Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

P lantes

106 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

P lantes

  1. 1. DIARI DE LESNOSTRES PLANTES
  2. 2. Dilluns 11 de març de 2013El grup de les Farigoles hem anat a regarLA FARIGOLA.Hi tenim moltes plantes a l’entrada del’escola… però ja reconeixem quina és laFarigola.La toquem i l’olorem!“ Quina bona olor que fa…” DURCComencen a comparar l’olor de lesaltres plantes amb la de la Farigola.“La farigola fa més bona olor!” ABRILTenim una cistella plena d’imatges defarigoles… ens les mirem, lescomparem, fem hipòtesis…
  3. 3. Acordem que anirem a regar la Farigola tots els dilluns, dimecres idivendres.I com les regarem?“Em de posar l’aigua pels costats per no mullar les fulles” DURCEn Tristany canta una plata d’enciam per decidir qui regarà… i li toca al’Abril! Tots volen regar i conversem de què pasaria si reguessim tots lafarigola… “ S’enfonsaria” “ Es moriria…” acordem fer una llista amb elsnoms dels nens i nenes de 4 anys i hi enganxarem una flor al costat cadavegada que hagim regat! Ens sembla una manera justa de saber qui iquantes vegades ha regat!Què ha passat amb l’aigua que l’Abril ha regat la planta?“ Ha marxat cap a baix. Tota, tota! ““ Així creixerà com un arbre”
  4. 4. I de quin color seràn les flors de la Farigola?Grogues, verdes, liles, blanques,… Hem fet hipòtesis de tots colors!Doncs que us sembla si fem flors amb cartolines del color que us penseuque seràn les flors de les farigoles? I així ho hem fet!L’Abril posa cola a la flor que ha decidit fer, i l’enganxa al costat del seunom!

×