MYSCL2

397 views

Published on

Mecagoenlamierda.

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

MYSCL2

 1. 1. MYSCL2 MIRIAM SITJAR YANIRA JIMENO SAFFY BECERRA CLAUDIA ROSSELLÓ LOLA ITEN LAURA CRESPÍ
 2. 2. Dia 23 de Gener del 2010 ens coneixerem totes per primera vegada. Desde aquell dia hem passat moments genials, hem rigut incontables vegades, hem viscut coses que a ningu més li passa, basicament hem fiscut juntes moments inolvidables.
 3. 3. MIRIAM SITJAR CARMONA Bueno, que dir d'aquesta persona. Que té un caracter únic que et fa riure lo que no esta escrit, que apart de que té un don per deixarte malament en públic i fer-te sa punyeta, es genial. Que te un pelo potente panten rizado negro jaja que té un somriure que contagia, i be no m'entrollare massa però que si la coneixes no vols perdrer-la.
 4. 4. YANIRA JIMENO JUMENEZ A na Yanira, també fa temps que la conec, hem viscut moltes coses juntes també i es genial , peró has de tenir ull per sebre cuan te un bon dia, com totes pero. Li agrada viure la vida i coneixer gent, riure, i també, com a totes ens agrada, comprar. Però dubt de que a la nostra edat alguna nina no li agradi anar a comprar per la ciutat. I també, hem de dir que es aplicada, li agrada fer les coses be, es ordenada. Tampoc cambiaria cap moment amb ella, perquè també han estat moments inolvidables.
 5. 5. SAFFY BECERRA WOOLSTON Na Saffy, bueno ella no ve al mateix institut que les altres, per tant entre setmana ens veim poc , però així mateix ens duim genial i aixo no fa que no riguem i ens ho passem igual de be juntes. Perquè amb ella rius per tot, i per qualsevol cosa en que mai aguesis dit que riuries. I be això es ella una nina guapa simpàtica i que sempre et fa passar una bona estona. I que es fa anyorar ja que no la veim casi mai menys els caps de setmana.
 6. 6. CLAUDIA ROSSELLÓ CAÑELLAS Aquesta nina rossa, es una persona en que pots confiar moltíssim i que et sap escoltar i ajudar en tot. Es molt bona nina, aplicada, pots passar moments inolvidables amb ella. Jo personalment es la que fa més temps que conec i que m'hi duc be. Fa des dels 4 anys que som amigues, però igualment les altres s'hi duen genial encara que fasi menys temps que es coneixen. I be en general no puc dir massa de cada una però basta dir que es una persona maravellosa i que hi ha poca gent a qui no caigui be.
 7. 7. LOLA ITEN DARRELL Lola Jane Catherine Iten Darrell, sempre he pensat que el seu nom pareix de famosa. Bueno na Lola es de Londres, es anglesa, pero fa estona que viu aqui, jo la conec des que varem començar l'escola. Es genial anar a casa seva i sentir com xerren amb angles, es molt interessant i tot es mes a l'estil angles, aixo m'agrada. Es estupenda tambe, i sempre et sorpren amb les seves idees, es molt original, i te un estil que li deim “ es muy lola esto eh” be ho deim de totes, pero de na Lola se nota més, es mes única amb aquest sentit. Pero en conclusio, com totes, es genial.
 8. 8. LAURA CRESPÍ VAN ASSCHE Bueno, aquesta soc jo, hem resulta difícil parlar de mi, però forma part del treball així que alguna cosa haure de treure. Be, soc la que ha tengut la idea d'aquest bloc, hem feia ilusiò crear alguna cosa per a nosaltres, perquè ha estat una de les millors coses que m'han passat a la vida, el conèixer aquestes 5 nines. I amb les que he compartit els millors moments de la meva vida. Suposo que dire alguna cosa de mi, però hem basare amb el que hem diuen elles. Per general hem diuen que sempre ric, també hem se posar de mal humor, però ric més. També hem diuen “pava” es com m'anomenen, perquè suposo que amoll alguna cosa que es una xorrada i be , com de costum m'ho diuen , i no se, podria seguir, però m'atur. Esper que agradi el que he fet.
 9. 9. I per darrer vull dir que aquesta amistat esper que no s'acabi mai que arribem a mares i a padrines juntes, perque el que hem viscut juntes no ho viurem amb ningu , perque han estat moments unics i maravellosos. Hem rigut juntes, hem plorat juntes, hem dormit, menjat, comprat etc juntes. I es per recordar tot el que hem viscut. Qu lis tenc un afecte especial , i les estim moltíssim. Per sempre més. I perque tornem a viure tot el que hem viscut juntes. Amb amor , Laura.

×