Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Aplicatia de matchmaking meet me (bucuresti business days)

936 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Aplicatia de matchmaking meet me (bucuresti business days)

 1. 1. APLICATIA DE MATCHMAKING MEET-ME M7.BUSINESSDAYS.RO
 2. 2. CUPRINS 1. Cum accesezi aplicatia de matchmaking 2. Userul si Parola pentru aplicatie 3. Cum se intra in aplicatie 4. Versiunea basic 5. Versiunea premium 6. Cum poti accesa versiunea premium 7. Meniul aplicatiei 8. Cum cauti in baza de date? 9. Cum sortezi baza de date? 10. Cum trimiti o cerere de schimb de carti de vizita? 11. Cum raspunzi la o cerere de schimb de carti de vizita? 12. Cum trimiti o cerere de intalnire? – setarea agendei 13. Cum raspunzi la o cerere de intalnire? – verificarea agendei 14. Setari in aplicatie 15. Cum iti rezervi o masa in zona speciale de business networking
 3. 3. Despre aplicatie • Aplicatia de matchmaking este o aplicatie destinata participantilor, partenerilor si speakerilor la evenimentele organizate de catre Business Days. Aplicatia are rolul de a facilita interactiunea cat mai eficienta intre cei care participa la un eveniment ajutand la optimizarea experientei de business networking si la cresterea sanselor de a genera oportunitati de afaceri.
 4. 4. Versiunile aplicatiei STANDARD (BASIC) PREMIUM* *toti participantii la Bucuresti Business Days au acces gratuit la versiunea PREMIUM a aplicatiei si la toate facilitatile ei.
 5. 5. Aplicatia STANDARD (BASIC) • Fiecare participant la evenimentele Business Days are acces gratuit la aceasta aplicatie*. • Accesul se face pe baza de username si parola care sunt livrate la finalizarea procesului de inscriere si sunt mentionate pe invitatie primita prin email. • Aplicatia standard ofera acces la tabloul de bord unde pot fi vizualizate toate solicitarile de intalnire si schimburi de carti de vizita si unde pot fi gestionate aceste solicitari venite de la alte persoane din cadrul evenimentului. De asemenea se ofera acces in meniul setari, unde se poate schimba parola de acces, se poate introduce pagina de facebook si linkedin, pentru a facilita interconectarea si pe aceste planuri cu cei prezenti. De asemenea se pot defini intervalele orare din fiecare zi a evenimentului in care sunteti indisponibili pentru intalniri, ca cei care va solicita intalnirile sa vada zona de disponibilitate pentru astfel de intalniri. • * pentru anumite categorii de acces nu este disponibila aplicatie (cei care utilizeaza codurile STUDENT50 sau STUDENT100 nu au aceasta facilitate inclusa in tichetul de acces)
 6. 6. Aplicatia PREMIUM – cautarea in baza de date • Ofera pe langa facilitatile enumerate pentru varianta standard si acces la toata baza de date cu participantii la eveniment. • Baza de date se poate sorta dupa 3 criterii: domenii de activitate, functii, companii care ajuta la identificarea cat mai precisa a zonelor de interes. In baza de date sa poate face si o cautare cu aplicarea unui filtru pe nume, functie, companie si domeniu pentru a ajuta la identificarea rapida a persoanelor cautate. • Aplicatia premium ofera acces si la posibilitatea de a initia cereri de schimb de date de contact prin descarcarea cartilor de vizita virtuale. Solicitarea de schimb de date de contact este trimis prin email catre persoana selectata, care poate accepta sau refuza solicitarea. In cazul in care se accepta solicitarea atunci fiecare va descarca cartea de vizita in format vcf.
 7. 7. Aplicatia PREMIUM – setarea intalnirilor • Aplicatia permite de asemenea si posibilitatea de a seta intalniri pe parcursul celor 2 zile ale evenimentului in intervalul 9:00-21:00 fie in zona de socializare, fie in zona de business networking, unde sunt puse la dispozitia participantilor care au acces la aplicatia premium 10 mese pentru discutii unu la unu. • Aceste mese trebuie rezervate in prealabil. Intervalul minim pentru care se pot face rezervari este de 30 de minute. • Serviciile incluse pe langa rezervarea mesei includ si consumatia (apa, cafea, ceai), servicii de secretariat si acces la facilitatile de business al hotelului (fax, copiator, scaner, PC sau laptop, acces la internet).
 8. 8. Servicii premium de business networking • Pentru a scapa de grija cautarilor targetate in baza de date, se ofera diverse servicii cu valoarea adaugata (contra cost) prin care echipa de business networking din partea organizatorilor preia rolul de a cauta, identifica, contacta si seta intalnirile cu persoane potrivite, conform cu fisa de matchmaking completate in prealabil cu solicitantul. • Se poate extinde cautarea si catre baza de date extinsa Business Days. • De asemenea se pot seta intalniri si in exterior locatiei unde se desfasoara evenimentul cu oferirea facilitatilor de transfer la locatie si retur. Toate aceste servicii sunt contra-cost. Tarifele se regasesc atat pe fisa de inscriere, cat si pe site-ul evenimentului pe pagina de inscrieri.
 9. 9. Cum accesezi aplicatia -De pe un smartphone scanand QR codul de sub datele participantului - De pe un laptop sau desktop accesand linkul: http://m7.businessdays.ro
 10. 10. Accesul la aplicatie -se face pe baza de user si parola care se regasesc pe invitatia de participare trimisa pe email odata finalizata procesul de inregistrare
 11. 11. Cum intri in aplicatie? Odata ce ai accesat site-ul m1.businessdays.ro, ti se deschide pagina principal care descrie aplicatia si cele doua versiuni ale sale: BASIC si PREMIUM. In partea de jos a ecranului exista doua campuri: Username – unde se introduce user-ul de pe invitatie Password – unde se introduce parola de pe invitatie Se apasa butonul Login
 12. 12. Meniul de start DASHBOARD - Este zona unde poti vedea calendarul de intalniri trimise, primite, acceptate si cele care necesita inca o actiune (acceptare, refuz sau reprogramare) PARTICIPANTI - Este zona care iti ofera acces la baza de date cu participantii si unde poti cauta, filtra sau sorta baza de date pentru a identifica potentiali parteneri cu care doresti fie un schimb de carti virtuale, fie sa stabilesti o intalnire SETARI - Este zona unde poti schimba parola - Unde poti stabili intervalele de timp in care esti indisponibil si sa se afiseze in agenda ta - Unde poti introduce pagina ta de facebook sau linkedin pentru a usura interconectarea cu alti participant interesati de profilul tau Generale lista de OPORTUNITATI • Este zona unde vei gasi lista de oportunitati generate in procesul de inscriere pe baza criteriilor de matchmaking introduse
 13. 13. Cum cauti in baza de date cu participantii? Se intra in meniul PARTICIPANTI - Se introduce in campul Cauta… detaliile cautarii, dupa care se bifeaza criteriul dupa care se va face cautarea in baza de date: - Companii Domenii Functii Participanti - Se apasa butonul Cauta Participant - In partea de jos se afiseaza rezultatele cautarii
 14. 14. Cum se sorteaza baza de date? In partea de sus imediat sub bara de meniu (Dashboard-Participanti-Setari) se gaseste un submeniu ce are 3 butoane, care reprezinta de fapt cele 3 criteria dupa care se poate face sortarea bazei de date: LISTA COMPANII LISTA FUNCTII LISTA DOMENII Apasati pe oricare dintre aceste butoane si in partea de jos se va ordona baza de date dupa aceste criteria. Te intereseaza un anumit domeniu in mod aparte, apasa pe butonul plus din stanga fiecarui domeniu sortat si ti se deschide lista persoanelor care se regasesc in acel domeniu. Persoanele din domeniu sunt asezate in ordine inscrierii pe site.
 15. 15. Cum selectezi persoana de interes pentru schimb virtual de carti de vizita? Recomandarea noastra este sa alegi fie domeniul, fie functia cautata daca nu ai un target specific, dupa care baleiezi persoanele din lista de rezultate. Daca ai identificat persoane interesante cu care ai face schimb virtual de carti de vizita atinci apesi pe butonul in forma de steluta din marginea campului care contine detalii despre persoana vizata. Odata ce ai apasat pe acest buton pe adresa de email a persoanei vizate (adreasa cu care s-a inregistrat in procesul de inscriere pe site) va pleca un email prin care este notificat ca TU doresti sa schimbi datele de contact cu ea.
 16. 16. Mailul primit in urma unei solicitari de schimb de carti de vizita virtuale (VCARD) Numele si prenumele initiatorului, avand functia (cea declarata in fisa de inscriere), de la compania (cea declarata in fisa de inscriere), doreste sa schimbe cartea virtuala cu dumneavoastra. ACCEPTA | REFUZA Daca accepti vei putea descarca cartea de vizita a persoanei care a trimis solicitarea si el o va putea descarca pe a ta. Daca refuzi solicitantul va fi notificat ca nu ai fost de accord cu acest schimb. Find un eveniment de business networking va recomandam sa refuzati cat mai putine astfel de solicitari, pentru a incuraja la maximum interactivitatea si posibilitatile de a genera oportunitati.
 17. 17. Cum sa trimiti o invitatie pentru o intalnire? Selecteaza persoana vizata prin una din metodele descrise mai sus Invitatia pentru intalnire o poti face doar in intervalul celor doua zile ale evenimentului intre orele 9:00 si 21:00 cu exceptie intervalului 13:00-14:00 cand este pauza de pranz Intalnirile pot fi desfasurate fie in zona de socializare (free), fie in zona speaciala de business networking unde sunt 10 mese speaciale amenajate pentru intalniri 1 la 1 si unde sunt incluse serviciile de secretariat, accesul la facilitatile de business al hotelului si consumatia de apa, ceai si cafea. Pentru a desfasura intalnirile in aceasta zona este necesara rezervarea unei mese, care se poate face la colegii responsabili de gestionarea zonei de networking. Rezervarea este taxata. Perioada minima de rezervare este de 30 de minute. Rezervarea este posibila in functie de disponibilitati.
 18. 18. Programarea intalnirii Poti seta data si ora de inceput Poti seta data si ora de incheiere (aplicatia va seta autoamat 30 de minute pentru ora de incheiere daca nu selectezi alta optiune) Alegi care este motivul intalnirii Specifici locatia intalnirii Completezi eventuale observatii care sa ajute la acceptarea intalnirii
 19. 19. O invitatie completata inainte de a fi trimisa Dupa completarea campurilor specific ale invitatiei apasati butonul submit appointment si invitatia voastra va fi trimis pe email persoanei vizate.
 20. 20. Cum raspunzi unei invitatii de intalnire primita prin email? Invitatia primita pe email va contine: Numele si prenumele celui care trimite invitatia Functia Organizatia Detalii despre invitatie, data, ora Motivul intrevederii Locul propus Observatii Poti ACCEPTA | REFUZA | RENEGOCIA
 21. 21. Daca ati acceptat invitatia Atunci atat in calendarul propriu cat si in calendarul celui care v-a invitat a fost actualizata agenda si a fost trecuta intalnirea
 22. 22. Daca ati renegociat intalnirea Atunci este considerat ca o noua cerere de invitatie de intalnire, dar de data asta initiate de tine
 23. 23. Meniul SETARI Poti schimba parola Poti introduce contul tau de facebook si contul tau de linkedin si ele vor fi atasate cardului virtual de vizita. Poti seta intervalele in care esti indisponibil Poti adauga mai multe intervale
 24. 24. Meniul Oportunitati de Business -Poti consulta lista generate de oportunittati pe baza criteriilor de matchmaking introduce -Poti actualize criteriile de matchmaking: - Domeniile de interes Functiile de interes Ce cauti la un potential partener Ce oferi unui potential partener -Listele de oportunitati se regenereaza automat la finalul fiecarei zile sau la orice actualizare a criteriilor de matchmaking -Listele de oportunitati afiseaza propunerile in ordinea gradului de potrivire
 25. 25. Setarea criteriilor de matchmaking
 26. 26. Lista de oportunitati generata
 27. 27. Networking cu maximum de impact www.businessdays.ro Facebook/businessdays Youtube/businessdaysro

×