Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Uribe kosta

241 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Uribe kosta

  1. 1. Uribe Kosta laguntaldeuska.tk
  2. 2. Uribe Kosta és un projecte que neix al País Basc. Concretament als municipis de Barrika, Berango, Gorliz, Lemoiz, Plentzia, Sopelana i Urduliz.
  3. 3. Aquest projecte, vol animar a grups de joves de tots aquests municipis a participar en les seves activitats
  4. 4. Tot això, es clar, utilitzant la pàgina web/ xarxa social del projecte. http://laguntaldeuska.tk
  5. 5. Aquest lloc web, posarà en contacte els joves dels diferents municipis. Això si, per participar en el projecte, hauran de parlar basc entre ells i potenciar-lo en tots els seus projectes.
  6. 6. Una de les activitats que proposa laguntaldeuska, és crear un concurs de correcurts. Aquest projecte, fet en un timing concret, haurà de ser fet en euskera.
  7. 7. L’altra proposta que hem desenvolupat per participar en el projecte, és un concurs de narracions curtes. Les bases d’aquest concurs, obert a tots els públics, estarien penjades a la nostra pàgina web, però la única condició per participar-hi és utilitzar l’euskera com a únic idioma en les nostres narracions.
  8. 8. Atenció! Recordem a tots els nostres usuaris que el principal requisit per participar en el projecte és estar connectat a la xarxa social de laguntaldeuska! Ja saps, apunta-t’hi ! Uribe Kosta laguntaldeuska.tk

×