Social Media Strategy TedX Rotterdam

703 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
703
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
10
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Social Media Strategy TedX Rotterdam

 1. 1. DORTLAND EN CORCORAN
 2. 2. SOCIAL MEDIA STRATEGIE Rotterdam
 3. 3. BRIEFING BLAAS HET TEDxROTTERDAM EVENT LEVENIN EN CREER INTERESSE VOOR DE DOELGROEP.
 4. 4. VOORWAARDENDEADLINE 1 MEI 2010 BUDGET €0,-
 5. 5. HOEWEL TEDxROTTERDAM ZICH WEL BEVINDT IN HETSOCIAL MEDIA LANDSCHAP WORD ER NIET OPTIMAAL GEBRUIK GEMAAKT VAN DIT MEDIUM.
 6. 6. PROBLEEMTEDxROTTERDAM BEVINDT ZICH NIET OP HETZELFDENIVEAU ALS ZIJN DEELNEMERS EN MIST HIERDOOR DE KANS OP EEN INTERESSANTE CONVERSATIE.
 7. 7. OPLOSSING HUIDIGE PLATFORMEN ALS FACEBOOK EN TWITTER TEN VOLLE BENUTTEN EN HIERMEE EEN OPEN ENACTIEVE CONVERSATIE AANGAAN MET DE DOELGROEP.
 8. 8. ZOEK DE CONVERSATIE OP
 9. 9. DE CONVERSATIE BEGINT
 10. 10. SAMEN MET ‘INFLUENTIALS’ BAS HARING, DAAN ROOSEGAARDE EN TON VAN DER STEEN BEGINT ONZE CAMPAGNE.
 11. 11. DE INFLUENTIALS VRAGEN JE OM JOU GROOTSTEINSPIRATIE VERHAAL SAMEN MET HUN TE DELEN OP WWW.TEDXRDAM.NL EN WIN EVENT TICKETS.
 12. 12. DE AAN DE FACEBOOK GEKOPPELDE PAGINA OP TEDXRDAM.NL BIEDT DE MOGELIJKHEID OMELKAARS VERHAAL TE WAARDEREN VIND IK LEUK.
 13. 13. DE FACEBOOK PAGINA VERANDERD HIERMEEIN EEN INSPIREREND CONVERSATIE PLATFORM.
 14. 14. BLIJF CONVERSEREN DE BEZOEKERS KRIJGEN DE MOGELIJKHEID OM DEEL TE NEMEN AAN ‘TAG YOUR SEAT’ EEN EENVOUDIG MAAR DOELTREFFENDEFACEBOOK TOEPASSING WAAR DE ACTIEVE BEZOEKER BELOOND WORDT.
 15. 15. DE DEELNEMERS AAN TEDXROTTERDAM METTICKET WORDEN AANGESPOORD HUN TWITTERNAAMAF TE SLUITEN MET EEN X BIJV. NIELSDORTLAND_X . FIGUREREN HIERMEE OOK ALS INFLUENTIALS.
 16. 16. BLIJFT CONVERSEREN OM DE TEDXRDAM ALS EVENEMENT EN PLATFORMINTERESSANT TE HOUDEN INTRODUCEERT TEDXRDAM #INSPIRATIONMONDAY EN #RETWEETTUESDAY
 17. 17. #INSPIRATIONMONDAY EN #RETWEETTUESDAY EEN OPEN ONLINE CONVERSATIE WAARBIJ DEMOGELIJKHEID WORD GEBODEN INSPIRATIE TE DELEN.
 18. 18. CONCLUSIE WE LATEN TEDX OPTIMAAL GEBRUIK MAKEN VAN HUNHUIDIGE SOCIAL MEDIA PLATFORMS EN DAARNAAST BIEDENWE EEN BLIJVENDE INSPIRATIE BASIS VOOR DE DOELGROEP. ZONDER BUDGET OF DEADLINE TE OVERSCHRIJDEN.
 19. 19. BEDANKT

×