Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

CómicSJ yang zu

677 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

CómicSJ yang zu

  1. 1. CòmiC: La LLegenda de Sant Jordi Yang Zu Ruan
  2. 2. M m que bo menjar tot i les ovelles.Correu que eldrac vol menjartot de la ciutat iels animals i lagent i tira focper tota la ciutat. Cada dia donaven una ovella al drac.Hi havia una vegada un drac que va apareixer aun poble, es volia menjar tot. Quina por!
  3. 3. El drac et Em menjara. El drac va menjar el meu amic i menjara ? les ovelles i cavalls. No queden animals.Pero un dia es van acabar les ovelles, i tambe els Van fer una rifa. Li va tocar a la princesa.altres animals. El rei va decidir entregar cada diauna persona.
  4. 4. Adeu Que no princesa. Poso mengi el Adeu drac. patates i sucre. estem molt tristos. SocorsEls soldats van portar la princesa a la cova El drac va posar patates i sucre.del drac.
  5. 5. Gracies Et vull matar visca .. drac. .Princesa corre. siEl sant Jordi va salvar la princesa. Visca! El ha matat el drac i ha sortit una rosa.

×