Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Lanzadera. Coordenades 2012

308 views

Published on

Resum de la presentació de Coordenades 2012 a l'assemblea del 19 de maig a l'Artesà.

El Prat de Llobregat

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Lanzadera. Coordenades 2012

 1. 1. Tot això… d’on surt?► Fer visible i difondre els projectes i el treball que realitzen els creadors tant a nivell local (enrelació amb el context ciutadà del Prat i el seu entorn immediat) com a nivell professional (enrelació als diversos sectors de la creació visual: art, disseny, audiovisual, etc.)► Generar espais de trobada i coneixement mutu entre persones relacionades amb la creació alPrat i el seu entorn immediat. Espais dintercanvi, [in]formació, debat i reflexió sobre les pràctiquescreatives.
 2. 2. • LA LANZADERA sorgeix dun desig comú de diverses persones, entitats i institucions dorganitzar- se per activar propostes que dinamitzin el teixit creatiu local sense la voluntat desdevenir una organització formal i daquesta manera preservar la diversitat dinteressos, tendències i posicionaments personals.• És una organització col·laborativa que planteja un treball transversal entre institucions, col·lectius i persones.
 3. 3. Què és“Coordenades 2012” ??
 4. 4. ItinerariPunt inicial de recepció (peixeres Renfe) +Recorreguts:• El Prat amagat• Espais dexposició no convencionals• Espais de creació-tallers)Festa final
 5. 5. Publicacions Àlbum de cromos + web amb cartografia de creador(e)s + vídeo resumFesta
 6. 6. Formes de participar com a creador(a)…- Amb accions (coses quepassen: performance, música,tallers, projeccions, etc...)- Amb Instal·lacions(intervencions en un espaiconcret, site specific, street art)- Amb Exposicions(en llocs no convencionals)
 7. 7. Formes d’implicació en l’organització Comunicació Sencarreguen de generar continguts per blog, facebook, twitter i preparar la campanya de difusió directa (mailings) i de premsa. Recorreguts (definir espais i ubicar i gestionar artistes) En tres fases: La primera establir els espais i negociar-ne lús La segona ubicar les propostes i definir la programació. La tercera encarregar-se de la coordinació dels muntatges, dels equips/infraestructures i del funcionament del dia 27-O La festa de cloenda Preparar i organitzar la festa (aconseguir el lloc, aconseguir els equips, organitzar la barra, organitzar la música i les projeccions, etc.) Produir el vídeo documental que es presentarà de tota la moguda Publicació Recollir la informació, dissenyar i produïr làlbum i els cromos. Dissenyar la web Coordinació Aquesta comisió estarà conformada per tota la gent del grup motor (que a la vegada estaran en una de les altres comisions com a responsables-coordinadors).
 8. 8. CALENDARI15 JUNY - Límit inscripcions30 JUNY - Reunió general de planificació31 JULIOL - Reunió de seguiment en la que cada grup haurà treballatper separatSETEMBRE- Producció (treball per comissions)20 OCTUBRE - Assemblea zafarrancho final27 OCTUBRE- COORDENADES 2012NOVEMBRE - Difusió i comunicació (enviar publicacions, moure laweb)
 9. 9. PARTICIPA A COORDENADES 2012!!!Coordinacio.lalanzadera@gmail.com

×