Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Jurnalism

929 views

Published on

Aceasta prezentare contine imagini specifice despre jurnalism .

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Jurnalism

 1. 1. Jurnalism Rusu Larisa Jurnalism,anul I, grupa IV
 2. 2. Ca sa urmezi o cariera in jurnalism , prima oara trebuie sa cunosti cate putin din bazele acestuia. Urmand o scoala de jurnalism poti sa devi mai abil , mai pregatit la orice eveniment imprevizibil si mult mai deschis.
 3. 3. Jurnalismul este capacitatea de a face faţă provocării de a umple spaţiul.
 4. 4. Un jurnalist, trebuie sa indelineasca anumite conditii pentru a ajunge un bun jurnalism .El trebuie sa depaseasca obstacole si sa dea piept cu impedimente.
 5. 5. Atunci cand vrei sa concepi un articol , trebuie sa fi limpede si sa iei in calcul toate posibilitatile.
 6. 7. Pentru a culege material pentru o stire, trebuie sa strabati drumuri lungi . Dar in presa actuala unde totul se tabloidizeaza faci stire din orice.
 7. 8. Articole sunt multe, iar oamenii nu mai stiu ce sa aleaga, nu stiu ce ii bun pentru ei si ca ultima solutie aleg in functie de titluri.
 8. 9. Jurnalistii pasionati de ceea ce fac, traiesc din meseria lor , se hranesc cu asta si tot cu jurnalismul se protejeaza.
 9. 10. Unii fac doar ce li se spune.
 10. 11. La finalul muncii lor , poate iesi un ziar foarte interesant , cu articole care sa atraga atentia cititorului si pe care sa-l tenteze pentru a citi.
 11. 12. Primele 6 imagini sunt luate de pe Images Google , iar urmatoarele 4 imagini sunt de pe Deviantart .

×