Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Rotterdam Morgen

343 views

Published on

Conceptpresentatie voor YoungEDBR over R'damse Nieuwe door Gwen, Kelly, Kris en Robbert.

http://minorcrossmedia.nl/

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Rotterdam Morgen

  1. 1.  YoungEDBR wil een co-creatie creëren tussen Rotterdamse jongeren, het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid.  Het middel om de jongeren te bereiken, is de Club 101 i.c.m een multimediaal platform dat aansluit bij al bestaande jongerenplatformen.  Een ‘gebeurtenis’ op het platform moet in elke laag ‘merkbaar’ zijn. (Van de jongeren naar Club 101 tot belanghebbenden, het stadsbestuur en de YoungEDBR.)
  2. 2.  Club van 101  Jongeren in en rond Rotterdam  College van B&W  Raadsleden  Beleidsmakers  Stakeholders  Partners
  3. 3.  Rotterdamse jongeren voelen zich over het algemeen betrokken bij hun stad.  De overige doelgroepen staan open voor samenwerking met jongeren en zien hiervan ook het belang in.
  4. 4.  Het is niet de vraag of de partijen willen samenwerken maar hoe ze dit op een toegankelijke manier kunnen doen.
  5. 5. Zou je iets veranderen als je dat Hoe zou je actie ondernemen? kon? Anders Eene-m s ail turen Eene-m s ail turen Nee Viaeenblog/forum W ik niet eet Ja Ergensnaar binnenstappen Nee W ik niet eet Anders Ja Ergensnaar binnenstappen Viaeen blog/forum
  6. 6.  Een online platform waar Rotterdamse jongeren kunnen participeren in het beleid van de stad.  De Club 101 is de schakel tussen de jongeren en het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid.
  7. 7.  De Club 101 blogt over zaken en gebeurtenissen in hun netwerk en gaan hiermee de interactie met jongeren aan.  De Club 101 is een aanspreekpunt en heeft een doorgeefrol.  Het platform is ingedeeld in thema’s (of tags) die gebaseerd zijn op de expertises van raadsleden en beleidsmakers e.d.

×