E drejta biznesore

1. Autonomia e vullnetit         ……………………………….
2. Ekuivalenca e prestacionit      ………………...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

E Drejta Biznesore....Permbajtja E Librit

16,223 views

Published on

e drejta biznesore

Published in: Travel, Economy & Finance
2 Comments
4 Likes
Statistics
Notes
No Downloads
Views
Total views
16,223
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
176
Comments
2
Likes
4
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

E Drejta Biznesore....Permbajtja E Librit

 1. 1. E drejta biznesore 1. Autonomia e vullnetit ………………………………. 2. Ekuivalenca e prestacionit ………………………………. 7deri21 3. Zgjidhja e pamarrveshjeve ………………………………. 4. Kambiali ……………………………………………...... 79 5. Qeku ……………………………………………………. 88 6. Aksioni ………………………………………………….. 96 7. Uzansa …………………………………………………… 119 8. Krijimi i shoqëris aksionare …………………………... 180 9. Banka ……………………………………………………. 195 10.Bursa ……………………………………………………. 202 11.Kontratat klasifikimi ……………………………………. 219 12.Objekti,baza, zotesia, kontraktore ……………………………. 273 13.Kontrata per shitblerje ………………………………………. 370 14.Leasingu …………………………………………………………. 389 15.Kontrata per qira,enfiteuz,aren …………………………………… 391 16.Frashisingu …………………………………………………………. 393 17.Komisionimi,konsig… ……………………………………………… 396 18.Huamarrdhenia ………………………………………………... 404 19.Sigurimi i jetes dhe pasuris ………………………………………… 422 20.E drejta e antarit …………………………………………………... 430 21.Patenti-Licenca ……………………………………………………. 446 22.Kontratat bankare ………………………………………………….. 465 23.Kredimarrdhenia dhe instrumentet per sigurimin e kontratave ……….. 471 24.kontrata kolektive dhe kontrata per pune ………………………… 486

×