Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Kruidjeles 1.2Door Marja Hoefsmit 2013 KruidjeKruiden bekijken en anders met genezing omgaanKruiden kunnen bekeken worden ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Les1.2

693 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Les1.2

  1. 1. Kruidjeles 1.2Door Marja Hoefsmit 2013 KruidjeKruiden bekijken en anders met genezing omgaanKruiden kunnen bekeken worden op verschillende niveaus. In onze huidigemaatschappij is de aandacht hoe een kruidje werkt en waar het lichamelijk effect opheeft. Men ziet het graag als geneesmissel en zoekt het juiste kruidje voor de kwaalop. Dit lijkt heel logisch, maar andere culturen en volkeren leren dat er ook eenandere mogelijkheid bestaat om naar een kruid te kijken.Men kan een kruid analyseren en de werkende stofjes hiervoor uitpluizen. De farma-ceutische industrie doet dat met succes, zo is men er achter gekomen dat de stofpodofyllotoxine uit Fluitenkruid gebruikt kan worden voor een medicijn alskanker.Hierin wordt de analytische vorm van wetenschap voor gebruikt om de che-mische werking van kruiden te benaderen.Maar er zijn ook andere manieren. Zo kan je vanuit de energetische vorm ook jeverbinden met de kruiden. Je komt dan tot de ontdekking dat kruiden op eenandere manier contact met je maken. Door kruiden intuïtief te benaderen is nietalleen de lichamelijke symptoom belangrijk, maar geeft het ook de mogelijkheid omons zelf beter te leren kennen vanuit een energetische vorm. Zowel lichaam alsgeest als emotie wordt dan belangrijker en kernwoorden bestaan dan uit, hoe leer jijjezelf kennen. Men komt dan met de opmerking, wat voel je en wat doet het lichaammet het kruidje. Het registreert daarin allerlei signalen die plots belangrijk worden.Als je dit avontuur in gaat ga je merken dat je kennis van kruiden een hele andererichting op gaat en dat het op een andere manier gaat stromen.Voor mij is de vorm daarin meer rond. Naast dat er naar het lichamelijk falengekeken wordt, gaat de aandacht meer naar de heelheid van de mens. Het regis-treren van verschillende niveaus in het lichaam en zorgt dat veranderingen en heal-ing die door verschillende lagen kan gebeuren en een effect beogen in de heelheidvan de persoon.Tijdens de lessen zal naar de diepere lagen van welzijn gekeken worden en zal demens in haar totaal centraal komen te staan.Het genezingsproces zal een zoektocht zijn naar wie je zelf bent en mag zijn.Tijdens deze opleiding zal je vaker meemaken dat ik refereer naar een gevoel dannaar een diagnose en dat je vanuit een andere visie naar dingen zal gaan kijken.Dit kruidenles pakket wordt gratis aangeboden door Marja HoefsmitWil je er aan mee willen doen, dan verwacht ik dat je de ervaringen met me deelt.Aangezien ik negatieve ervaringen heb met een uitgeverij, die het nodig vond ommijn kruideninfo vor zichzelf te gebruiken, is het belangrijk dat de lessen zoveelmogelijk verspreidt worden, zodat men weet dat het om mijn informatie gaat.

×