Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Revolutionizing business events. Connecting people and ideas.  Creating opportunities.
Ce este EventLink360 ?Evenimentele de afaceri devin interactive. Devin mobile.EventLink360 este prima platforma interactiv...
User experience EventLink360EventLink360 ofera printr-ointerfata foarte simpla si intuitiva oexperienta imbogatita a parti...
EventLink360 revolutioneaza participarea la evenimente
EventLink360 revolutioneaza experienta    participarii la evenimente
EventLink360 revolutioneaza experienta    participarii la evenimente
Creeaza oportunitati concrete.
Revolutioneaza relatia speaker-audienta.    Audienta devine activa              Viziune 360 grade
Interfata EventLink360
Interfata EventLink360 - LOGIN – QR CODE CE                       CUMUtilizand un smartphone (IOS, ...
Interfata EventLink360 – LOGIN web browser CE                       CUMDaca nu exista posibilitatea...
Interfata EventLink360 – LOGIN web browser CE                       CUMSe introduc alte date de con...
Interfata EventLink360 – Meniu Principal CE                         CUMSe pot apela cele 6 butoane...
Interfata EventLink360 – Agenda CE                           CUMCine si ce se prezinta ?Consulta...
Interfata EventLink360 – Pagina prezentare CE                         CUMCine si ce se prezinta ?P...
Interfata EventLink360 – Feedback prezentare CE                        CUMOfera feedback speakerul...
Interfata EventLink360 – Lista participanti eveniment CE                        CUMLista generala ...
Interfata EventLink360 –Interactiune cu ceilalti participanti CE                        CUMLista g...
Interfata EventLink360 –Interactiune cu ceilalti participanti CE                        CUMLista ge...
Interfata EventLink360 –Interactiune cu ceilalti participanti CE                        CUMLista ge...
Interfata EventLink360 –Lista Companii / Organizatii CE                        CUMCu ce companii v...
Interfata EventLink360 – Intrebari CE                          CUMCare sunt intrebarile puse dec...
Interfata EventLink360 – Chestionare CE                         CUMOpinia ta conteaza !!!Contine ...
Networking si interactivitate la superlativ la evenimentul Bucuresti Business Days prin platforma Eventlink360
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Networking si interactivitate la superlativ la evenimentul Bucuresti Business Days prin platforma Eventlink360

660 views

Published on

EventLink360 este prima platforma interactiva mobila folosita in cadrul evenimentelor de afaceri care permite interactiunea in timp real intre speakeri si audienta, precum si un networking accelerat intre participantii la eveniment - revolutionand astfel evenimentele de afaceri.

Utilizand un smartphone (IOS, Android, Blackberry, Nokia), o tableta (IOS, Android) sau un laptop (PC, Apple), fiecare participant la eveniment interactioneaza cu speakerii si cu participantii pe toata durata evenimentului. Se schima contacte si se stabilesc intalniri intre participanti si se genereaza feedback realtime fata de prezentarile speakerilor.
Evenimentele de afaceri devin interactive. Devin mobile. Devin “social network friendly”
Este ca si cum s-ar combina facilitatile de business networking din LinkedIN cu facilitatile de social networking din Facebook - aplicandu-le la un eveniment de afaceri. De exemplu, audienta poate evalua in timp real o prezentare si prestatia unui speaker, poate raspunde la scurte intrebari sau chiar chestionare create de catre speaker, poate cere informatii suplimentare si oferte. Prin consultarea listei de participanti se poate realiza un networking accelerat si goal oriented - se pot schimba carti de vizita virtuale, pot stabili scurte intalniri atat in timpul pauzelor de cafea cat si in timpul sediunilor de networking. Prin folosirea EventLink360 puteti accelera extinderea retelei profesionale de afaceri si sa creati mai multe oportunitati.

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Networking si interactivitate la superlativ la evenimentul Bucuresti Business Days prin platforma Eventlink360

 1. 1. Revolutionizing business events. Connecting people and ideas. Creating opportunities.
 2. 2. Ce este EventLink360 ?Evenimentele de afaceri devin interactive. Devin mobile.EventLink360 este prima platforma interactiva mobila folosita in cadrulevenimentelor de afaceri care permite interactiunea in timp real intrespeakeri si audienta precum si un networking activ intre participantii laeveniment.EventLink360 conecteaza organic toti actorii unui eveniment de afaceri:speakeri, audienta, organizatori oferind o viziune de 360 de grade asupra unuieveniment de afaceri.
 3. 3. User experience EventLink360EventLink360 ofera printr-ointerfata foarte simpla si intuitiva oexperienta imbogatita a participariila un eveniment de afaceri. Este casi cum ai combina facilitatile debusiness networking din LinkedINcu facilitatile de social networkingdin Facebook sau Google + -aplicandu-le la un eveniment deafaceri creandu-se o retea socialaad-hoc pentru eveniment.
 4. 4. EventLink360 revolutioneaza participarea la evenimente
 5. 5. EventLink360 revolutioneaza experienta participarii la evenimente
 6. 6. EventLink360 revolutioneaza experienta participarii la evenimente
 7. 7. Creeaza oportunitati concrete.
 8. 8. Revolutioneaza relatia speaker-audienta. Audienta devine activa Viziune 360 grade
 9. 9. Interfata EventLink360
 10. 10. Interfata EventLink360 - LOGIN – QR CODE CE CUMUtilizand un smartphone (IOS, Android,Blackberry, Nokia), o tableta (IOS,Android) sau un laptop (PC, Apple), fiecareparticipant la eveniment interactioneazacu speakerii si cu participantii pe toatadurata evenimentului. Daca exista ocamera si a aplicatie de QR Code reading –se scaneza QR codul de pe spatele badge-ului si se face login-ul automat in aplicatie.
 11. 11. Interfata EventLink360 – LOGIN web browser CE CUMDaca nu exista posibilitatea scanarii QRcode-ului se apeleaza linkul primit laregistration desk prin orice browser deinternet si de pe orice dispozitiv.
 12. 12. Interfata EventLink360 – LOGIN web browser CE CUMSe introduc alte date de contact alteledecat emailul – sau se poate face importde date din profilul public de LINKEDIN
 13. 13. Interfata EventLink360 – Meniu Principal CE CUMSe pot apela cele 6 butoane ale aplicatieconform imaginii din dreapta.
 14. 14. Interfata EventLink360 – Agenda CE CUMCine si ce se prezinta ?Consultati agenda evenimentului, detaliidespre fiecare prezentare si speaker. Potioferi feedback, face notite, pune intrebari,raspunde la intrebari ale speakerilor.
 15. 15. Interfata EventLink360 – Pagina prezentare CE CUMCine si ce se prezinta ?Prin click pe o prezentare se intra inpagina de prezentare care contine unrezumat despre prezentare si desprespeaker.
 16. 16. Interfata EventLink360 – Feedback prezentare CE CUMOfera feedback speakerului,chiar daca iti place sau nu.In pagina prezentarii se poate face: oferirefeedback, formulare intrebari pentruspeakeri, realizare de note
 17. 17. Interfata EventLink360 – Lista participanti eveniment CE CUMLista generala participanti | Cucine vrei sa discuti ? Sa teintalnesti ? Consultati lista cuparticipanti si se identifica: compania,functia lor. Lista se poate sorta alfabetic, sepoate cauta in casuta de search dupa:nume, functie, companie, etc..
 18. 18. Interfata EventLink360 –Interactiune cu ceilalti participanti CE CUMLista generala participanti | Cucine vrei sa discuti ? Sa teintalnesti ? Consultati lista cuparticipanti si se identifica: compania,functia lor, se schimba date de contactvirtuale si aranjeaza intalniri scurte denetworkingIn acest fel se pot cunoaste totiparticipantii la un eveniment de afaceri.
 19. 19. Interfata EventLink360 –Interactiune cu ceilalti participanti CE CUMLista generala participanti | Cucine vrei sa discuti ? Sa teintalnesti ? Cu ocazia unei initierii de“CONTACT SHARING” si “MEETINGREQUEST” apar butoanele “ACCEPT” si“IGNORE”. daca se da ACCEPT - datele decontact vor fi schimbate si trimise peemail.
 20. 20. Interfata EventLink360 –Interactiune cu ceilalti participanti CE CUMLista generala participanti | Cucine vrei sa discuti ? Sa teintalnesti ? Cu ocazia unei initierii de“CONTACT SHARING” si “MEETINGREQUEST” apar butoanele “ACCEPT” si“IGNORE”. daca se da ACCEPT - datele decontact vor fi schimbate si trimise peemail.
 21. 21. Interfata EventLink360 –Lista Companii / Organizatii CE CUMCu ce companii vrei sa facibusiness ?Consultati lista cu firmele participante si seidentifica acele companii cu care dorim sainteractionam.Se poate face sortare dupa: tip companie(participant, speaker), nume companie,sau se poate folosi butonul search.
 22. 22. Interfata EventLink360 – Intrebari CE CUMCare sunt intrebarile puse deceilalti participanti in cadrulevenimentului ?Vizualizati intrebarile trimise de catreparticipanti catre organizator si speakeri siraspunsurile primite(*Nota! se potvizualiza doar intrebarile publice)Adaugati intrebari proprii.
 23. 23. Interfata EventLink360 – Chestionare CE CUMOpinia ta conteaza !!!Contine chestionarele de evaluare aevenimentului + alte chestionare specifice:studii de piata scurte, chestionareparteneri.

×