanc. En aquest poble sant Jordi va matar el drac.
 4. 4. 3. Quin és l’origen de la festa?La llegenda: Hi ha una vegada un home que es deia sant Jordi i va aparèixer el drac i va matar el drac i va sortir de la sang del drac van sortir moltes roses.Sant Jordi ba duna la rosa ha la princesa
 5. 5. 4. Com celebrem Sant Jordi? Ell fa regal duna rosa i ella, d’un llibre. Pots invertir aquest regal, noi o noia, tant se val.A l’escola, ho celebrem llegint contes ipoesia, i jo i tots els de la meva classe hemmarxat de colònies i ara és sant Jordi.He escrit una història per al concurs, va dela meva iaia que es molt bona.
 6. 6. 5. Còmic: La llegenda de Sant Jordi El llibre porta instrucció. La rosa mostra passió.
 7. 7. jjajajjajaajjjaj Us mejaré!!!SOCORS!Que emmenja!!!Hi havia una vegada un drac que I els homes no li faran cas, tots elsamenaçava la gent. dies li portaven una ovella fins que les ovelles es van acabar.
 8. 8. Ho sento molt filla. Per que pare Oooooooh es va mejar oh? el meu amic!!!!!!! I la princesa estava molt trista peròI al rei va decidir fer una rifa i li va li ha tocat.tocar a la princesa i la mare es vapreocupar.
 9. 9. Ho sento adéu Et Mmm… trobaré a faltar Oh ajuda I va posar a l’olla pastanaga iI van portar la princesa al drac. mantega.
 10. 10. Et visca v bé mataré! i c a visca va arribar sant Jordi i va clavar la De la sang del drac van sortir rosesllança al drac al cor. molt boniques. Ara sant Jodi va recollir una rosa i la va regalar a la princesa.

×