berrytreeBM

457 views

Published on

Published in: Technology, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
457
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
33
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

berrytreeBM

 1. 1. My Berry Tree Jamin USD$ 1336 sebulan! * Tak perlu buat panggilan! Tiada stok! Tak perlu susah –susah buat! Bukan Bergurau! Tanpa jualan!
 2. 2. My Berry Tree Tanpa menaja dan tanpa menjual apa-apa, Anda boleh dapat USD$1336 setiap bulan! Anda boleh beruntung daripada semua ahli di syarikat ini!, sungguh pun mereka daftar dahulu! Plan pemasaran ini sangat unik, ianya adalah “Patent Pending”, kami tidak pernah jumpa plan macam ini Bila busines syarikat berkembang, begitu juga pendapatan anda! Sertailah segera semasa ianya masih dalam tempoh Pre-launch
 3. 3. My Berry Tree adalah Mudah buat! Anda Cuma jadi ahli saja! Kami buat promosi untuk anda! Dan secara automatik memperkembangkan busines anda!
 4. 4. My Berry Tree Tidak Mahal! Harganya kurang daripada 1 set KFC setiap hari!
 5. 5. My Berry Tree Adalah Hangat! Baru peringkat Pre-launch!
 6. 6. My Berry Tree Adalah Selamat (secure)! Sebahagian daripada sebuah syarikat yang sudah berniaga selama 7 tahun tanpa gagal dalam pasaran!
 7. 7. My Berry Tree Adalah Lumayan! Bagi ahli baru atau “guru” yang berpengalaman!
 8. 8. My Berry Tree Memberi Sokongan yang hebat! Sistem Support yang sempurna live internet conference call sehingga 2x seminggu, siaran radio, forum, sudut ahli dll!
 9. 9. My Berry Tree Berpotensi tinggi tanpa had! Bagi sesiapa yang ingin promote! Banyak bonus yang patent pending dalam plan pemasaran!
 10. 10. Yuran keahlian termasuk iklan promosi untuk memperkembangkan busines anda Iklan ini akan menarik ahli baru dan mereka akan dibahagikan secara adil kepada semua ahli! Oleh kerana yuran keahlian temasuk bayaran iklan maka anda tidak perlu memasarkannya sendiri!
 11. 11. Seandainya anda suka promote Jika Anda mahu dapat lebih bonus dan lebih cepat, kami boleh tunjuk cara yang senang untuk menaja! Anda juga dapat keuntungan daripada ahli lama dan semua ahli di syarikat!
 12. 12. * Adakah anda sanggup membayar $50 sebulan dahulu untuk mendapat $1336 sebulan pada kemudiannya?
 13. 13. Bilakah boleh dapat Wang itu? Soalan yang biasa ditanya: Selepas jadi ahli, berapa lamakah akan saya dapat $1336 sebulan ?! Jawapannya bergantung kepada beberapa faktor…
 14. 14. My Berry Tree adalah diciptakan untuk sesiapa yang ingin lihat kemajuan dalam businesnya selepas beberapa bulan . Ini dapat dilaksanaankan oleh periklanan syarikat buat masa ke semasa. Mungkin keuntungan pada mulanya kecil, tapi ia akan bertambah dengan beransur-ansur bila syarikat berkembang dalam businesnya! Jika penaja anda rajin menaja, atau ahli di “ branches ” anda rajin menaja, semua ini akan mempercepatkan proses keuntungan anda. Jadi, berapa lama akan anda dapat $1336 sebulan? Ini bergantung kepada siapakah yang telah diletakkan pada “branches” anda; bilakah mereka diletakkan dan adakah salah satu atau dua ahli di “ branches ” ini kuat menaja tanpa menunggu hasil iklan syarikat! Lihat contoh ini…
 15. 15. Katalah anda mengambil masa selama 2 tahun untuk mencapai pendapatan $1336 sebulan daripada MBT, bandingkan cara lain dengan sumbangan $50 sebulan. <ul><li>Contoh A - $50 sebulan disimpan dalam bank yang bagi interest 5% setahun mangambil masa hampir 67 tahun untuk menghasilkan $1336 sebulan. </li></ul><ul><li>Contoh B - $500 sebulan disimpan dalam bank yang sama, interest 5% setahun masih mangambil masa hampir 26 tahun menghasilkan $1336 sebulan </li></ul><ul><li>Contoh C - $500 sebulan dilaburkan dalam pelaburan lain yang nenberi 15% setahun (Jika dapat cari) juga memgambil masa hampir 9 tahun menghasilkan $1336 sebulan </li></ul><ul><li>Contoh D - $50 sebulan disimpan dalam My Berry Tree dan jika ia mengambil masa 2 tahun untuk mengisikan “branches” anda ( tidak akan berlaku kerana sekarang baru 1 bulan saja, dan anda akan sertai dengan awal ). Bagaimana pun jika masanya ialah 2 tahun, wang yang telah belanja ialah $1200 ($50 x 24 bulan) dan kemudian anda akan dapat $1336 sebulan untuk sepanjang usia ! Sebenarnya perbelanjaaan akan kurang kerana dalam masa itu, keuntungan kecil lain akan cukup membayar yuran bulanan! </li></ul>
 16. 16. Dengan contoh yang ditunjukkan … <ul><li>Sungguhpun anda mengambil masa 2 tahun untuk menghasilkan $1336 sebulan , cara ini adalah lebih cepat dan lebih murah jika dibandingkan dengan cara alternatif yang disebutkan! </li></ul><ul><li>Sememangnya di My Berry Tree , selepas beberapa bulan hingga dalam masa 1 tahun, proses istimewa ini akan menghasilkan revenue busines ini cukup untuk membayar yurannya sendiri! Ini bermakna anda tidak perlu bayar lagi! </li></ul><ul><li>Dengan menyimpan dalam bank atau melabur dalam trust , anda akan terus membayar bulan demi bulan untuk matlamat yang sama! </li></ul>Cuma My Berry Tree akan bayar dengan sendirinya dalam masa yang singkat – ini bermakna Anda tidak perlu bayar lagi dengan wang sendiri!
 17. 17. My Berry Tree Jamin USD$ 1336 sebulan! * Tak perlu buat tajaan! Tiada stok! Tak perlu susah –susah buat! Bukan Bergurau! Tanpa jualan! Sertai Sekarang! http://www.myberrytree.com/bt79871

×