Hass and Associates News Opinion: Ingen ende i sikte å spam kriger

214 views

Published on

Det er mer enn 100bn spam e-post sendt hver dag, og de fleste av dem synes å ende opp i min useriøs e-post. "Beyoncé Knowles". "Vekt tap nå". "Stor kjøper mulighet". Deres korte titler synes å leses som en liste over min fantasier.

Twitter spam som dukker opp er mer som min frykt: "Noen snakker om deg." Hver enkelt frister deg åpne den, laste ned et vedlegg eller klikker på en link.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
214
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Hass and Associates News Opinion: Ingen ende i sikte å spam kriger

  1. 1. Hass and Associates News Opinion Ingen ende i sikte å spam kriger
  2. 2. Det er mer enn 100bn spam e-post sendt hver dag, og de fleste av dem synes ående opp i min useriøs e-post. "Beyoncé Knowles". "Vekt tap nå". "Stor kjøpermulighet". Deres korte titler synes å leses som en liste over min fantasier.Twitter spam som dukker opp er mer som min frykt: "Noen snakker om deg." Hverenkelt frister deg åpne den, laste ned et vedlegg eller klikker på en link.Spam, selvfølgelig, er Internett tilsvarende uønsket søppelpost-opprinnelig sendtvia e-post, men nå nådd oss via tweets eller e-bøker i tillegg. Selv om det har værten "enestående nedgang" i mengden av spam e-post sendt siden 2011-av 8,2prosent-er det fortsatt står for 71.1% av 144.8bn e-post sendt hver dag, ifølge IT-firma Kaspersky Labs.Enkelte analytikere har antydet at opp til 40% av halv en milliard daglig tweets erspam. I 2012, ble 19,5% av verdens uoppfordrede e-poster sendt fra Kina, 15.6%fra USA og om lag 2% fra Storbritannia.Bare den andre dagen, en web-krig mellom en anti-spam-gruppe og ennederlandsk webvert kalt Cyberbunker var voldelig nok til å avta bredere Internetti et angrep som er beskrevet som den største i sitt slag.
  3. 3. Forbrytelser at spam har blitt anklaget av leser liker rap ark med en ganske vanlig kriminell:selge dodgy medisiner eller fake Louis Vuitton, extorting penger gjennom forespørsler omhjelp, og stjeler din identitet ved viderekobler deg til et webområde som ber om dinepersonlige detaljer-en praksis som kalles phishing. Malware som er ofte lastet ned uten at duvet det kan slå datamaskinen uskyldige i en automatiske spam fabrikk sende ut hundrevis avspam e-post et minutt å din nærmeste og kjæreste. Den eneste holdepunkt: som det harbremset ned.Så mens noen kan se spam like bakgrunnsstøy, for Internett sikkerhet bransjer, og for mangeav oss, er søppelpost faktisk "et annet problem som skal løses, og vi må gjøre den bestejobben vi kan til å løse det", sier Don Blumenthal, senior policy rådgiver på Public InterestRegistry, som forvalter .ORG Internett-domene.Men for andre, for eksempel nye medieviter Jussi Parikka, "spam-meldinger er også somubevisst av vår kulturelle fantasier". Parikka er leseren i media og design ved WinchesterSchool of Art. "Fra Viagra til umiddelbar rikdom, spam bærer en overdrevet, hyperbolskversjon av tingene vi er opplært til å drømme om."Og ifølge Kristopher Gansing, kunstnerisk leder av Berlins Transmediale Festival av kunst ogDigital kultur, "spam har blitt essensen av menneskelig kommunikasjon som vi lever mer ogmer av våre sosiale liv i en spam-aktig måte."For meg,"Jeg har nettopp kjøpt en Soya Latte"status oppdatering er virkelig den ultimatespam, spesielt siden det replicates gjennom sosiale nettverket uten noen hackere trenger åautomatisere den."
  4. 4. I ordene til Finn Brunton er"spam en av de komplekse kaotiske uforutsettekonsekvensene av det ekstraordinære åpent systemet som vi har opprettet".Brunton er professor i informasjon ved University of Michigan og forfatter avden kommende Spam: A skygge historien om Internett."Det er en av konstant tveegget sverd av Internett at det er briljant lett å byggenye systemer og tjenester for, men på samme briljant lett å dra nytte av," sierhan. "Så skiftende betydningen av spam er et speil for å endre verdien forInternett."Ifølge Brunton, ble den første proto-spam-meldingen sendt i 1978 av DigitalEquipment Corporation for alle 593 medlemmer av Arpanet samfunnetkunngjøre lanseringen av deres nye Arpanet-aktiverte datamaskinen, enten devar interessert eller ikke. ARPANET (Advanced Research Projects AgencyNetwork) var stamfar for globale Internett.Deretter i April 1994, Arizona-basert advokatfirma Canter og Siegel sendte sinannonse "Green Card melding-siste en?" til alle medlemmene av 5500 Usenet-diskusjonsgrupper og opprettet den første kommersielle spam. Eller det vi idag kjenner som spam.Og for Brunton, var dette tidspunktet for overgang for søppelpost, somhensikten med spam var "handler om penger" nå.
  5. 5. I ordene til Finn Brunton er"spam en av de komplekse kaotiske uforutsettekonsekvensene av det ekstraordinære åpent systemet som vi har opprettet".Brunton er professor i informasjon ved University of Michigan og forfatter av denkommende Spam: A skygge historien om Internett."Det er en av konstant tveegget sverd av Internett at det er briljant lett å byggenye systemer og tjenester for, men på samme briljant lett å dra nytte av," sier han."Så skiftende betydningen av spam er et speil for å endre verdien for Internett."Ifølge Brunton, ble den første proto-spam-meldingen sendt i 1978 av DigitalEquipment Corporation for alle 593 medlemmer av Arpanet samfunnet kunngjørelanseringen av deres nye Arpanet-aktiverte datamaskinen, enten de varinteressert eller ikke. ARPANET (Advanced Research Projects Agency Network) varstamfar for globale Internett.Deretter i April 1994, Arizona-basert advokatfirma Canter og Siegel sendte sinannonse "Green Card melding-siste en?" til alle medlemmene av 5500 Usenet-diskusjonsgrupper og opprettet den første kommersielle spam. Eller det vi i dagkjenner som spam.Og for Brunton, var dette tidspunktet for overgang for søppelpost, som hensiktenmed spam var "handler om penger" nå.
  6. 6. Jussi Parikka syn er at "spam er en god påminnelse om at Internett er en rik kulturellesfære av menneskelig samhandling, og ikke alle sider av det er hyggelig. De mørke sideneav digital kultur er innsikt til hele kulturelle logikken av våre databehandling teknologiersom automatisering."For David Emm, en garanti forsker ved Kaspersky Labs, fremtiden for spam er usikkertfordi filtre kan identifisere 98% av all spam og "økonomien i spam er i endring-fremveksten av Web 2.0 har gjort det billigere for dem å bruke juridiske annonseringmetoder."Spam, skjønt, vil også ta nye former, Kristopher Gansing mener. "Med 3D-trykkingteknologien blir mer utbredt, jeg kan forestille seg en ny type fysisk spam blir mulig-spamming folks arbeidsplasser og private liv med uønskede objekter."I fremtiden, mener Brunton at spam blir mer personlig og fremtredende. "Tilpasning er åfinne ut hvordan å lage en melding som er personlig at filtre ikke fange dem, og at folkfalle for dem, gjennom en slags lett identitetstyveri ved å bygge opp dype saksmapper påindivider og deres relasjoner fra hva folk legger ut på nettet."Å være fremtredende handler om gjør det nesten umulig å fortelle hvis noen somsier"Jeg elsker deg online er en virkelig person eller en bot. "Så det ser ut til at katt og mus spillet går på. -Independent

×