Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

De-Modbar-koffiemachine-met-tappunten

85 views

Published on


De-Modbar-koffiemachine-met-tappunten
https://www.fortune.nl/

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

De-Modbar-koffiemachine-met-tappunten

  1. 1. De Modbar; koffiemachine met tappunten De beste koffieautomaat ónder de bar Gaan uw barista’s het grootste deel van de dag schuil achter een grote espressomachine? Of staan ze met de rug naar de klanten toe terwijl ze de bestellingen bereiden? Hier laat u waardevolle klantcontacten én omzet liggen. Met de Modbar is dat verleden tijd. Staat u op het punt om een nieuwe koffieautomaat te kopen voor uw koffiebar of restaurant? Gun uw klanten en personeel dan dit revolutionaire koffiesysteem. Groeiende populariteit De Modbar is een must have in de horeca. De Amerikaanse uitvinding wint in eigen land snel aan terrein en heeft inmiddels ook de oversteek naar Nederland gemaakt. De snel groeiende populariteit laat zich gemakkelijk verklaren. De techniek van deze koffieautomaat bevindt zich namelijk grotendeels ónder de bar, dus uit het zicht van de klanten. Op het werkblad zelf zijn alleen fraai vormgegeven taps zichtbaar; vergelijkbaar met biertaps. Het effect dat u met deze open en overzichtelijke bar bereikt, is ongekend en zorgt voor een heel nieuwe dynamiek in de zaak. Niet langer verdwijnt de barista na het eerste contact met de klant achter een grote espressomachine. Van het moment dat de klant de koffiebar binnenloopt, tot het moment van afrekenen, is er 100 procent contact. Passie voor koffie Onder de bar bevindt zich de beste koffieautomaat van dit moment, waarmee u de klanten de perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato voorzet. Dat de bedenkers van de Modbar een passie hebben voor koffie blijkt uit alles. Neem bijvoorbeeld de variabele druk. Het voordeel hiervan is dat er met één koffiesoort veel smaken kunnen worden bereid. Nog een groot voordeel van de Modbar én een reden om deze koffiemachine te kopen, is dat hij in slechts 5 minuten opwarmt tot de juiste temperatuur. Binnen 5 minuten gebruiksklaar? Een ‘oude’ espressomachine heeft soms wel tot een uur nodig om op de juiste temperatuur te komen. Pure tijdswinst! Alle technische mogelijkheden zijn gemakkelijk toepasbaar en snel aan te leren door de barista’s. Op het eenvoudig te bedienen digitale display zijn belangrijke functies van de machine af te lezen, zoals de actuele druk en temperatuur. Functies programmeren en tussentijds veranderen? Het kan allemaal. De machine heeft zelfs een energiebesparende stand.
  2. 2. Bepaal zelf welke taps u gebruikt Boven de bar is het zichtbare deel van de Modbar: de taps. Hoeveel en welke u plaatst, bepaalt u zelf. Het is immers een modulair systeem. Er zijn taps voor espresso, stomen en voor pour over (opschenken). De werkende taps trekken gegarandeerd de aandacht van de klanten en benadrukken nog maar eens de kunst van het koffiezetten en de kwaliteiten van uw barista’s. Voor het design is gezocht naar een organische vorm, waarbij de ontwerpers zich hebben laten inspireren door een walvis die uit de oceaan opduikt. De taps zijn verkrijgbaar in glanzend chroom of afgewerkt met een matte poedercoating in verschillende kleuren (RAL). De taps passen dus in iedere inrichting. Waarom deze modulaire koffieautomaat kopen? De Modbar is de beste koffieautomaat van dit moment. U maakt van de klanten terugkerende klanten en creëert een dynamische werkomgeving voor uw barista’s. Bovenal realiseert u een omzet- en winstgroei van uw koffiebar of restaurant!

×