Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Bahia Apartments & Diving - Playa Lagun Curaçao


https://www.bahia-apartments.nl/playa-lagun-curacao

Curaçao, het tropische eiland met ontelbaar veel grote en kleinere stranden. Playa Lagun is een van deze vele stranden en behoort tot een van de mooiere zandstranden van Curaçao. Dit kleine strand is gelegen in een verscholen baai aan de noordwestkant van het eiland. Bij Bahia Apartments & Diving huurt u een vakantiehuis direct gelegen aan deze baai.

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Bahia Apartments & Diving - Playa Lagun Curaçao

  1. 1. Playa Lagun op Curaçao Curaçao, het tropische eiland met ontelbaar veel grote en kleinere stranden. Playa Lagun is een van deze vele stranden en behoort tot een van de mooiere zandstranden van Curaçao. Dit kleine strand is gelegen in een verscholen baai aan de noordwestkant van het eiland. Bij Bahia Apartments & Diving huurt u een vakantiehuis direct gelegen aan deze baai. Dit betekent dat u tijdens een vakantie bij ons onbeperkt toegang heeft tot Playa Lagun. U zit bij Bahia Apartments & Diving dus op de juiste plek voor een zon-, zee- en strandvakantie. De comfortabele appartementen boekt u voor 2 tot maximaal 8 personen. Door de unieke ligging valt u 's avonds in slaap met de geluiden van de oceaan. U zal helemaal uitgerust weer thuiskomen van een vakantie bij Playa Lagun op Curaçao! Vakantie bij Lagun op Curaçao U verblijft bij Bahia Apartments & Diving vlak bij het kleine dorpje Lagun. De grootste aantrekkingskracht is de baai van Lagun, vakantiegangers komen hier voor rust en ruimte. U huurt bij ons vakantiecomplex een comfortabel appartement waarvan de meesten uitzicht hebben op de baai. Het strand van Playa Lagun is eenvoudig via de trap te bereiken en de ligbedden hier zijn voor onze gasten vrij te gebruiken. In uw appartement heeft u de beschikking over een ingerichte keuken, badkamer met douche en toilet en airconditioning. Bij elke accommodatie zit tevens een balkon of terras, waar u tot in de late uurtjes kan zitten. Ervaar zelf een vakantie bij Lagun op Curaçao!

×