Bengvarna 12 december 2010

372 views

Published on

Aizawl Venglai Branch YMA Weekly News

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
372
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bengvarna 12 december 2010

  1. 1. YMA Motto : YMA chu tanpui ngaite tanpuitu a ni VOL. XXI ISSUE NO.50 NI 12.12.2010 Vengchhung News Pi Darleti M/o Lalbiakliani, Sec-I chu ni Pu John Dinga Memorial Football9 December 2010 khan Cancer vangin a Tournament Vawi 5-na tan a niboral. Ni 4 December 2010 khan Lalengkima Aizawl Venglai, 12 December 2010: Vengchhung thalaite infiamna lama hma kanS/o Sakhawliana, Sec-II leh Zonunmawii sawn zel theih nan leh inpawhna tha zawk kan neih theih nana buatsaih Pu John DingaD/o Vankhuma, Dawrpui te chu Baptist Memorial Football Tournament chu a vawi 5-na atan nimin ni 11 December 2010 khanKohhran Hall, Electric Vengah an innei. Kan Pachhunga University College Fieldah tan a ni ta.lawmpui e. He Tournament-ah hian vengchhung Rs.25,000/- lai an rawn tum a, an Team pariat an tel a, hetiangin: chhungkaw chungah hian Branch YMA Ni 16 December 2010 hian 1. Aii Aii FC chu a lawm tak zet a ni.JV.Khawpuithara S/o Lalthianghlima, Sec- 2. 08’ FC Opening Ceremony hi Sports Com-II leh Elizabeth Vanlalruati D/o Lalrokima 3. X-Gang FC mittee Chairman Pu Lalramchuana’n aKawlni, Sec-II te chu Aizawl Venglai 4. Sweet December FC kaihruai a, Branch President PuKohhran Biak Inah Kohhran dan 5. Twins FC PB.Zanghinglova’n Tournament hawnnathianghlimin an innei dawn. 6. HC Memorial FC hun a hmang. Ni 17 December 2010 hian 7. J&J Nimin ni 11 December 2010 khan FirstLalnghinglova Hmar S/o H.Lalchhuanliana, 8. Rin Rin FC Round khelh zawh a ni a, result kimchangSec-I leh Lalsangzeli D/o Upa Lungmuana, He Tournament senso zawng zawng erawh kan hre hman ta lo. Ni 18 Decem-Sec-II te chu Aizawl Venglai Kohhran Biak hi Pu John Dinga hriatrengna turin a nupui ber 2010 hian a thawh hnihna a hmunInah Kohhran dan thianghlimin an innei Pi Vankimi leh a chhungte, Sec-II chuan pangngai PUC field-ah neih leh a ni ang.dawn. Hearing Hriattirna Hriattirna leh ngenna Mizoram Sorkar chuan kum 2010 Krismas leh Kumthar 2011 vuakvetah Halpuah Summary Revision of Electoral Roll leh Halmawi zawrh leh hal a khap a. Halpuah leh Halmawite hi mihringte tana tangkainaneih mek a Electoral Roll-a inthun diltu nei lo, a lothlawna sum tam tak sen ralna a nih avangin Central YMA chuan mitinteform thehlut zawng zawng ten Ni 13 Halpuah leh Halmawi zuarlo tur leh hal lo turin a ngen a. Aizawl Venglai Branch YMADecember 2010 Dar 11:00A.M. hian YMA pawhin hei hi vengchhungah tilo tur leh heng ngenna hi ngai pawimawh theuh turinHall-ah Hearing neih a ni dawn a, dilna kan inngen a ni.thehlut zawng zawngte he mi hunah hianmahni inlan vek tur a ni e. Hemi hunahhian India khua leh tui nihna tichiangtu Bengvarna Editorial Board ten chaw eikhawm Ni 10 December 2010 khan Bengvarna Editorial Boardte chuan bial tina Bengvarnadocument leh kum dik tak lanna dilna a semtute leh Branch OB te sawmin chawhlui an kilho. He hunah hian bial tina Bengvarnathil tello tan ken tur a ni ang. semtute lawmman pek an ni. Fatu tura ruat Pu Vanlalrema Khiangte, Tv.Lalthununa, Nl.Lalremsangi, Nl.Lalhruaitluangi te chungah Editorial Boardte an lawm hle a ni. Lawmthu Kan nu Darleti, kum 82, Sec-I, ni 9December 2010-a a boral chungchangahvengchhung YMA hruaitute, nu leh pateleh thalai zawng zawngte kan chunga inthatna leh khawngaihna avangin lawmthukan sawi tak meuh a. Lalpa’n a let tamtakin malsawm che u rawh se. Inkhawngaihna dawngtu Lalbiakliani leh a chhungte Aizawl Venglai, Section - IThu tuitam duah hi thing hnah nen a inang reng, a tam lai berin a rah tihtlak hmuh tur a vang duh hle - Alexander Pope
  2. 2. VOL. XXI : I SSUE N O .50 N I 12.12.2010 (P ATHIANNI ) P HEK 2- NAEDITORIAL BOARD: SEMTUTE:Manager : T.Benjamin (9862365379) Bial -1 : Isak Lalduhsaka YMA THIL TUMEditor : Malsawmtluanga (9862077970) Bial -2 : ZothansiamiJt. Editors : Jimmy Lalrinkima (9612393154) G.S.Munga (9862310962) Bial -3A : Lalkroshlua Hunawl hman thatNews Editors : Lalthlamuana (9436153936) Bial -3B : Lallawmsangi C.Lalramngheta Sec-I (9612612932) Zofate hmasawnna Bial -4 : Lalhminghlua K.Lalrinzuala Sec-II (9612393130) ngaihtuahCir. Managers: Freddy Lalnuntluanga Varte (9615820254) Bial -5 : Zonunsanga Lalsangzuala (9862326647) Bial -6 : LalthansangaColumnists : Thuamtea (9862303327) Kristian nundan Bial -7 : Isak Lalhriatkima tha ngaihsan Lalthanpuia (9862371957) RC.Lalruatchhunga (9436146266) Bial -8 : Vanlalawmpuii E i o i l. d t r a.. ‘..Naupiang Beng var phah tak maw? hmuaktute’n Floppy disk chhungah notepad-in Bengvarna-a chhuah tur sports ziah tlawmna puan i sa kan keng a, Pu J.Malsawma in kan pan ruk ruk a, computer tawng sin ve ang, Edom Tv.Tetea tawh lamah kan han lalut dawn a, a lakluh theih loh vaih chuan ho duh takrim nam rum rum leh a ni, a bul atanga tan lehte a ngai thin!rangkachakte, a mamawhlo Hman ni lawk kha, tuna naupangte tan chuan a lo rei ve tawh a, tuna rawlthar lehriangvaite Lalpa hian, remthu leng tleirawl zawkte hriat phak loh a lo ni reng tawh mai. Computer-a Bengvarna kan chhut tirhse tia au rawl hian ngaihdamna leh dawn a, sports column kan tih tan laite kha rei lote ni mah se, mobile phone chhuah hma,hriatthiamna au chhuak se la, a Ramchhana tlangval zual tum hnihna vel daih kha a ni tawh.mawi dawn asin he hringnun hi!..’ Tunah chuan Bengvarna pawhin hma a laih, YMA versus faina tih vel a Nia, Chhangban fun atanga sawn zel a, tun hmaa thuchhuah tur van vanga phuahchawp anga phuahchawp thiam anZote Cake, U Ama leh jingle bell kan buaina ang kha an la nei em ka hre lo a, nih loh phei chuan, an hui ve pap pap thinchen hian he tribal hrawk hriam ngaihdan column neiin thlalak nen ngat kar tin ngei ang. Editorial tur neih loh vanga kumhian a vaihma leh ngei ang... mai ngaihdan tha tak takte min chhiartir a, article hnih kum thum kal ta vela editorial chhuChutiangin kan nundan leh kan tih ngaihnawm tak ziaktu tur an phût chhuak thei chhuak nawn a, tlem modify tihte pawhchhan zawng zawngte hi hausakna deuh reng bawk a; he article erawh hi chu a ka hria nia!zawng zawng neitu ni chunga kut ngaihnawm tur lam ni loivn Joint Editor Kg 91- Tunah chuan kan changkang tawh a,ruaka lo kal, Ropuina Lalpa ni a ritin, "Tlangval tawpna article," tia a vaua a editorial board-in fel takin chan an insemchunga ran in tlawm rawn beltu vau chhuah a ni! a, a thenin mahni inah an lo chhu lâwk a,vang lo ni mawlh rawh se. Veng chhung chanchinbu enkawl hi thil pen drive (floppy disk a ni tawh lo) ngatin Tun tum zet chu kar leh hautak zet mai a ni a, mi hriatpui lohin a an rawn keng a, fill in the blanks anglawka‘Pu’ title min neihsan mai enkawltute hi an hah hle thin. Tum khat chu deuhin an hnawhkhat ta zung zung mai.tawh tur kan vau chhuak a! A Bungkawn YMA-in an veng chhung Bengvarna hi a la chhuak zel dawn a,tlangval tawpna thu hmang hian chanchinbuah article ziak turin min ngen a, a thawktute an hah fâl bik lohna turinkeini ho hi min fuih nge kan mawng chutah chuan Hlawh neilo weekend journalist article thawh lamah tan la tlang ila, newsa hiat tih pawh kan hrethiam phalo! tih lam hawiin ka ziak a, kum a vei hnuah an kan hriatte pawh hrilh rang ila, kanTaka.... a thlalakte pawh khi uluk chhuah nawn leh tihte min hrilh a, ka sawi tum chanchinbu a nih miau avangin YMAtaka kan computerised sak a ni a, tak zawk chu Hlawh neilo weekend journalist member-te chuan a chhiat a thatah mawhembroidering lam erawh kan tih hi a ni. kan phur tlang a ni.thiamloh zawng tak a lo ni hlauh Editor leh joint editor-te tan Zirtawp zan hi Ka ngaihtuah ta mai mai a,a, a thiamte lo tih chhunzawm atan zan sakei a ni a, Inrinni tûk zing thawh pawh Bengvarnaah hian kum engzat chiah ngekan pending ta mai! zing sakei tho a ni - Zirtawp zanah veng chhung ka awm ka hre mai lo a, sports leh eng Tichuan maw Tenun, Zokhaw mite beng var loh an hlauh avangin zan rei eng emaw min ziahtir thin a, zêp loa sawilamah chuan... Tlaiberh leh thlengin an meng a, a nawm leh hlim deuh zante chuan ti tak taklo deuhin ka ziak a,Lailente khan khawchhung an awm bawk mah se, fur khaw chhia leh thlasik Vanglaini lama la chhuaklo zawng thlan arawn mawi leh tawh ngei anga, khaw vawtah chuan YMA Hall-a zan dar 12 ngai bawk si a, chhiartute khan beng varthianghlimna nen van boruak leh pêla men hi a nawmna a vang! Inrinni tûk a ni phah tak maw!thing zarte an rawn mawi leh anga, a, a hma zana mu mang lo, zing lam dar 1 lehitsikna tel hauh lovin he sikni eng dar 2 vela mu tan chuan thawh a huphurhawm MHIP Huangmawi hi an lo lawm leh ngei bawk Ni 8 December 2010 khan Advance ngawih ngawih a, computer screen ena men reiang. Christmas hmangin, Krista Hnungzuitute phei chuan mit thip dan hi a thuah hnih thuah Chutiangin nula leh tlangval Home, Chawnpui tanpuina’n Rs.5,500/- thum thin.hlim taka Masi chhang an dengho an pe a. Hmangaihte Run, Zemabawk Nilaini vel atangin editorial tur ngaihtuah atur han ngaihtuah phei chuan.... tanpuina’n Rs.3,000/- an pe a, tlaiah lo tul a, Pu Dinpuian a tlangval laia, "EditorialAw Lalpa, Khawpui hi thingtlangah Arsa tuitak eiin, tawngtai rualna neiin tur a awm loh chuan versus tih lam kan ziakchantir vek rawh! hlim takin hun an hmang. anga a ni mai lawm," tia Tlangval versus thlan Ngaihdan thlak duh miahlo mi chuan tui tling reng angin a rilruah rul a awp keu ang - William Blake
  3. 3. VOL. XXI : I SSUE N O .50 N I 12.12.2010 (P ATHIANNI ) P HEK 3- NA Ngaihdan Topic: Naupang sikul chawlh leh khawlai len Naupangte hian School chawlh laia kan Kan topic hi a harsa kumtluanin zirtirtute tu leh fate hun hman dan dawn riau mai, thu ziah kaihhruaina leh hi keini nu leh pate hian thiam loh bawk nen, ka thununna hnuaiah rim uluk zawka kan thiam tawk tawkin kan takin lehkha an zir ngaihtuah a ngai ta ziak ve mawp mawp a,examte zovin kum khawp mai. ange. tawp chawlh an hmang K h a w v e l Naupang ho kum tan mek a. changkangna in a ken tel tluanin school an han Pi Rami He hunah tak hian Pu Thantlinga nia kan ngaih sualna PiDidini kal a, rim tak leh an theih kan fate/kan naute hian pawh nasa taka a pun tawk ve tak meuhinthil sual tihna hun atan an hmang thei a ni tawh avangin kan tu leh fate hun hman dan lehkha an han zir a. Kum tawp a lo ni a,tih hriain kan enkawl ngun leh ven that an hi uluk taka kan enpui leh hriatpui a ngai ta result te an chhuak a, school thla 2 dawnngai a ni tih hi chhungtin ten hria ila. a ni. Keini Kristiante tana hunpui an han chawl leh a. Hemi hun lai hian Kan fate hian sikul chawlh lai hian pawimawh tak hi naupang nakin hun tur naupangte hian zalen ve taka awm an chakengnge an tih a, khawiah nge an kal, tu ngaihtuahna tak tak la neilo tan ruihhlo tih a, inah ngawr ngawr hian awm an ningnge an kawm tih hi kan hriat a tha awm e. chhin nan te, mipat hmeichhiatna hman tan thin. Khawlaia len tam a, veng danga anKhawlaia naupang leng tam lutuk hian nan te an hman tanna a nih thin avangin thiante nen inlen pawh nuam anti thin,veng changkanglo kan ni tih a tilang hle in chu chuan an damchhung nun a khawih mahse pawna an len tam lutuk hian thila hriat a, veng changkangah naupang theih tawh avangin chung laka kan fate an sual an va hmu hnem a, an hriat loh tur thilkhawlaiah hmuh tur a vang. fihlim theih nan he hun awl kan tu leh fate thalo an va hre thin. Tunlaiin naupang pawngsual, mipa hman dan hi kan hriatpuia, rem kan ruat hi Kan fate hi pawna an len tam kannaupang pawh huamin a tam em em a, keini nu leh pa, pi leh pute mawh lian a ni duhloh chuan inah hian ngaihtheih deuhhengte hi kan fate’n an tawh loh nan ven tih i hre nawn leh ang u. Tihdam aiin inven tum ila, hauh reng te hi an ning ve thin. Infimkhur hi nu leh pa mawhphurh a ni tih a tha zawk si a, nakina kan tu leh fate an ning thuai a, pawna chhuah an chakhriain kan fate theuh hi i veng fimkhur ang nungchang a lo that zawk a, a lo duhawm phah et et thin. Naupang te te dawrahu. Tuna naupangte hi nakina ram, zawk theih nan he hunawl an hman dan hi pawisa keng chunga thil leitir te hi a thalokhawtlang hruaitu an la ni dawn si a. i venpui tak tak ang u. khawp mai. Pawisa an ngaina hma mai bakah pawn an nel tana, an leng tam phah VDP Huang thin a ni. Tunlaiin naupang nu leh pa tel Ni 4 December 2010 khan nilengin Duty tura kan ruat ten tlawmngaia kan lova khawlaia leng hmuh tur an tam khawpkum tawp committee leh intihhlimna neih hunah theuh duty thin turin kan inngen leh a mai, kan veng ah ngei pawh hian an tam.a ni a, Rs.50/- theuh thawhin tlaiah ni. A theih hram chuan kan fate awmna chinchawhlui kil ho a ni. Kan veng chhungah ruih theih thil lakluh hi hriat tum zel ila, kan hriatloh hlan hian Kumin chhung a kan hun hman dan zawrh leh hman khap tlat a nih kha. A ti tawhsualte pawh an tawk thei a ni tih hite thlirletin duty vawi 85(Feb.atangin) luite tan veng chhungah hmun a awm lo. hre reng ang u. Tin, chhungte tel lovachuang neih a ni a,case tam tak chinfel a Tin, Zawlaidi ruih pawh danin a khap angina naupang khawlaia an len chhuah hian thianni. Tin, taksa leh thlarau lama harsatna nei kan veng chhungah ruih leh ualau taka ken sual an chhar a hlauhawm a, chu maimi 5 te chu an chhungte leh anmahni duh pawh khap tlat a ni. Rui leh buaina siamte bakah thil thalo tam tak ualau taka min andan angin Krista Chhanchhuahte Team, chu thuneitute hnenah hlan zel an ni ang. tih lai hmuh tur a tam tawh em avanginChawnpuiah dah an ni a, an nunte sima, Veng chhung mipuite tawiawmna leh naupang zalen takachhuahtir hi a him tawhnun kawng dik an zawh tan tih kan hriatin tawngtaipui thinna avangin VDP te hian hna lo a ni.kan lawm hle a ni. kan thawk thei hram hram a ni tih hi kan Tunlai khawvelah phei chuan kum Kumpui lingleta kan nghahfak kan hun hre reng a, min lo tawngtai pui zel turin leh tlinglo khawih/pawngsual leh inthah kanpuiah hian thlamuang taka kan hman theih a tul anga min tanpui zel turin vengchhung zoram ah a hluar em em tih hi hai rual a ninan theih tawpa duty kan tum leh dawn a. mipui te kan sawm a che u. tawh lo. Hetiang thil a thlen chhan hi naupang anmahni-a an len tam avang a ni Sawmna Badminton khel thinte tan tlangpui awm e. Naupang school an Ni 17 December 2010, 12:00 Noon Mi thehnemngaite’n thawhkhawmin chawlh a, intihhlimna an mamawh chuan hian kan fapa Lalnghinglova Hmar leh Badminton Hall Light siam that a ni a, Hall music class ah te, an tuina zawngah te Lalsangzeli te Aizawl Venglai pawh a eng nuam ta hle mai. hruai a tha. Pawna an len tam hian mi Presbyterian Kohhran Biak In-ah Inkhel tur reng rengin inkhelh hmain Hall pawi an khawih thin a. A pawimawh ber Kohhran dan thianghlimin an innei dawn hi phiah fai zel thin tur a ni. chu kan fate hi Pathian kutah kan dah a, a, vengchhung mipui zawng zawngte an Hall chhungah hian kuhva leh Biak Inah kan hruai tam leh thu tha kan inneih min lawmpui turin kan sawm a hmawmsawm eina nawi paih loh tur a ni. hrilh hi nu leh pate tih makmawh a ni. che u. Hall hi a fai laklawh chuan a fai reng mai Playerste chaw eikhawm buatsaih sak Pu H.Lalchhuanliana & dawn a ni. chu thuhran, an fate leh zel min awm tir Pi Biakthuami an tum a! Section - I HALL VAWNG FAI RAWH - Ditea, Aii Aii FC Manager Bawlhhlawh hi thil bal a nilo, a hmun lova thil awm hi a ni zawk - Henry John Temple
  4. 4. VOL. XXI : I SSUE N O .50 N I 12.12.2010 (P ATHIANNI ) P HEK 4- NA Kumpuan Huang Pawl Huang Tute tan pawh hian sakhaw ngaihsak vawn/awmna ah chuan ka rinawm tur a Branch YMA sum Audit tura tih chu Nihi kan tih tur a ni. Sakhua lama inhmang ni a, Sakhaw mi ka nih a, Pathian ka tih 14 December 2010 (thawhlehni) tlai dar 2:00mi kan nilo mai thei, tuina hrang hrang nei phawt chuan chu chuan ka nun a kaihruai hian YMA Hall-ah neih a ni dawn a. Branch,leh talent dawn pawh inanglo tak takte kan anga, chu chuan thil diklo tih duh lohna Section I&II, Bengvarna leh Library sumni a, pawl hrang hrang, khawtlang leh Poli- te, thil tha tih duhna te, thil thalo siam enkawltu Finance Secretary leh Treasurer tetics lama inhmangte kan ni nuk mai a ni a, that duhna te min neih tir dawn a ni. kim takin Account / Cash Book nen kal turineng thilah pawh inhmangin eng hruaitu-ah Kohhran rorelte ka ngaihdan a nih kan inhriattir e.pawh awm ila, Sakhua hi kan ngaihsak leh vek loh avanga sawisel lama ka chet rankan ngaih pawimawh a ni ngei tur a ni. viau chuan ka sakhaw mi nihna chu ka MeihawlHruaitu fel tak pawh ni ila, sakhaw inenlet a ngai tihna a ni ang. Mitin ten Meihawl tha tak Bag-ah Rs.300/- lehngaihthah mi kan nih chuan engemaw kimlo sakhua kan ngaipawimawhin kan Polythene khat Rs.50/- in kan Workshop-keimahah a awm tihna a ni ang. ngaihsak tur a ni a, hruaitute lek phei ah kan zuar e. Min han pan ve teh u. Eng kohhran mi pawh ni ila, ka sakhaw chuan an ngaihsak ngei ngei tur a ni. Ngaihhlira Infiamna Huang Section - IIBoxing Hall of Fame ah Mike Tyson: UEFA in Mourinho hremna ti nep: Hna ruak World Heavy Weight Thla liamta Kum 2011 January - June thla chhung Champion hlui Mike Champions Leaque a thawk turin Aizawl Venglai Govt. Com- Tyson, weight then Real in Ajax an hneh prehensive Middle School chuan chaw hrang 3 a title la thei tum khan Mourinho chhumtu tur a la dawn a. Dil duh chuan ni Julio Cesar, American puh chhiat a ni a. A 24 December 2010 ral hmain a hnuaia actor leh screen writer player pahnih Sergio Ramos leh Xabi hming ziaktu hnenah dilna thehluh theih a Sylvester Stallone te Alonso te chu red card chawi luih tira ni. Diltu chuan hming, kum leh veng, pa chu international puh a ni. hming leh phone number chiang takin boxing hall of fame a UEFA thutlukna hmasa Real in an ziahlan tur a ni. Personal Interview hunlakluh tura thlan an ni. khin let hnu in Mourinho chungah khelh tur chu hriattir leh an ni ang. Hlawh chu Heavy Weight title la thei naupang ber 1 hremna an lek dawn a, Euro 40000 Rs.1500 p.m. fixed a ni.kum 20 a nih a champion, 2005 a inhnek chawi tura an tih tawh chu 30000 achawlhsan Mike ‘Iron’ Tyson chu lakluh chawi ngai dawn bawk a, Real Madrid CH.KHAWPUIMAWIAtur zinga langsar ber pakhat niin, he planet chawi tur pawh 120,000 atangin 100,000 Secretarya misual ber ni inti, chhiatna tam takin a ah an tihtlem sak bawk a ni. Aizawl Venglai VECnun a tihbuai kum 44 mi hian kum 21professional boxing a hun a hman chhungin Innei thar KIDS CARE SCHOOLdollar mtd 300 chuang a hnek chhuak hmana. Tum 50 chakin mi 44 a knock out a, Admission Noticevawi 6 tlawmin mi 2 nen an in hnehtawk. Kum 2011 Session Nursery - VIII tanKumin chhunga khel thei tawhlo tur Kids Care School-ah admission ni 8Vermaelen: December 2010 atangin hawn a ni ta. Kum thar January hma A Hmun : School Office chuan Arsenal in centre A Hun : 10:00A.M. - 02:00P.M. back rinrawl Thomas Phone : 9774462923 Vermaelen an chhawr thei L l n km S o a h wi n , ae g i a / S k a la a dawn lo. Belgium defender S cI e e- l h I Sd/- hi thla 3 a chawlh a ngai Zn n a i, a r u o u m wi w p i D Headmistress dawn tih manager Arsene Kids Care School ZABANGA HIGHER Wenger chuan a sawi. SECONDARY SCHOOL Streax - Florozone AIZAWL VENGLAI, AIZAWL RAMHLUN SOUTH HIGH presents VINES 2010 SCHOOL Experience nei tha tak tak leh zirnaa 16 Dec at Vanapa Hall, Aizawl Admission Notice tui zirtirtu thar ten January 2011 atangin TO GET FREE ENTRY an enkawl tawh dawn. Zirlai chaklo Kum 2011 Session a Ramhlun South BUY 2pcs x 500ml of Aloe , zawkte pawhin hlawhtling taka an lo zir High School a luh tumte tan Admission era/Moisturizing/Fruit’s Lotion V era/Moisturizing/Fruit’s Lo tion chhuahna thin a ni. hawn a ni a. Ni 8 December 2010 atangin Class IX leh X admission ni 9 Admission hi School hun chhunga tih theih at JENNY’S COSMETIC December 2010 atangin hawn a ni. a ni. STORE(Ph:2315421), New Ph: 9862386905 9862387132 Ph: 9612769436 9862332 064 Market and BAMA Dawr 9862372537 9863372096 (Ph:2342130), Zarkawt AND OTHER LEADING Sd/- Sd/- COSMETIC OUTLETS Principal Headmaster Typeset at YMA Computer, Aizawl Venglai : Printed at Louis Bet, Chanmari Published by Aizawl Venglai Branch YMA, Aizawl Mizoram. 2010, Copies - 420

×